-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilgisayar muhendisi
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu sorun bendede var.. chatsarayi.com sohbet sitem vardir, ve 6 ay once sesli chat siralamasinda 2 sayfadayken birden siralamalardan kalkti, nedeni anlayamadim.. insallah biri guzel bir cvp yazarda nedeni oreniriz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
illegal içeriklerde google' ın gizli bir filtreleme uygulaması mümkündür. herhangibir teşhiste site sahiplerine bildiride bulunmama hakkı da google' a ait.
örneğin illegal olarak google' da "****o" kelimesini yazarak aramaya başlıyorum fakat bana kelime grupları önermiyor. Yalnız ****o kelimesini arattığımda sayfaları gösteriyor.
yine alt filtreleme olarak aranan illegal içerik içerisinde yasaklanan terimler söz konusu olabilir. örneğin @burakerkoc un sitesinde "Muhteşem Gatsby Hd Torrent İndir" aramasını google' da yaptığımda sayfanın en alt kısmında;
US Digital Millennium Copyright Act kapsamında aldığımız bir şikayet nedeniyle, 1 sonucu bu sayfadan çıkardık. Arzu ederseniz, ChillingEffects.org adresindeki bu sonuçların çıkarılmasına neden olan DMCA şikayetini okuyabilirsiniz.
yukarıdaki yazı bulunmakta. Google bunun yerine şu daha iyi bir sonuç ya da bu yararlı değil zararlı vb.. algoritmaları bünyesinde işlemekte ve bunu site sahiplerine bildirmeme hakkında sahiptir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki hocam benim ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim acaba sitemdeki tüm etiketleri kaldırsam faydası olurmu ne yapmalıyım yardım
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki hocam ilk siralardayken neden birden bukadar dusus oldu hic bir sekilde webmaster araclarindada mesaj yok acaba filtreye filanmi takildim
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
e** y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Eğer backlink çalışması yaptırdıysan google algoritmasına takılmışsındır eğer backlink çalışması yaptırmadıysan diğer rakip sitelerinin aşırı link kasımı yapmışlardır sitene bu yüzden olabilir backlinkleri kontrol et eğer adult yada bilmediğiniz sitelerden backlink geliyorsa googleye link reddetmeden yolla
~V''^~V^V'^~-----------------
http://ircdforum.com - http://hobichat.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sadece sitemi ilk actigimda toplistlere uye olup linklerini koymustum alexada 3 tane linkim gorunuyo onunla bi ilgisi varmidir birden dususumun
Jih4d
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ne iş olsa yaparım abi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yeni bir domaine 301 yönlendirmesi yap kısa zamanda eski konumuna geri dönersin. Düşen domainle uğraşmak hem masraf hem zahmet, tekrar çıkarmak maalesef oldukça zor oluyor.