-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
İnşaat Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
L** Ö**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Size önerim arama motoru türkçe ve türkiyenin arama motoru biliniyor.
Diğer arama motorlarının arasında tek fark türklerin yapmış olmasıdır.
Sonuçta bir proje yapılıyorsa ülkemizin adına onu yerden yere vurmak yerine tavsiyeler sunarak yazmanız ,geliştirici ve yazılımı yapan mühendislerin tarafından eleştirilere olumlu yaklaşacağını inanıyorum.
Hangi ülkede olduğunuza da unutmayın.
Yabancı olsanız diyeceğim türkleri tanımıyorsunuz.Düşünceleriniz çok yanlış.
Üzüldüm yorumlarınıza :(
Troublet
AllahümmeSalliÂlâMuhammed
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci-Çalışan
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi sitede problemler olabilir ama zamanla düzelticeklerdir.
DEVAM ETSİNLER SONUNA KADAR ARKALARINDAYIZ.
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
uzun süredir bir geliyoo arama motorunu takip eden birisi olarak bir kaç açıklama yapmak istiyorum.
birincisi 2014 te yeni browser ve türkçe dil desteklemesi yapılacağını söylediler ve henüz yayınlanmadı.
şimdiki ve önceki algoritmaların test aşamasında olduğunu ve hala devam ettiini biliyorum. Herşey yerli yerine oturmuş değil.
öyle bir yorumlar varki sanki o kişilerden yerli arama motoru yapacağız google gececeğiz vb vaatler para toplanmışta sanki vaatlerini yerine getirememiş insanlar gibi konuşuyorsunuz.
Gelelim iddialara.
Tweet mesaj resmi. onun fotomontaj olma ihtimali ne kadar ve bu kişi neden böyle bir mesaj atsın amacı ne olabilir bunun nedeni ne ne olabilir? bunları düşünen arkadaş ve arkadaşların düşüncesini merak ediyorum.
milleti kaldırıyorlar deniliyor ve diyorlar neyle kandrılıyor ne amaçla kanldırılıyor?
diğer bir konuysa din konusu . Adam allah dedi diye hemen ön yargı oluşuyor bazılarında yok dini kullanarak iş yapıyor yok bilmem ne yapıyor. Hristiyanlar her filmde dizide konuşmada vb haç tanrı diyor onlara kimsenin sesi çıkmıyorda müslüman birisi allah diyice mi konuşuluyor.
daha yazılaak çok şey var ama neyse...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok göz yorucu Yandex falanda öyle Google alışmışken bırakamıyor insan :D
tuncer67
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dökümcülük
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşım her ne derseniz diyin ama bu arama motoru işi kolay iş değil örnek :) reklam felan demeyin isterseniz silsinler yöneticiler. sinemaarti.com / benim yazdığım arama motoru. toplam 105 site mevcut peki bu 105 site endeksi ne kadar yer kaplıyor ?? Şöle diyim 8GBLİK bölümü kaplıyor. :) bunların her ay yedek alınması vs. vs .vs :D her ay 37GBLİK Endekleme yapılıyor zor iş yani boşuna atıp tutmayın :D