-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
100 kelime 1.5 tl ideal fiyat
alcnmedia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam gerçekten iyi düşünmüşsünüz full özgün yazıpta 50 krş almak saçmalık sonuçta ortada bir emek var. Bu işin belirli bir piyasası olmalı herkes ona göre makale almayı yada almamayı tercih etsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
yms
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteminizde çok haklısınız. Sonuçta bu işten ekmek yiyorsunuz ve bir şeyler yapmak zorunda hissediyorsunuz. Bahsettiğiniz gibi bir grup kurmanızda fayda var.
Ancak bir de şöyle bir gerçek var; "alan razı, satan razı". Ben bir makale yazarı değilim. Makale yazdırmadım, yazdırmayı da düşünmüyorum ama bir müşteri gözüyle bakınca rekâbet hoşuma gider.
Her müşteri bir hizmet ya da ürün satın alırken farklı yollar izler. Ben önce düşük fiyata bakarım. Kalitesi tatmin etmezse fiyat çıtamı yükseltirim ve "işte bu" diyene kadar bu döngüyü devam ettiririm. Eğer ben 50 kuruşluk makaleden memnun kaldıysam, ne diye "MYB" etiketi var diye daha fazla ücret ödeyeyim?
Liberal ve kapitalist bir dünyada yaşıyoruz. Müşterinin her zaman seçme hakkı vardır. Bahsettiğiniz yazarlardan umduğunu bulamayanların yolu elbet size düşecektir. Arz-talep dengesi oturdukça da fiyatlar yükselir. Oluşturacağınız grup için taban fiyat belirlemeniz doğal. Ama piyasa için taban fiyat belirlemek yerine, daha fazla reklamınızı yapın. Aksi hâlde kaybeden yine siz olursunuz. Bir anda olacak iş değil, yavaş yavaş.
Zor bir iş icra ediyorsunuz. Umarım hak ettiğinizi kazanırsınız. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim :)
@Bean Love getLove()