-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
peki 20 gun sonra o domainde ayni olurmu yani yaptigim bi hatami var acaba
Ek Olarak: Arkadaşlar 301 yönlendirmesini dün yeni domainime yaptım google a bildirdim ve site haritası yükledim bugün siteme hit gelmeye başladı kelimelerimde yerlerimide aldım hd film indir kelimesinde 1.sayfa 3.cü sıraya geldim ilk günden inş ilerleyen günlerde yine sorun yaşamam herkeze teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet hocam inş ileriki zamanda bu gibi probler yaşamam yaşarsakta bakcaz artık çaresine pes etmek yok şuan için çok şükür memnunum bakalım hayırlısı artık.
lodos111
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
ilaçlama
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Burak google belirli aralıklarla güncelleme yapar. Eğer yanlış bulduğu şeyler olursa seni sendbox.a koyar veya sıralamada aşağı alır. Ben türkiyede bir kaç kere seo yaptırdım hepsi hüsran oldu. Çoğu eksik bilgiyle, çok biliyormuş gibi yapıyor.
Sonra amerikada bir firmayla görüştüm. Hem bizimkilerden daha ucuz hemde işi çok iyi bildiklerini farke etiim.Şimdi onlara seo yaptırıyorum. Aramalarda bayağı iyi yerlere geldim.
Çünkü onlar güncellemelerden etkilenmeyeceğimi söylediler. Fakat bize sormadan sitenize bir şey yapmayın. Ne gerekiyorsa biz size söyleriz demişlerdi. Ben de buna uydum.
Size tavsiyem sitenizi, bilen uzmanlara bırakın...
Geri yazılan bir çok şey savsata.....
1 kişi bu mesajı beğendi.
thepeace
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu olay tüm bu tarz sitelerde oldu google yine bu sitelere yönelik bir güncelleştirme yaptı sanırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dediğiniz gibi olabilir bende sıfır domainle yaptım 3-4 gün sonra hitime kavuştum hatta şuan eskisinden bile yüksek :)