-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yeni torba yasası ile çıkan İnternet sansürü hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Birisi kendi hakkında bir haber görürse bir sitede , şikayet edip site sahibine sormadan siteyi engelleme yetkisine sahip oldu.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi o zaman biz de kimse hakkında yazmayız bundan sonra :D bu nedir ya :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bana baya saçma geldi adamlar site sahibine sormadan istediği siteyi engelliyebilecek.Bu adamın siteye harcadığı paraya ne olcak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
122, (%99)
Desenize tüm magazin siteleri kapanacak artık..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Fransiz Kafa adlı üyeden alıntı
onu geç, istedikleri zaman istedikleri kişilerin hangi sitelere girdiklerini hangi videoları izlediklerini tespit edebilecekler ve bu veriler 2 yıl saklanacakmış. (az önce kanal d de dinledim)
ve bir sürü daha fazlası...bir bakımdan iyi ünlüler için iyi sevmedikleri haberlerin sitesini komple kapatabiliyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
zaten 3 kuruş kazanan hostçuların bu yasayla iyice masrafları artmış bulunuyor(zira bu 2 yıl log barındırma işini onlara kitlediler buda ek sunucu ve masraf demek). Önümüzdeki günlerde host fiyatlarının artması kuvvetle muhtemel. Zaten 20 lirayı çok gören Türk internet kullanıcısı yabancıdan(hostgator , mochahost) gibi yerlerden daha ucuza alabildiğini görünce iyice buralara yönlenecek. Buda yerel şirketleri etkileyecek diye düşünüyorum. Birde bu yasayla site sahiplerinin gelirlerinin ciddi anlamda düşeceği aşikar. Ee hem hizmet pahalı hem kazanamıyorum ne yapacağım? Tabi ki site açmayacağım. Websayfası sayısındaki ciddi düşüş ile işin sonunda şu andakinden çok daha az websayfası olan bir ülke olacağız. Bu kaliteyi artırır mı? Tartışılır ama ben sanmıyorum.
Ne tespit yaptım bilader bir daha yaz de 100 sefer denesem yazamam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bu yasayla beraber sitenin tamamı değil sadece yasaklanmak istenen bölüm kapanacak veya gösterimi engellenecekmiş.Diğer sayfalar yayına devam edecekmiş haberlerde öyle diyorlardı.
Teamtofas.com
Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Türk *******'la güzel bir fişleme kampanyasına girmişler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
safakbskn adlı üyeden alıntı
zaten 3 kuruş kazanan hostçuların bu yasayla iyice masrafları artmış bulunuyor(zira bu 2 yıl log barındırma işini onlara kitlediler buda ek sunucu ve masraf demek). Önümüzdeki günlerde host fiyatlarının artması kuvvetle muhtemel. Zaten 20 lirayı çok gören Türk internet kullanıcısı yabancıdan(hostgator , mochahost) gibi yerlerden daha ucuza alabildiğini görünce iyice buralara yönlenecek. Buda yerel şirketleri etkileyecek diye düşünüyorum. Birde bu yasayla site sahiplerinin gelirlerinin ciddi anlamda düşeceği aşikar. Ee hem hizmet pahalı hem kazanamıyorum ne yapacağım? Tabi ki site açmayacağım. Websayfası sayısındaki ciddi düşüş ile işin sonunda şu andakinden çok daha az websayfası olan bir ülke olacağız. Bu kaliteyi artırır mı? Tartışılır ama ben sanmıyorum.
Ne tespit yaptım bilader bir daha yaz de 100 sefer denesem yazamam.
Bilmiyorum her önüne gelen site açmaması belki daha iyi olabilir.
noktanoktam adlı üyeden alıntı
Bu yasayla beraber sitenin tamamı değil sadece yasaklanmak istenen bölüm kapanacak veya gösterimi engellenecekmiş.Diğer sayfalar yayına devam edecekmiş haberlerde öyle diyorlardı.
Ben sitenin tamamı kapanıcak diye duydum daha doğrusu izledim..Çünkü bir gün sabah kalktığınızda sitenizi kapalı olarak görebilirsiniz diyordu haberde.