-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Her ne olursa olsun bir gün çalışır düzgün sonuçlar vermeye başlar ise onlar adına ve ülkem adına gerçekten sevinirim ama, site daha çalışmadan index almadan, neyin nasıl yapılacagına karar vermden, dil sorunu düzeltilmeden, çalışmayan bağlantılar siteden kaldırılmadan, tasarım yerine oturmadan her yerde bangır bangır bagırmaya € 741,000 harcadık demeye gerek yoktu (bence), bitirmenizi ve kullanmamıza değeceği zamanı inanın buradaki bir çok kişi bekliyor, ek olarak sitemi eklemeye çalıştım ama bağlantılar bile çalışmadı.
Ayrıca € 741,000'ın nereden geldiğini bende çok merak ediyorum. Şuan Türk Lirası ile 2 238,10652 TL ediyor.
Başarılar ve kolaylıklar diliyorum.
tuncer67
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dökümcülük
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben sadece arama motorun'da değilim işin haber.sinemaarti.com film.sinemaarti.com / bide arama motoru var kolay değil. Benim gözümü yormuyor ama insandan insana fark edebilir :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tasarım, Yazılım
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
@FathArsln
@Buray Savas ANIL
Yaşlar kaç gençler?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ben türküm ve biri yıllar önce çıkıp ben Kendi öz sermayemden trilyonlar harcadım deyip medyaya medyada sosyal medya yani parasızmakaleler verip daha basarmadan somut bir başarı elde etmeden biz bunları yaptık başardık diyorsa ve yıl 2014 olmuş ortada hiç bir somut başarı yoksa ben bu ışte başka iste başka is Vardır derim.
Bizim arama motorumuzda p.rno cinsel içerik yok demeyi bilip her yere demeç veren geliyoo ve o arama motorunun sözüm ona yüzlerce mühendis çalışanı cinsel içerikleri nasıl görmüyorlar.
Milliyetci ruha bürünüp türklerin arama motoru diyerek lanse yaptıysan dünyaya elaleme türklerin yaptığı arama motoru böyle olur dedirtmemeli insan.haksızmıyım?
Madem hazır değil o zaman hazır olunca yayın hayatına geç dahası profesyonel bir danışman edin.yol gösterici olsun vizyon misyon koysun hedefe ulaşsın.
Bir söz vardır türk gibi başla alman gibi bitir.
Ben şahsen geliyoo.com un bir yere geleceğini sanmıyorum bu kanıya araştırma yaptıktan sonra karar verdim sonra forumdada paylaşmıştım ilgili konularında.sağolsunlar cevaplamaya çalıştılar bir çok şeyi aydınlanan konu oldu arada kalan konu oldu yanlışlarını hatalarını ispatlarla belirttim inşallah o hatalarını kabullenip duzeltirlerse en azından gelecek için biraz daha iyi olacaktır.düşüncesindeyim
Tekrar diyorum Saygı duyuyorum yapılan işe ama gel gelelim bu beyanların asli astarı olmadımı biraz insanın tadına kaçıyor benimde kaçtı
Herkese iyi keyifli forumlar arkadaşlar...