-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Başlıklarda en az 3 - 4 tane Forex kelimesi tekrarlıyor. Bu bir seo hatasıdır. Ancak Seo eklentisinin yarattığı bir hata ile karşılaşmadım ben. Her içeriğin başlığı, açıklaması farklı görünüyor, yani olması gerektiği gibi...
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Desinatör
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha detaylı olarak anlatacak olursak durum şöyle:
Mesela bir kelime arattırırsınız Google o kelimenin en çok geçtiği ve spam olmayan içeriği sizin karşınıza çıkarır. Diyelim ki makalede cacık kelimesi geçiyor ve yorumlarda da cacık kelimesi çıkıyor. Google bu kelimelerin hepsini toplar uygun bir şekilde arayan kişiye gösterir.
Siz demişsiniz ki benim sitemde lakasız kelimeler çıkmış. alakasız değil. fxlive-tr.com kelimesini arattığınız zaman Google size sitenizdeki açıklamalardan rastgele uygun bir cümle bulup çekmez. fxlive-tr.com kelimesi ile alakalı en yakın cümleleri toplar sizin karşınıza çıkarır Örnek aşağıdaki cümlede kalın olarak işaretlediğim kelimeler gibi.
FxLive-TR/Bloomberg-ht. Ziraat Türkiye Kupası'nda ... FxLive-TR: Emrah bey Firma ile kesin bir söylemde bulunmamız şuan için... Emrah Sahin: Ben paramı ..
Siz bu kelimeleri aradınız ve Google de bu kelimelere en yakın olan içinde spam olmayan cümleleri toplayıp buldu ve önerdi size.
Sitemde spam yok diyebilirsiniz belki farkında bile değilsiniz ama Forex kelimesinde yüksek derecede spam listesindesiniz. Bu kelimeleri de ayrıca temizlemenizi tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Desinatör
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu kelimelere siz müdahalede bulunamazsınız. Açıklama bölümünü Google sistemi kendi belirler. Size göre düzgün değil ama herkesin sitesi bu şekilde çıkar. Ayrıca ikinci sorunuz hangisiydi ?
Bu kısmı yazarken cevap geldi fazladan bu bölümüde okursunuz.
------------------------------------------------------------
Ayrıca sen sormadan ben söylim tekrardan. Site:fxlive-tr.com şeklinde arattığın zaman Google bu sefer kelimeyi arayıp sıralamaz size. Sitenizdeki bütün yazıları seo değerine böre sıralar ve açıklama kısımlarını da sitenin makale bölümünden rastgele alır. Sayfa içinde herhangi bir sorgu gerçekleştirmeden size sayfalarınızı gösterir site:fxlive-tr.com şeklinde arattığınız zaman. Yani bahsetmiş olduğunuz sorun gayet normal.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Desinatör
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Etiketlere açıklama girmek isterseniz Google bunu göz önüne alır ve etiketleri yazdığınız açıklama ile beraber gösterir. Yanlız etiketi aradığınız zaman çıkacak olan açıklama sizin belirlediğinizaçıklamalar olacaktır. Herhangi bir arama sorgusunda etiketiniz sıralamada çıkarsa arattırılan kelimeye göre açıklama çıkacaktır. Google bu açıklamaları da etikete eklenmiş olan yazıdan değil etiket sayfasından bulup gösterecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Google her zaman içeriğe öncelikli olarak bakar. Her site meta etiketleri ile başarılı olacak olsa, güzel ve özgün yazanın ne farkı kalır?
Meta etiketleri, açıklama gibi kriterleri siz yine eksiksiz yapın ama, gördüğünüz gibi, içerikte aramayla ilgili ifadelerin öncelikli olarak dikkate alındığını da aklınızda tutun her zaman.
Tekrar hatırlatayım, başlıklarınızdaki forex kelimesinin tekrarlarından kurtulun bir an evvel. Google amca sevmez böyle şeyleri.
1 kişi bu mesajı beğendi.