-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Proje fiyatlarına razı gelicek insanları bulmak çok zor ama
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web designer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
anladım anladım amam öle bi durum var hani vbazen anlarsında anlatamazsın ya :) ben iş görüşmesi yapmaya gitmeden önce müşteriye şunları dicem bunları dicem şöle derse bu şekilde cvp vercem gibi hazırlanıyorum fakat müşteri saçma biyerden konuya dalıp bütün aklımdakileri süpürüp gidiyor bu yüzden dogaçlama sağlam olacak resmiyet çok önemli özellikle yıl 2014 olmuşken ye kürküm ye muhabbeti gün geçtikçe artmakta o yüzden kürkünüz kadar fyat verebilir bindiğiniz araba kadar konuşabilr havanız kadar iş yaparsınız tabi bu yanlış bir yaklaşım fakat malesef piyasada gözlemlediğim son durum bu
1 kişi bu mesajı beğendi.
gizmo
Yargılamadan önce dinle..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Soğutma sistemleri - servis
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Bende Afyonlu olduğum için konuna bir yorum yapmadan geçmek istemedim.
Öncelikle kendini tartmalısın...
-Mesleğini ne kadar iyi yaptığını analiz etmelisin. Rakiplerine göre kendini nerede gördüğünü ve neleri hedeflediğini bilmelisin.
-Bu meslek konusunda kendine güvenin olmalı, kendine güvenden daha çok karşı tarafa da güven vermelisin...
-Kendine bir kalite anlayışı belirlemelisin ve çizgini bozmamalısın.
-Kendini gelişime açık tut, tekrarlamaktan daha çok üretmeyi hedef al.
Hemşehrime sevgiler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web designer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba hemşerim web tasarımcılarla tanışmak konuşmak ne kadar hoşuma gidiyor anlatamam birde karşımdaki kendi topragımsa deymeyin keyfime :) dediklerinizde haklısınız fakat bu iş için biraz kazık yemek , aç kalmak artık bıçagın kemige dayanması gerekiyor ve artık bu gidişe bir dur demek gerekiyor ben kendimi bu seviyede görmüyorum şuanda demekki benim hamurum tam anlamıyla yoğurulmamış ben yolumda tam gaz ilerlicem englleri amaya çalışcagım işte ozamn başarılı olurum diye düşünüyorum.
"Bazı şeylerin degeri kaybedilince anlaşılırmış ve biz bazı şeyleri elde edemediğimiz için kıymetini bilmiyoruzdur belkide.." burda neden böle edebiyat yaptım açıkcası bende bilmiyorum fakat içimden bi ses yazmamı söyledi.