-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Engineering Director
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu soru sanırım 124124124124 kere soruldu buradada =) Bence araştır forumu mutlak vardır değer bir cevap ;)
https://www.linkedin.com/in/turgaycan/
Kaliteli kod yazılır.. (Günlük/Saatlik ücreti ile)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Defalarca soruldu cevaplandı fakat işte gündem değiştikçe cevaplarda değişiyor.
Python iyi kolay bir dil fakat alanın dar şimdilik.Yıllardır geleceğin dili deniyor fakat hala tam oturamadı piyasaya.
Eğer bol kaynak,döküman, örnek ve iş istiyorsan .NET ve PHP öğren derim.
Birde hangi alanda çalışmak ne tür yazılımlar yapmak istiyorsun onuda belirtirsen o yönde yönlendirme yapalım.
PHP, Python, Javascript, C#, React-Native
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Engineering Director
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pyhton'u bende çok severim Ruby kadar olmasada fakat tavsiye etmem. Çünkü her yeni versiyonunda bir alt versiyondaki kütüphaneler değişiyor buda devamlılığında hep sıkıntı yaratıyor. O yüzden pyhton'u öneremicem.
Tavsiyem başlamaksa herhangi bir dil olsun önemi yok ama oop nedir onu öğren en başta hepsinin temeli bu gerisi syntax farkı ;) OOP 'yi kavrayamadıktan sonra sadece çöp kod yazmış olacaksın. Örnek : Piyasada yazılımcı diye dolananlar(OOP'den bi haber olanlar).
https://www.linkedin.com/in/turgaycan/
Kaliteli kod yazılır.. (Günlük/Saatlik ücreti ile)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne tür şeyler ama? Tüm olay orada bitiyor. Ben diğer arkadaşların önerilerine saygı duyuyorum ama Python ile başlamanızı önermem. Python ile bir şey yapabilmek için kütüphaneleri bilmek gerekiyor. Hemen hemen her dil öyle ama bence zor bir dilden başlayın. Kütüphaneyi yazınca işleri sizin yerinize yapmayacak bir dil. Yoksa sadece Python' da profesyonel bir düzeye gelebilirsiniz. C ve C++ a en azından algoritma geliştirme amacıyla bakabilir daha sonra Python' a geçebilirsiniz. Python' ı öğrenmek kolay evet, ama inanın kullanmak o kadar da kolay değil. Tabii güzel ve hızlı çözümler üretilebilir bir dil olduğu bir gerçek, kütüphaneleri bilene. Yani kısacası Python profesyoneller için. Bunu anladığımda ben de C ve C++ a bakmaya başladım. Tabii Python' dan da kopmadım. Direk Python' a da başlayabilirsiniz. Sadece bir karar verin ve başlayın. Kullanmayacak olsanız bile o dil size emin olun farklı bakış açıları kazandıracak. Bu da kesinlikle işinize yarar bir şey.
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
5
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yerinde olsam Javaya başlarım.Yapabilceklerinin sınırı yok :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
MrTimsah adlı üyeden alıntı
boş vakitlerinizde yardımcı olurmusunuz banada :) ama benim hiç bilgim yok :) basitten birkaç şey kapsam devamını geliştirebileceğime inanıyorum :) bana işin mantığını ve üstünden bir kaç konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)
PM atın hocam seve seve yardımcı olurum :)
vbasicturkiye.com | Güncel Visual Basic Blogu
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
oyun hileleri ve oyuncular için yardımcı programlar yapmak istiyorum vb mi uygun phyton mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
VB.Net daha uygun. Hatta C++ daha da. C++ ile oyun bile yapabilirsiniz. Knight Online oyunu için yapılan koxplar C++ ile yapılıyordu. Ben VB.Net ile makro yapmıştım. Gerisi sizin.
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium