wmaraci reklam
tr.link

Makale Yazarları Birliği (MYB) Lütfen Okuyun.

28 Mesajlar 4.836 Okunma
acebozum
tr.link

birsevda birsevda Maraba Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Amele
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 2212
  • Beğeniler 755 / 754
  • Ticaret 18, (%100)

yazarofisi adlı üyeden alıntı

Umarız makale yazarı arkadaşlar çağrımıza cevap verir de bir taban fiyat oturtup gerçekten kaliteli hizmet veririz. Aklıma bir internet sitesi açmak ve gerçekten işini kaliteli yapan yazarlara birlik üyesi ünvanı vermek geliyor. İşini kaliteli yapmayan, referansı olmayan yazara MYB üyesi ünvanı vermeyeceğiz falan mesela. Sizce böyle bir şey olsa çok mu mantıksız olur?

bu işe bana göre wmaraci yönetimi el atar el atarsa da güzel olur sizler için

Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
googleasistan
reklam

yazarofisi yazarofisi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek makale yazarı
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 21 / 22
  • Ticaret 7, (%86)

birsevda adlı üyeden alıntı

bu işe bana göre wmaraci yönetimi el atar el atarsa da güzel olur sizler için

Umarım yönetim el atar. Yönetim el atmazsa da en azından biz bir araya gelmeye çalışırken bunun yayılmasına yardımcı olurlarsa çok iyi olur.

selcukg selcukg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Seo Danışmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 113
  • Beğeniler 4 / 25
  • Ticaret 15, (%93)
100 kelime 1.5 tl ideal fiyat

• Üyelik 06.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek makale yazarı
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 21 / 22
  • Ticaret 7, (%86)

noktanoktam adlı üyeden alıntı

Söyledikleriniz kesinlikle doğru.Bu işe girmeyi düşünmüştüm ben fakat rakamları gördüğümde gerçekten çok şaşırdım.Amaç kaliteli makale yazmak değil artık öylesine geçiştirmek.Adı siteyi güncel tutmak olan basit bir kaç adım artık. Kaliteli makale yazmak ve bunu satmak için biçtiğiniz değer malesef alıcıya fazla görünüyor. Bu da pisayadaki ucuz ve bir o kadar da sağdan soldan alıntı dolu ve kalitesiz makale yüzünden oluyor. Alan memnun fakat ileride açacağı zararlar hakkında çoğu kişinin en ufak fikri bile yok. Gün kurtarma peşinde olmayın,ileriyi düşünün.

Gün kurtarma amacında olmayan ve kalitenin fiyat ile orantılı olduğunun farkında olan firma ve kişiler hala bizim fiyatlarımıza itiraz etmeden hizmet alıyorlar. Bu demektir ki gerçekten olması gereken fiyatın uygunluğundan çok siteye getirisi olan makaleler değer görmelidir.

Yanlış anlamayın lütfen. Kendimizi övmüyoruz, sadece neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyoruz.

Ek Olarak:

selcukg adlı üyeden alıntı

100 kelime 1.5 tl ideal fiyat

Bizim fiyatlarımız şu şekildedir.

Fiyatlarımızı sitemizden incelemek için tıklayınız.

Ek Olarak:

Gün kurtarma amacında olmayan ve kalitenin fiyat ile orantılı olduğunun farkında olan firma ve kişiler hala bizim fiyatlarımıza itiraz etmeden hizmet alıyorlar. Bu demektir ki gerçekten olması gereken fiyatın uygunluğundan çok siteye getirisi olan makaleler değer görmelidir.

Yanlış anlamayın lütfen. Kendimizi övmüyoruz, sadece neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyoruz.

Ek Olarak:

Bizim fiyatlarımız şu şekildedir.

Fiyatlarımızı sitemizden incelemek için tıklayınız.

Ek olarak yazarlarımıza ödediğimiz ücretlere de buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
MehmetGUMUS3

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Sskgunlugu Sskgunlugu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ......
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 61 / 83
  • Ticaret 10, (%90)

Umarız makale yazarı arkadaşlar çağrımıza cevap verir de bir taban fiyat oturtup gerçekten kaliteli hizmet veririz. Aklıma bir internet sitesi açmak ve gerçekten işini kaliteli yapan yazarlara birlik üyesi ünvanı vermek geliyor. İşini kaliteli yapmayan, referansı olmayan yazara MYB üyesi ünvanı vermeyeceğiz falan mesela. Sizce böyle bir şey olsa çok mu mantıksız olur?

Kesinlikle olabilir aslında. MYB Üyeliği kişinin referansı olur ve makale alıcısı güvenerek alır. Sadece amaç oturup taban fiyat ve tavan fiyat belirlememek olmalı. Kalitenin bir tabanı olmalı, her iki kelimeyi bir araya getiren makale yazarı olmamalı.

• Üyelik 06.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek makale yazarı
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 21 / 22
  • Ticaret 7, (%86)

Ssk Günlüğü adlı üyeden alıntı

Kesinlikle olabilir aslında. MYB Üyeliği kişinin referansı olur ve makale alıcısı güvenerek alır. Sadece amaç oturup taban fiyat ve tavan fiyat belirlememek olmalı. Kalitenin bir tabanı olmalı, her iki kelimeyi bir araya getiren makale yazarı olmamalı.

Size tamamen katılıyorum. Makale birliğinin görevleri şunlar olmalı;

1.Taban ve tavan fiyat belirleme

2.Sadece gerçekten kaliteli hizmet veren yazarlara unvan verme. (Sahte unvan ile iş yapılmasını önlemek için MYB sitesinde bulunan iletişim bilgilerinden yazarlara ulaşılabilir olması gerekir.Aksi halde sahtecilik olabilir)

3.Uzmanlıklarına göre makalecileri gruplara ayırma. (Bu makale satın alacak kişilerin direk konusunda uzman kişiler ile iletişim kurmasını sağlar)

4. Ticareti kolaylaştırma (MYB üyesi olan yazarlar güvenilir kişiler olacağından ticaret kolaylaşır.)
Sskgunlugu

kişi bu mesajı beğendi.

alcnmedia alcnmedia Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 26 / 22
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam gerçekten iyi düşünmüşsünüz full özgün yazıpta 50 krş almak saçmalık sonuçta ortada bir emek var. Bu işin belirli bir piyasası olmalı herkes ona göre makale almayı yada almamayı tercih etsin.
yazarofisi

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 06.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek makale yazarı
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 21 / 22
  • Ticaret 7, (%86)

alcnmedia adlı üyeden alıntı

Hocam gerçekten iyi düşünmüşsünüz full özgün yazıpta 50 krş almak saçmalık sonuçta ortada bir emek var. Bu işin belirli bir piyasası olmalı herkes ona göre makale almayı yada almamayı tercih etsin.

En kısa sürede özgün makale yazarlarının sadece kaliteli olanlarını ekleyeceğimiz bir site açmayı düşünüyorum. Belki kendi işimizi baltalamış olacağız ama en azından makale işinin ayak altından hak ettiği yere çıkmasını sağlamış oluruz.

Bütün güvenilir makale yazarları bir arada olunca makale işi o an uygun olan uzman yazara gider bari de hem alıcı hem yazar karlı çıkmış olur yaptığı ticaretten.
Umitt alcnmedia

kişi bu mesajı beğendi.

yms yms WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 39 / 62
  • Ticaret 0, (%0)
Siteminizde çok haklısınız. Sonuçta bu işten ekmek yiyorsunuz ve bir şeyler yapmak zorunda hissediyorsunuz. Bahsettiğiniz gibi bir grup kurmanızda fayda var.

Ancak bir de şöyle bir gerçek var; "alan razı, satan razı". Ben bir makale yazarı değilim. Makale yazdırmadım, yazdırmayı da düşünmüyorum ama bir müşteri gözüyle bakınca rekâbet hoşuma gider.

Her müşteri bir hizmet ya da ürün satın alırken farklı yollar izler. Ben önce düşük fiyata bakarım. Kalitesi tatmin etmezse fiyat çıtamı yükseltirim ve "işte bu" diyene kadar bu döngüyü devam ettiririm. Eğer ben 50 kuruşluk makaleden memnun kaldıysam, ne diye "MYB" etiketi var diye daha fazla ücret ödeyeyim?

Liberal ve kapitalist bir dünyada yaşıyoruz. Müşterinin her zaman seçme hakkı vardır. Bahsettiğiniz yazarlardan umduğunu bulamayanların yolu elbet size düşecektir. Arz-talep dengesi oturdukça da fiyatlar yükselir. Oluşturacağınız grup için taban fiyat belirlemeniz doğal. Ama piyasa için taban fiyat belirlemek yerine, daha fazla reklamınızı yapın. Aksi hâlde kaybeden yine siz olursunuz. Bir anda olacak iş değil, yavaş yavaş.

Zor bir iş icra ediyorsunuz. Umarım hak ettiğinizi kazanırsınız. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim :)

@Bean Love getLove()

• Üyelik 06.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek makale yazarı
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 21 / 22
  • Ticaret 7, (%86)

yms adlı üyeden alıntı

Siteminizde çok haklısınız. Sonuçta bu işten ekmek yiyorsunuz ve bir şeyler yapmak zorunda hissediyorsunuz. Bahsettiğiniz gibi bir grup kurmanızda fayda var.

Ancak bir de şöyle bir gerçek var; "alan razı, satan razı". Ben bir makale yazarı değilim. Makale yazdırmadım, yazdırmayı da düşünmüyorum ama bir müşteri gözüyle bakınca rekâbet hoşuma gider.

Her müşteri bir hizmet ya da ürün satın alırken farklı yollar izler. Ben önce düşük fiyata bakarım. Kalitesi tatmin etmezse fiyat çıtamı yükseltirim ve "işte bu" diyene kadar bu döngüyü devam ettiririm. Eğer ben 50 kuruşluk makaleden memnun kaldıysam, ne diye "MYB" etiketi var diye daha fazla ücret ödeyeyim?

Liberal ve kapitalist bir dünyada yaşıyoruz. Müşterinin her zaman seçme hakkı vardır. Bahsettiğiniz yazarlardan umduğunu bulamayanların yolu elbet size düşecektir. Arz-talep dengesi oturdukça da fiyatlar yükselir. Oluşturacağınız grup için taban fiyat belirlemeniz doğal. Ama piyasa için taban fiyat belirlemek yerine, daha fazla reklamınızı yapın. Aksi hâlde kaybeden yine siz olursunuz. Bir anda olacak iş değil, yavaş yavaş.

Zor bir iş icra ediyorsunuz. Umarım hak ettiğinizi kazanırsınız. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim :)

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; biz zaten kendi fiyatlarımız ile hizmet veriyoruz. Değinmek istediğimiz nokta bizim fiyatımızın yüksek olduğu ve başkalarının fiyatının düşük olduğu için iş yapamıyor olmamız değil. Ancak piyasada gerçekten kaliteli hizmet verip bir şeyler yapanlar varken birkaç kelimeyi bir araya getirip cümle kurmayı bilmeyen kişiler dahi makale yazarıyım diye ortaya çıkıp çok komik rakamlara iş yapacaklarını ilan ediyorlar ve talep görüyorlar. Ha bu taleplere iyi sonuçlar verenlerde var. Ancak işini kötü yapanlar ve ucuz yapanlar oldukça makale işi çok basit bir işmiş gibi görülüyor yani ayağa düşüyor kızdığımız nokta bu.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al