-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo&Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Google , çünkü yandex daha iyice gelişmeden kendini reklamlara boğdu prim yapmaya çalıştı ilk dönemlerde iyiydi oysaki.
fearmusa
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Abi herkez guzel yandexe atifta bulunuyor, yandex daha cocuk yasta google eegenlikten cikacak koca asam oldu, aradaki farki gozardi ediyosunuz, bence yandex iyi calisiyo, ve aya iyi seviyede, google bile siteleri tam almiyo, ping mantigi hep googke uzerine kurulu, kimse yandex ping kullanmiyo ! Sonra bot gelmiyo diyo.
Bemim sitemde olmadi gereken max 500 link var, google 2260 yandex 300 kusur gosteriyor... Ben her konu sonrasi pingliyirum ve botlar gelio. Kendi kendine biraktiginda,title degisimini 2 hafta sonra algiladi, pinglemeye basladim bu sefer baktim 1 di 2 idi derken buyuk bolumunu degistirdi linklerin, google hale silmedi eski linkleri, o kadarda robots.txt den engelledim. 2 haftadir silecek beyfendi googke, yandex iyi yani...
Googke vazgecilmez degil anlamali... Bende surekli googleden giriyorum fakat yandexin yeri ayri. Yandexinde google gibi sunucusu olsa bence gecebilecek kapasiteye sahip.
Bak bing vardi, yandex sonra parladi bingi solladi. Herkez arama motoru ciksin goofle gibi olsun derdinde. Buyrun sizde acin googlenin 10 da 1 hizina ulasin elimdeki telefonu verim... Hetkese atifta bulunmayin MANTIK kurun....
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yandex e ilk zamanlar olumlu baksam da fikrim değişti adamlar virüs gibi her programın altında yandex kurdurmaya yandex ana sayfa yaptırmaya çalışıyor insanları zorla kullandırtmaya çalışarak bir yerlere gelinmez kendi irademle kullanırım ya da kullanmam bu şekilde çalışan bir firma zaten pekte ilerleyebileceğini hiç sanmıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
#
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yandex çok açığı bulunan bir sistem, ayrıca kafasına göre açılıp kapanması beni uyuz ediyor. Google hem şirket olarak kaliteli olup hemde dünya üzerinde hiç kapanma sıkıntısı yaşamayan tek firmadır bu yüzden cevabım Google.
aeSahin
www.ahmetenessahin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PR, Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben ne bileyim, Yandex miyim? :D
PR | Social Media - Advertising - Post-Production
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
girişimci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence bir sure daha google, yandex tam olarak sistemini oturttugunda kullanmayi dusunuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Çağrı merkezi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yandex Türkiye'de o kadar da rağbet görmüyor. Piyasaya sonradan girmesi cok kötü oldu. Ama girişinden sonra arama motorlarının yüzde 1lik kısmını kapsaması hiç de azımsanacak bir özellik değil. Ben her zaman google taraftarıyım. Yandex çok geliştirilmesi gerek. Çünkü Türkiye burası ve insanın aklına neden google'dan vazgeçeyim gibi bir soru yer alıyor.