-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Hosting
-
Ad Soyad
C** N**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Veritabanı içinde zararlı bir veri olduğunu bu güne kadar hiç görmedik. Sıfırdan kurulumda sorun yaşıyorsanız kurduğunuz bir tema ya da eklentide zararlı kod olma ihtimali çok yüksek. Bunların bir yazılımcı yardımıyla incelenmesi sorununuzu çözecektir.
Arkadaşların da belirttiği gibi bizden kaynaklı bir açıkta sadece sizin etkilenmesi mümkün değil ki zaten cagefs kullanmaktayız, hesabınızı göremiyorlar ki erişim yapabilsinler.
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Wordpress kullanıp da açık yok demek komik olmuyor mu? Herkes kullandığı için açıklarını da birçok kişi biliyor. Yani normalden daha çok güvenli önlemi gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Güzel Hosting müşterisi olarak şunu yazayım ki:
Emin olmadıkları konuda zaten ''sorununuz şurdan kaynaklanıyor'' demezler. Bugüne kadar defalarca hosting değiştirdim, son durağım Güzel Hosting oldu, tavsiye eden arkadaşa sürekli dua ediyorum :)
Öneriye gelince, madem 3 siteniz de hackleniyor, aslında işiniz çok kolay.
3 sitede de ortak kullandığınız şeyleri bir bulun, eklentileri değiştirin, WP'de pek çok eklentinin alternatifi var. Evet alışkın olduğumuz şeyleri kullanmak isteriz ama bazen değişiklik gerekebilir.
Bunun dışında, ben sizin yerinizde olsam, sitede, domain uzantılı mail adreslerini yayınlamam, eğer yayınlıyorsanız onu da bir kaldırabilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar. Umarım fikir vermek adına işinize yarar.
1 kişi bu mesajı beğendi.