-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
dini sömürü durumda site olmasın :) para kazanmak için şakasını bırakırsan domain daha çok itiraf sitelerine elverişli. ama tutar mı bilemem. keşke farklı bir isimle domain alsaydın. bence bu tür işlerde plan en baştan yapılmalı ve ondan sonra uygun domain alınmalı. yoksa iş sarpa sarıyor ve site tutmayabiliyor.
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aslında şu zamanda çok önemli bir keyword olmadıkça domain'in pekte bir önemi kalmadı. Tittle da domain görevi görebiliyor.
Mesela benim bir rüya tabiri sitem var. rüya ile alakalı bir kelime bile geçmiyor domainde. Hatta tittle'da bile rüya kelimesi geçmiyor. Ama 8k hitim var günlük :)
Kısacası domainden çok içerik önemli, 1-2k 300-400 kelimelik özgün konu yazarsan ve iç optimizasyonu iyi yaparsan tutuyor her site...
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Benim ilk aklıma gelen itiraf sitesi oldu :rolleyes:
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hiç tecrüben olmadığı için böyle konuşuyorsun. Benim daha önce günlük 600-700 aktif üyeli forumum vardı. Emin ol istemezsin öyle birşeyi.
Üyelerle uğraşmaktansa oturup 10k özgün konu yazmayı tercih edersin bir süre sonra :)
Çok iyi bir webmaster olmasam da kaç senedir bu işi yapıyorum emek yoksa hiç birşey olmuyor. Sürekli geriye dönüp dönüp incelemen gerekiyor ki eksikleri gedikleri tamamlayıp yoluna devam edebilesin. 2 hafta bakmassan bir siteye ne olacağı belli olmaz. Üyelere asla güvenme :)