mertgulec adlı üyeden alıntı

Hocam gizliliğe önem gösterdiğiniz için teşekkür ederim.

Aslında sorun şu indexleniyor ancak title'ı neden almıyor? biz 2 hafta önce title'ı değiştirdik, bu arama sonuçlarına hala yansımadı site:alandı.com şeklinde arattığımız zaman hala eski title ı görüyoruz. Description etiketi güncelleniyor ama title güncellenmiyor.

Başlığı sık sık değiştirmeyin, bazen titleların güncellenmediği oluyor. Geçici bir sorun bu dert etmeyiniz.

Ek Olarak:

julw adlı üyeden alıntı

kelime bazlı filtre yemiş 4 siteden footer link ekledim içim rahat değil sizce bir sorun yaratırmı?

Sorun yaratır, o sitelerden aldığınız linklere webmaster tools'tan itiraz ederek belki kurtulabilirsiniz. Google insaflı davranıp o linkleri sizin eklemediğinizi ve anti-seo çalışması olduğu kanaatini getirebilir ve sizde bu işten ucuz yırtabilirsiniz.

Ek Olarak:

Süha Mete adlı üyeden alıntı

webmaster tools'ta engellenen urller bölümünde robots.txt dosyasını zaten görmüyormuş ki. Sitemin linkini vermiştim alt dizin olarak robots.txt kabul etmiyor google. İndex almamı ve eski indexlerin silinmesi için yardımınızı bekliyorum.

Sitenizin robots.txt dosyasında bulunan aşağıdaki bölümü siliniz.

User-agent: Googlebot
Disallow: /archives/
Disallow: /*.php$
Disallow: /*.js$
Disallow: /*.css$
Disallow: */feed/
Disallow: */trackback/

Sildikten sonra ping atınız.

Ek Olarak:

gencboy adlı üyeden alıntı

Merhabalar verdiğiniz bilgiler çok başarılı samimiyetinizden dolayı teşekkür ederim
bir şey sormak istiyorum yaklaşık 2 aylık olan sitemde seo ayarlarını yaparken ilk nereden başlamalıyım ve nasıl yol izlemeliyim
linklere no-follow ekledim fakat seo analizi yaptığımda hala hepsi gözüküyor

www.internetten-para-kazan.com

Nasıl bir rota çizmeniz gerektiğini size ücretli bir şekilde gösteririm. Buna SEO Danışmanlığı diyoruz. Nofollow olayına gelince sitenizdeki çıkışları başarıyla nofollow yapmışsınız. Analiz yaptığınız sistemde sorun olabilir.