lostyazilim
tr.link

Cezalar Kapımıza Kadar Gelecek

18 Mesajlar 2.661 Okunma
acebozum
tr.link

steel steel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ne yaptığı belli değil
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 961 / 70
  • Ticaret 12, (%92)
Dosya indirme sitem var ve son 2 gündür 2 kurumun avukatından linkleri kaldırma istegi geldi. Devlet yapmasada kurumlar bişeyler yapmaya başladı sanırım

elektronikssl
webimgo

cerezlerim cerezlerim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

steel adlı üyeden alıntı

Dosya indirme sitem var ve son 2 gündür 2 kurumun avukatından linkleri kaldırma istegi geldi. Devlet yapmasada kurumlar bişeyler yapmaya başladı sanırım

Sistemin nasıl işleyeceği anlattığım şekilde olucak deniyor..daha fazlası mı olur uygun haller mi geçerli olur bilinmez.. siteniz neydi..

KartPazar KartPazar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ön Ödemeli Kart Satışı
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1135
  • Beğeniler 160 / 373
  • Ticaret 16, (%100)
Sansüre karşıyım demeyeceğim. Fakat birde şu açıdan bakmak lazım. Adamlar film yapmış vizyona sokuyorlar sen o filme gittiğinde onların cebine para giriyor. Emeklerinin karşılığını alıyorlar. Ama burada bulunan insanlar eminim ki sinema ayda yılda(tabir) bir gidiyorlardır. Her türlü şeyin döndüğü bu büyük ağda film dizi internetten izlenmiş çok birşey mi? Buna saredekleri zaman daha yararlı şeylerde gerçekleştirebilirler bence. Ben televizyon dizilerini internetten bi şahsa ait olan siteden izliyorum yani ne televizyondan nede kanalın sitesinden izlemiyorum. Bunu bilerek yapmıyorum sadece 7,5-15dk arası süren reklamlara katlanamıyorum diyebiliriz.

• Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

B Ulusoy adlı üyeden alıntı

Sansüre karşıyım demeyeceğim. Fakat birde şu açıdan bakmak lazım. Adamlar film yapmış vizyona sokuyorlar sen o filme gittiğinde onların cebine para giriyor. Emeklerinin karşılığını alıyorlar. Ama burada bulunan insanlar eminim ki sinema ayda yılda(tabir) bir gidiyorlardır. Her türlü şeyin döndüğü bu büyük ağda film dizi internetten izlenmiş çok birşey mi? Buna saredekleri zaman daha yararlı şeylerde gerçekleştirebilirler bence. Ben televizyon dizilerini internetten bi şahsa ait olan siteden izliyorum yani ne televizyondan nede kanalın sitesinden izlemiyorum. Bunu bilerek yapmıyorum sadece 7,5-15dk arası süren reklamlara katlanamıyorum diyebiliriz.

kesinlikle reklam konusuna katılıyorum kesınlıkle..en heyecanlı yerde keser atarlar.. ben de bır sureyekadar dizimagden ızelrdım sanırım bılırsınız ama artık o da mahkeme kararıyla kaldırıldı bılıyosunuzdur üzüldüm gerçekten..

wmaraci
wmaraci

tarantula901 tarantula901 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Rize
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 215
  • Beğeniler 70 / 69
  • Ticaret 1, (%100)
ozaman internetın kablosunu keselim :D

• Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

B Ulusoy adlı üyeden alıntı

steel adlı üyeden alıntı

tarantula901 adlı üyeden alıntı

ozaman internetın kablosunu keselim :D

Hemen Hacı :)

1dost 1dost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Veteriner Hekim
  • Konum Kırşehir
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 170
  • Beğeniler 17 / 15
  • Ticaret 1, (%100)

turkedition adlı üyeden alıntı

İlk önce devlet bilgisayarlarına orjinal Windows kursunlar da ondan sonra bizim indirmemize karışsınlar.

Devlet bilgisayarlarına ubuntu kurmaya başladı.

Ek Olarak:

Jih4d adlı üyeden alıntı

Burası internet, o pis patilerini internetin üzerinden çekmeli devlet!

Pis olan sen ve senin gibileri. Devletle uğraşmayı bırakın.

KartPazar KartPazar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ön Ödemeli Kart Satışı
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1135
  • Beğeniler 160 / 373
  • Ticaret 16, (%100)

1dost adlı üyeden alıntı

Devlet bilgisayarlarına ubuntu kurmaya başladı.

Ek Olarak:

Pis olan sen ve senin gibileri. Devletle uğraşmayı bırakın.

Burada yanlış birşey olsaydı sizden önce yönetim konuya dahil olurdu zaten. Bazı kurallar çerçevesinde özgür bir platform burası. "Emir verici" Şekilde konuşmayı bırakmalısınız bence. Şuan Ubuntu kurması birşeyi ifade etmez çünkü pek çok devlet kurumlarında halen Windows(korsan) bulunmakta ki en önemlisi günümüzde bazı şeylerin nasıl döndüğünü insanlar biliyorlar, daha bilinçliyiz artık.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al