wmaraci reklam
lidertakipci

R10.net Satıldı

100 Mesajlar 39.855 Okunma
advertseo
wmaraci reklam

CETINKAYAM CETINKAYAM Akupunktu Freze :D Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek swp
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 116 / 60
  • Ticaret 0, (%0)

Karacahan adlı üyeden alıntı

@ÇETİNKAYA: Öncelikle bilgilendirme için teşekkürler. En azından boş yere banlanmamış olduğumu anladım. Yalnız yine kızdığım bir nokta var. Ben defalarca iletişim bölümünden mesaj gönderdiğim halde geri dönüş yapılmadı. Telefon açıp kimlik onayı yapıldığını bilmiyordum. Ben aktif bir üyeydim. Sadece çok gerekmedikçe mesaj yazma gereği duymuyordum. İkincisi ilgim dışındaki konulara da girdiğim olmuyordu. Yani olan bitenden bi haberim yoktu. 5 yıllık üyeliğimde (belki de daha fazla) toplasan 10 tane mesajım vardır veya yoktur. Kaldı ki ticaretle ilgili konulara da yazdığımı hatırlamıyorum. Her neyse, alınan bir güvenlik önlemi var ve ben de bunun bir şekilde kurbanı oldum. Düzeltmeye çalıştım ama sonuç da alamadım. Çok kızıyorum. Çünkü bir cümle lafı esirgeyecek bir yapıda olduklarını öğrenmiş oldum şimdi. Yolladığım onca şikayete "Kimliğinizi onaylamanız için xxx numaralı telefondan bize ulaşmanız gerek" diye bir cevap verecekler altı üstü. Bu çok zor bir şey olmasa gerek...

Öncelikle yazdıklarımı adam gibi okuduğunuz doğru değerlendirip adam gibi cevap yazdığınız için size teşekkürü borç bilirim.33 yaşındaymışsınız yaşınızın verdiği olgunluğu gerçek manasında yansıtıyorsunuz sizinle konuşmak benim için büyük bir zevktir.

Şimdi olaya gelelim: Yazınızda online olduğunuz fakat mesaj yönünden pasif olduğunu yazmışsınız.Büyük ihtimalle siyasi kavga yada sürtüşmeye dahil olmadıysanız zombi durumu yüzünden bunu yaşamış olma ihtimaliniz bence çok yüksek.

Kızdığınız noktalarda haklısınız.Zira sizin yaşamakta olduğunuz durumu bende yaşamaktayım.*** hesabımı aktif olamıyacağım güvenlik gerekçesi ile 3 aylık tatil moduna aldım ve şuan 1 ayım kaldı bu sürenin kaldırılmasını talep ettim ve bu talebi bir kaç kez daha ilettim hala bir dönüş sağlanmadı.Benimle aynı durumda alupta 3 kişinin tatil modunun kaldırıldığına şahit oldum kendi elleriyle ***da yazıyorlar.

Şuan ki ***`un durumundan ben rahatsızım o telefonla kimlik onayı bile yok artık telefon numarası kaldırıldı gözlemlediğim kadarı ile.

Bazı arkadaşlar yeni yönetim için çok umutlular çok sevinçliler fakat ben o kadar umutlu ve sevinçli değilim.Zira yönetime gelenlerde benim pek hoşlanmadığım insanlar,bir kaçına atmış olduğum özel mesajlar doğru düzgün değerlendirilmedi kaale bile alınmadım.Hepsinle muhattap olmadım ama muhattap olduklarım yüzünden bu yönetimede sıcak bakmıyorum.

***`un bu durumunun kırılması için karşısında çok sağlam bir rakip olması gerekiyor.Bu rakip olacak kapasiteye sahip siteler içerisinde wmaracı başı çekiyor fakat bu kapasiteyi,potansiyeli değerlendirmeye çalıştıklarına dair çok iyi ilerlemeler göremiyorum.

Daha yazmak istediğim çok şey var fakat şimdilik yeter diye düşünüyorum.Çok yorgunum beynim çatlıyacak gibi :(.

Karacahan hocam eğer sormak istediğiniz başka birşey varsa bilgim çerçevesinde elimden geldiğince cevaplarım. Hayırlı sabahlar diliyorum.Allaha emanet olun. :)
 

 

wmaraci
reklam

Harunokumus Harunokumus WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad H** O**
  • Mesajlar 481
  • Beğeniler 145 / 114
  • Ticaret 0, (%0)
Wmaracına sıkı sıkı sarılmamız gerekiyor. :)
GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

FatihC FatihC Yazılım-Tasarım-Matbaa Kullanıcı
  • Üyelik 20.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad F** C**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 9 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

CETINKAYA adlı üyeden alıntı

Alıntı yaptığım arkadaşların bir kısmının hiç *** üyesi olmamış olduğunu düşünerekten ve üye olupta canı yanan arkadaşlara kendimce birşey anlatmaya çalışacağım:

2 yıldır *** üyesiyim.Çokta eski değilim fakat iyice tecrübe edindim desem yeridir.

İlk önce *** üyesi olupta zombi muammelesi gören arkadaşlara nedenini açıklayıp onları daha fazla yazı okuma zahmetinden kurtarmak istiyorum:

*** veri kaybından sonra sitenin kendini toparlaması çok uzun sürdü çünkü veri kaybı ile birlikte eski dbden bir çok kişinin banı açıldı zombi hesap furyası böylelikle başladı benim bildiğim kadarıyla bu zombiler temizlenirken yeni zombiler hızla türemeye başladı en sonunda canı yanan *** ahalisi kendi aralarında zombi üyeliklere karşı teklifler sunmaya başladılar yönetime ve bu yöntemlerden biri uygulanmaya başlandı yöntemin işleyişi şu şekilde üyeliği eski olup uzun süre forumda aktif olmayan özellike kimlik doğrulaması yapılmamış itradesi düşük hesaplar zombi olarak nitelendirilecek ve zombilik sıfatından kurtulabilmesi için yönetime telefonla ulaşarak kimlik doğrulaması yapacaktı.

Bu uygulamanın başlaması ile birlikte **************lık hızlı bir şekilde düştü kalan zombi sıfatlı hesaplar ise diğer aktif üyeler tarafından avlandı.Av şu şekilde gerçekleşiyordu bir ticaret konusu açıldığında yada herhangi bir konu açıldığında konuya tradesi düşük üyelik tarihi eski kimliği onaylanmamış birisi mesaj yazdığında yada teklif sunduğunda direk şikayet konusu açılıyor ve o hesaptaki kişi kim olursa olsun kimlik doğrulaması olmadığı için banlanıyordu.

Bu sayede **************lık akıl almaz bir şekilde düştü arkadaşlar inanın bana size kötü gelebilir ama *** u hasta yatağından kaldırdı.

Zombi işin borusu ötmeyince **************lar aktif üyelerin hesaplarını çalmak için hesaplara deneme yanılma yoluyla saldırı düzenlediler bu şekildede bir çok hesap ele geçirmeyi başardılar.Bu durumda sıkıntı çıkarınca *** yönetimi üye girişini id pass şeklinde değilde mail pass olarak değiştirdi ve bunuda engellediler.Şahsen bu yöntemle bir çok saldırı aldım hesabı kaptırmadan bugüne kadar geldim.

Şimdilerde ise direk bilgisayar hackleme yoluna gidilmeye başlandı.Yada ***da üyelerin imzalarına ekledikleri skype adreslerine bağlanılarak **************lık yapılmaya çalışıldı.Skype üzerinden banada bir çok ************** denk geldiğinden skype kullanımını bayağı azalttım *** özel mesaj ve mail yoluyla işimizi yürütmeye başladık.

Şimdi üyelik ve davetiye konusunda dertli olan arkadaşlara gelelim:

Arkadaşlar üyelik alımı bildiğim kadarıyla bundan sonra açılmayacak bir yerinden senaryo uyduranlara aldanmayın *** yönetiminin aklı varsa kesinlikle açmaz.**************lık zaten minimuma inmiş ticaret deli gibi işliyor ***da yeni üye alımı yapar mı sizce ?

Özellikle bu senaryo üreten arkadaşlara cevap olarak şunu söyleme ihtiyacı duyuyorum ***`un yeni kana çok ihtiyacı yok şuan zaten deli gibi işliyor sistem,yenileri katıpta dişlilerin arasına pek taş atmaya niyetleri olduğunu sanmıyorum.O arkadaşlar *** sanki kendilerine muhtaçmış gibi naz çekmesinler yok öyle birşey :D

Davetiye olayına gelirsek eğer bildiğim sistem değişmediyse hiç bir aklı başında *** üyesi başkasına davetiye vermeyecektir.

Neden derseniz ***da davetiye sistemi kefil sistemi gibidir ben bir kişiye davetiye verdiğimde o kişiye kefil oluyorum demektir eğer o kişi **************lık yaparda banlanırsa bende banlanırım demektir bu.

Şu an 3 tane davetiyem var kesinlikle ve kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum.Her koyun kendi bacağından asılır.Eğer yanacaksam kendi hatamdan yanayım başkası yüzünden değil.

*** yapısı gereği gergin bir ortama sahiptir bir anda kendinizi siyasi kavganın içinde buluveriyorsunuz bir bakmışsın ban yemişsin.Açık ve net söylemeliyim kısmende olsa gruplaşma oluyor ***da siyasi ve dini görüş olarak.En ufak birşeyde sayfalarca kavga çıktığını görürsünüz ve oha dersiniz o kadar hızla alevlenirki anlatamam.

***da ego sahibi insan çoktur ticaret yüksek yardımlaşma düşüktür hatta geçence ***da sohbetimin olduğu sevdiğim bir abim wmaracına geldi bir konuda denk geldim az dertleştik falan.Kendiside bu durumdan şikayetçi olduğu için wmaracındada aktif olmaya karar verdi.

Yani ***`a daha önce dahil olmamış arkadaşlar ***da çiçek böcek,iyi,her konuda yardıma koşan insanlar beklemesin :D Bizim gibi wmaracına geri dönersiniz :Dİyi insanlar bir elin parmaklarını geçmez buradaki kadar yardım sever ve anlayışlı değillerdir.

***da insan buradaki kadar rahat konu açamaz.Çünkü ilk açığınızı buldukları yerden saldırıp ego tatmini yapmaya çalışanlar dolu.

Wmaracıda *** gibi kapalı olsun diyen arkadaşlara ***daki herşeyin buradada olacağını söylüyorum direk.Biz öyle olmayız demeyin o kadar eminim üyelik bir kapansın gerçek manada anında *** gibi olur gruplaşma kavga ego tatminin alasını görürsünüz.Şahsen üyelik alımı kapansın anında giderim bu forumdan çünkü yardım severlik oluyor burada bulunma amacım iyi arkadaşlar edinmek,insanlara yardımcı olmak.

Eğer yanlış anlaşılma olduysa affola,bazı arkadaşlar işin içinde olmadan çok fazla konuşuyorlar onlara cevap verilmesi gerektiğini düşündüm.Amacım hava atmak yada artizlik yapmak değil.Herkese hayırlı geceler ve iyi forumlar dilerim.Allaha emanet olun arkadaşlar.:)

Ha eklemede yapayım unutmadan bazı arkadaşlar ***daki ticareti küçümsüyor yakın zamanda gördüğüm **************lıkla sonuçlanan 30 bin tl lik olay oldu.***dan arkadaşlar bilir şu %20 indirimli ***** fatura ödeme furyası :D Ve bu 30 bin tl sadece bir şahıstan çıktı diğerlerini saymıyorum bile ;)

Yani **************lık görünüyor **************lık olmadan ilerleyen ticareti siz düşünün ;) Oradaki ticaret ne buraya nede başka forumlara benzer ;)


arkadaşım sistem kurmasına birşey dediğim yok, site üzerinden mesaj attım ses çıkmadı ban@***.net mail attım ses çıkmadı. kendimi nasıl ıspatlayacağım zombi değilim diye?
 

 

CETINKAYAM CETINKAYAM Akupunktu Freze :D Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek swp
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 116 / 60
  • Ticaret 0, (%0)

FatihC adlı üyeden alıntı

arkadaşım sistem kurmasına birşey dediğim yok, site üzerinden mesaj attım ses çıkmadı ban@***.net mail attım ses çıkmadı. kendimi nasıl ıspatlayacağım zombi değilim diye?


Mailinizi ne zaman attınız yönetim değişikliğinden önce mi sonra mı?
 

 

wmaraci
wmaraci

FatihC FatihC Yazılım-Tasarım-Matbaa Kullanıcı
  • Üyelik 20.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad F** C**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 9 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
önce attım 2013 yılı aralık ayı idi
 

 

Kafkef Kafkef WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Iğdır
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 920
  • Beğeniler 601 / 130
  • Ticaret 22, (%100)
***; Database error Hatası veriyor, Bağlansa bile geç bağlanıyor birsürü hata var şuanda :s
 

 

CETINKAYAM CETINKAYAM Akupunktu Freze :D Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek swp
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 116 / 60
  • Ticaret 0, (%0)

FatihC adlı üyeden alıntı

önce attım 2013 yılı aralık ayı idi

Ozamanki yönetim için 3 aşağı 5 yukarı neler dendiğini az çok bilirsiniz hocam parayla hesap açımı vs.

Mail konusuna gelirsek şuanda hala *** yönetimi ile iletişim problemi yaşanıyor aktif olarak üye olmayanlar için.Benim hesabımda tatil modunda olduğundan şuan bende dışarıda kaldım benimde iletişimin koptu 1 aya kadar hesabımın tatil modundan çıkacak ozaman içeriye dahil olup bu konular hakkında fikir alışverişinde bulunacağım.

Şuanki yönetimin tam olarak nasıl bir politika izliyeceğini kestiremiyorum,yönetim hakkında fikrim var düşüncem var fakat bu durum bambaşka.Yönetim değişikliği ben *** dışındayken gerçekleşti.Eski yönetime göre daha ılımlı politika konusunda ciddi iseler hakkıyla bir çok arkadaş bu durumdan kurtulur diye düşünüyorum.

Ek Olarak:

Kafkef adlı üyeden alıntı

***; Database error Hatası veriyor, Bağlansa bile geç bağlanıyor birsürü hata var şuanda :s


Hocam o hatalara hergün denk geliyorum bir kaç kez sayfa yeniledikten sonra düzeliyor.***da bunun tartışması yapıldı geçende yönetim çözüm bulmaya çalışıyor.
Kafkef

kişi bu mesajı beğendi.

FatihC FatihC Yazılım-Tasarım-Matbaa Kullanıcı
  • Üyelik 20.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad F** C**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 9 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

CETINKAYA adlı üyeden alıntı

Ozamanki yönetim için 3 aşağı 5 yukarı neler dendiğini az çok bilirsiniz hocam parayla hesap açımı vs.

Mail konusuna gelirsek şuanda hala *** yönetimi ile iletişim problemi yaşanıyor aktif olarak üye olmayanlar için.Benim hesabımda tatil modunda olduğundan şuan bende dışarıda kaldım benimde iletişimin koptu 1 aya kadar hesabımın tatil modundan çıkacak ozaman içeriye dahil olup bu konular hakkında fikir alışverişinde bulunacağım.

Şuanki yönetimin tam olarak nasıl bir politika izliyeceğini kestiremiyorum,yönetim hakkında fikrim var düşüncem var fakat bu durum bambaşka.Yönetim değişikliği ben *** dışındayken gerçekleşti.Eski yönetime göre daha ılımlı politika konusunda ciddi iseler hakkıyla bir çok arkadaş bu durumdan kurtulur diye düşünüyorum.

Ek Olarak:

Hocam o hatalara hergün denk geliyorum bir kaç kez sayfa yeniledikten sonra düzeliyor.***da bunun tartışması yapıldı geçende yönetim çözüm bulmaya çalışıyor.

vallahi hocam dediğim gibi daha üste para verseler gitmem oraya.
 

 

CETINKAYAM CETINKAYAM Akupunktu Freze :D Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek swp
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 116 / 60
  • Ticaret 0, (%0)

FatihC adlı üyeden alıntı

vallahi hocam dediğim gibi daha üste para verseler gitmem oraya.


Hocam eğer internet üzerinden para kazanıyorsanız yolunuz illaki ***`a çıkıyor.Malesef:(
 

 

Psycho Psycho <--! Am I Psycho? --> Kat. Mod.
  • Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 5984
  • Beğeniler 3896 / 3904
  • Ticaret 6, (%100)
Konu çok fazla dallanıp budaklanmış. Konuyu kilitliyorum.
FilmleriTV OguzhanUcan

kişi bu mesajı beğendi.

Hatalıysam telefon etme, idare et (?)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al