-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar çıldırmak üzereyim. daha düne kadar 3. sayfada olan sitem, güncel tutup hit almama, ve hiçbir hile hurda yapmamama rağmen 3. sayfadan 11. sayfaya geriledi. Bu ne kadar normal olabilir? sitem yeniotokokusu.com ne yapmam gerekir bu konu hakkında ?
S4L1M
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SeninFilminHD´de Admin
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
google bi güncelleme getirdi ondandır mesela film sitemi google da " senin filmin hd " olarak arattığımda hiç çıkmıyodu güncellemeden sonra arattığımda 1.sayfanın 5.kısmında çıkıyo :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret ve SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Google Sıralamalarında değişiklikler çok olur, özellikle son güncellemelerden sonra daha çok olmaya başladı.Ben kendi sitemden yola çıkarsam benim sitem yeni bir siteydi şuanda 4 ay dolacak ve ben Beylikdüzü Web Tasarım kelimesinde 1.sayfa hedefliyorum hatta 1.sıra hedefliyorum.Son 3 haftadır günde bir kaç işlemle siteyi yükseltiyorum fakat 150 küsurlerden girdiğim sıralamaya sırasıyla 87 lere geldim daha sonrasında birden kayboldum ilk 500 de yoktum.Sonra tekrar 130 lardan sıralamaya girdim, daha sonrasında 35 te sabitledim.Sürekli çalışma yapmama rağmen 1 hafta sıralamam değişmedi, ama bir gün açtığımda 8.sıradaydı, sonra yine değişkenlik gösterdi 2.sayfaya düştü gel gitler ama hiç pes etmedim şuanda 4.sıradayım.Yakında inşaallah 1.sırayıda alacağım.Pes etmeden, özgün içerikler girmeye devam etmelisin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
oto kokusu anahtar kelimesinde 1. sayfa 1. sırada olan sitem tamamen googledan kayboldu. hadi gelir dedik 1 ay geçti çalışmalara devam etmeme rağmen hala ortalarda yok. şimdi de bu olay. artık çıldırmak üzereyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster, Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sizin sitenizi en son muayene ettiğimizden beri hiç bir değişiklik yapmamışsınız. Önerdiğim değişiklikleri yapmanızı tavsiye ederim.
AHM
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
DESİGNER
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
web sitem 2 ay gerilemişti google bazen enteresan işler yapabiliyor. siteni bakımdan geçir seo optimizasyonu konusunda