wmaraci reklam
tr.link

Sizce tekrar başvursam kabul edilir miyim?

11 Mesajlar 1.758 Okunma
acebozum
tr.link

Ersumer Ersumer songemi.net Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Psikolojik Danışman
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 276
  • Beğeniler 88 / 58
  • Ticaret 15, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Sitem için adsenseye en son 1 ay önce başvurdum ve bildik malum sonuç.
O zaman sitemin durumu;

PR: 2
Google İndex: 16.000
Google Görsel İndex: 6300
Yandex İndex: 10.380
Alexa Dünya: 3.980.000 küsur
Alexa Ülke: 130.000 küsur

Şimdiki durumu:
PR: 2
Google İndex: 16.200
Google Görsel İndex: 6.680
Yandex İndex: 10.389
Alexa Dünya: 2,726,366
Alexa Ülke: 44,033

Yani Alexa da ciddi bir değişiklik var. Diğerlerinde çok değişiklik yok.
Adsense kabulü için Alexa da belli bir sıralama(baraj) gerekiyor mu?

Sizce tekrar başvursam kabul edilir miyim?
Site Adresi:

Teşekkür ederim ...

googleasistan
reklam

ChipDukkani ChipDukkani Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret Projesi İşletiyorum
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 5 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
haber sitesi gibi birşey kurmuşsun kabul edilmen zor. adsense kolay kolay haber sitelerinevermez yani şöyle söyliyim ben şuana kadar bu forumda haber sitesi kurupta kabul edilen görmedim. sadece yan hesaplarındakilerle koyabilenler var. sıfır hesabı haber sitesine asla vermez diye bilirim yani şuana kadarki deneyimim bu.

• Üyelik 07.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 276
  • Beğeniler 88 / 58
  • Ticaret 15, (%100)

ChipDukkani adlı üyeden alıntı

haber sitesi gibi birşey kurmuşsun kabul edilmen zor. adsense kolay kolay haber sitelerinevermez yani şöyle söyliyim ben şuana kadar bu forumda haber sitesi kurupta kabul edilen görmedim. sadece yan hesaplarındakilerle koyabilenler var. sıfır hesabı haber sitesine asla vermez diye bilirim yani şuana kadarki deneyimim bu.

Tasarım haber sitesi tasarımı fakat içerik haber değil farkettiyseniz. Eğitim, PDR, Kişisel Gelişim, Psikoloji, Çocuk Eğitimi, Aile İçi İletişim ve Sağlık konuları var sitemizde. Haber sitelerinin adsense kabul edilmediğini ilk defa sizden duyuyorum. Neden kabul etmesin ki haber sitelerini anlayamadım ?

• Üyelik 09.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 5 / 7
  • Ticaret 1, (%100)

Ersümer adlı üyeden alıntı

Tasarım haber sitesi tasarımı fakat içerik haber değil farkettiyseniz. Eğitim, PDR, Kişisel Gelişim, Psikoloji, Çocuk Eğitimi, Aile İçi İletişim ve Sağlık konuları var sitemizde. Haber sitelerinin adsense kabul edilmediğini ilk defa sizden duyuyorum. Neden kabul etmesin ki haber sitelerini anlayamadım ?

çoğu haber siteleri ajanslardan haber çektiği için özgünlük sıkıntısı yüzünden şuana kadar forumda gördüğüm haber sitelerinin hiç biri kabul edilmedi. sadece özgünlükmü onu bilemem ama forumda araştırırsanız hep haber sitesi kurupta adsense almaya çalışan çok kişi var ama kimse alamıyor. anca başka bir sitelerinden adsense alıp o hesap üzerinden reklam yerleştiriyorlar.

şahsen benimde haber sitem vardı her haberi ajanstan çekip okuyup değiştiriyordum haberi ama kendime göre düzenliyordum okuduğum haberi ama 4 ay 5 ay siteyi ilerlettim ülke sıralaması 10k falan oldu ama gene yok adsense vermiyor. bende gittim güzel fiyata sattım farklı bir site aldım onun üzerinden adsense hesabımı alabildim.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 07.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 276
  • Beğeniler 88 / 58
  • Ticaret 15, (%100)

çoğu haber siteleri ajanslardan haber çektiği için özgünlük sıkıntısı yüzünden şuana kadar forumda gördüğüm haber sitelerinin hiç biri kabul edilmedi. sadece özgünlükmü onu bilemem ama forumda araştırırsanız hep haber sitesi kurupta adsense almaya çalışan çok kişi var ama kimse alamıyor. anca başka bir sitelerinden adsense alıp o hesap üzerinden reklam yerleştiriyorlar.

şahsen benimde haber sitem vardı her haberi ajanstan çekip okuyup değiştiriyordum haberi ama kendime göre düzenliyordum okuduğum haberi ama 4 ay 5 ay siteyi ilerlettim ülke sıralaması 10k falan oldu ama gene yok adsense vermiyor. bende gittim güzel fiyata sattım farklı bir site aldım onun üzerinden adsense hesabımı alabildim.

Bu arkadaş da haber sitesi ile almış hep adsenseleri.
http://wmaraci.com/forum/google-adsense/adsense-hesabi-alamayanlara-tavsiyeler-119991.html
Herhalde doğru söylüyordur.
Hoş dediğim gibi benim sitem haber sitesi değil. Google'un sitenin tasarımından ziyade içeriğine ve kullanışlı olmasına baktığını okumuştum. Ziyaretçi için kullanımının kolay olması önemli deniyor. Tabi ki özgün içerik birinci planda.

Backlinkin önemi var mı adsense için peki?

• Üyelik 09.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 5 / 7
  • Ticaret 1, (%100)

Ersümer adlı üyeden alıntı

Bu arkadaş da haber sitesi ile almış hep adsenseleri.
http://wmaraci.com/forum/google-adsense/adsense-hesabi-alamayanlara-tavsiyeler-119991.html
Herhalde doğru söylüyordur.
Hoş dediğim gibi benim sitem haber sitesi değil. Google'un sitenin tasarımından ziyade içeriğine ve kullanışlı olmasına baktığını okumuştum. Ziyaretçi için kullanımının kolay olması önemli deniyor. Tabi ki özgün içerik birinci planda.

Backlinkin önemi var mı adsense için peki?

backlink adsense için değil ama googlede çıkmanız için gerekli birşey. size bir tavsiye vereyim, siterobot.com dan hit aracına üye olun sitenize hergün hit çekin, back link alın sitenizin yaşı 1 2 ay daha ilerlesin ozaman başvur uyapın direk kabul edilirsiniz.

• Üyelik 07.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 276
  • Beğeniler 88 / 58
  • Ticaret 15, (%100)

backlink adsense için değil ama googlede çıkmanız için gerekli birşey. size bir tavsiye vereyim, siterobot.com dan hit aracına üye olun sitenize hergün hit çekin, back link alın sitenizin yaşı 1 2 ay daha ilerlesin ozaman başvur uyapın direk kabul edilirsiniz.

Bu hit kazandıran site ve programlar tehlikeli deniyor ama. O yüzden korkuyorum açıkçası.
Siteye yaklaşık bir aydır her gün düzenli olarak ortalama 12-15 arası içerik giriyorum.(Pek çoğu özgün değil) Ve bunu belirli saat aralıklarında yapıyorum. Google'un spiderleri için böylesinin daha uygun olduğunu okumuştum.
Bu çalışma ile alexada ciddi bir düşüş yaşadım.
Geçen hafta da seo çalışması yaptırdım. Backlink çalışması filan yaptırdım. Bunun sonuçlarını da yakında görürüm diye düşünüyorum.
Bu çalışma sonuçlarının durumuna göre başvuru yapsam nasıl olur sizce?

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
Sitende kopya konu çok var yada en azından nette binlerce aynı başlıkta konular mevcut.

Benzersiz başlıklara ve içeriklere ihtiyacın var. Yani nette olmayan veya çok az olan bir bilgi.

Aynı başlıklardan çok varsa piyasada sen istediğin kadar özgün yaz yine spam olarak görülüyorsun.

Malesef bu site ile sıfırdan adsense alman çok zor. Alexa ve PR değeri Adsense için bir önemi yok. pr7 bile olsa vermezse vermez.

• Üyelik 07.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 276
  • Beğeniler 88 / 58
  • Ticaret 15, (%100)

Zen adlı üyeden alıntı

Sitende kopya konu çok var yada en azından nette binlerce aynı başlıkta konular mevcut.

Benzersiz başlıklara ve içeriklere ihtiyacın var. Yani nette olmayan veya çok az olan bir bilgi.

Aynı başlıklardan çok varsa piyasada sen istediğin kadar özgün yaz yine spam olarak görülüyorsun.

Malesef bu site ile sıfırdan adsense alman çok zor. Alexa ve PR değeri Adsense için bir önemi yok. pr7 bile olsa vermezse vermez.

Anladım. Çok teşekkür ederim bilgi için...

Peki özgün ve farklı içeriklerde konular paylaşsam adsense alabilir miyim? Ve bu ne kadar zamanda gerçekleşir? Mesela 1 ay yeterli mi?

Vetch Vetch WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 22 / 36
  • Ticaret 16, (%100)
Daha önceki reddedilme sebebiniz neydi?

Yani google politikasına ayrıkı içerik falan diye reddettiyse o zaman Alexa'nın bi öneminin olacağını sanmıyorum.

Ama site statları çok güzel bence

- Vetch
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al