lostyazilim

yeni sitenize adsense kodu ekleyin

29 Mesajlar 3.713 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

SoloTurk adlı üyeden alıntı

Yükseltme olmuş yani değil mi hocam?

Panele giriş yaptıgınızda olumlu yada olumsuz mail gelmiş olması lazım. Red edildiğinde Hosted Account yazmaya devam eder

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
wmaraci
reklam

SoloTurk1 SoloTurk1 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 326
  • Beğeniler 3 / 30
  • Ticaret 17, (%100)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

Panele giriş yaptıgınızda olumlu yada olumsuz mail gelmiş olması lazım. Red edildiğinde Hosted Account yazmaya devam eder

Yazmaya devam ediyor zaten :) site yeni daha içinde on tane içerik var daha kabul edilmeyeceğimi bile bile başvurdum neyse içerik girdikten sonra sizin dediğiniz yöntemle denerim
MagaraAdami

kişi bu mesajı beğendi.

SinanGucluu SinanGucluu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Barkon Elektronik Teknik Servis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 1 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

Yazmaya devam ediyor zaten :) site yeni daha içinde on tane içerik var daha kabul edilmeyeceğimi bile bile başvurdum neyse içerik girdikten sonra sizin dediğiniz yöntemle denerim

adhood öneririm ben size hem kaliteli hemde saglam bir reklam platformu bilende vardır bilmeyende anında irtibat kuruyorlar

• Üyelik 02.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 326
  • Beğeniler 3 / 30
  • Ticaret 17, (%100)

Sinan Güçlü adlı üyeden alıntı

adhood öneririm ben size hem kaliteli hemde saglam bir reklam platformu bilende vardır bilmeyende anında irtibat kuruyorlar

Beni on tane içerikle kabul etmezler sanırım

wmaraci
wmaraci

SinanGucluu SinanGucluu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Barkon Elektronik Teknik Servis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 1 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

Beni on tane içerikle kabul etmezler sanırım

içerigin icindeki önemli yararlı bilgiler veriyorsa olur bnm sitede 6 kayıt vardı ve 6 gündür online iken kabul ettiler

• Üyelik 02.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 326
  • Beğeniler 3 / 30
  • Ticaret 17, (%100)

içerigin icindeki önemli yararlı bilgiler veriyorsa olur bnm sitede 6 kayıt vardı ve 6 gündür online iken kabul ettiler

Ayrıca adhood %38 kesmiyormu bence değmez ama sen bilirsin adamlar %18 lik vergilerini bile bizden kesiyorlar

Acemi Blogcu Acemi Blogcu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 11 / 9
  • Ticaret 0, (%0)

Almina adlı üyeden alıntı

Ok. Şimdi sırasıyla dediklerimi uygulayın:
Google Adsense Ana Sayfa'dasınız, üst menüden Reklamlarım'a tıklıyorsunuz.
Yeni Reklam Birimi'ni seçerek, reklam biriminiz için, daha önce oluşturmamış olduğunuz bir isim oluşturup, sonrasında reklam boyutunuzu belirliyor, ve reklam biçimini seçiyorsunuz. Yedek reklamlar yazan yere tıklamanıza gerek yok.
Özel Kanal kısmına geldiğinizde, Yeni Bir Özel Kanal Oluştur'dan, site isminizle birlikte bir kanal oluşturuyorsunuz. Burada reklam birimine dokunmatyın, sadece kanal ismine sitenizin adını yazın. Hedeflenebilir rekamı seçecekseniz gerekli işlemi yapın; sonrasında Kaydet tıklayıp, biraz önce kaldığınız yere geri dönün. Trklam kodunu oluşturun, renk vs seçiyorsunuz. Ardından Kodu Al kısmına tıklayarak kodu alıp sitenize yerleştirin.
İşlem bu şekilde, en çok 10 dakika sonrasında reklamlarınız görünür hale gelir, ya da panik olmadan 15 dakika bekleyin, sonucu bildirin burdan da, sistem değişti mi merak ettim :)

Hocam benimki hosted account du ilk önce oluşturdum reklam birimlerini daha sonra özel kanala ekledim oluşturup siteme koyduğum reklam kodlarını özel kanalada ekledim ama hedeflenir yapmadım bir problem olurmu onay alırmı sizce blogum www.announcerman.com

genchakan genchakan Her Şeyi Blogluyorum Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 936
  • Beğeniler 186 / 133
  • Ticaret 0, (%0)

kazanc durumu nasıl pekı hocam

herseyiblogluyorum.blogspot.com

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)

Acemi Blogcu adlı üyeden alıntı

Hocam benimki hosted account du ilk önce oluşturdum reklam birimlerini daha sonra özel kanala ekledim oluşturup siteme koyduğum reklam kodlarını özel kanalada ekledim ama hedeflenir yapmadım bir problem olurmu onay alırmı sizce blogum www.announcerman.com

Hedeflenebilir olması, reklamın onaylanıp onaylanmamasını değil, kazancı etkiler. Benim yaptığım anlatım zaten, onaylanmış olan Adsense hesabı içindi, onaylatma için sorulduğunu anlamamıştım. Hedeflenebilir reklam, size sadece daha fazla kazanç sağladığına inanılan reklamdır. Mesela: eğer siteniz belirli bir amaca yönelik ise, örneğin tatil sitesi ise, hedeflenebilir seçerseniz daha çok tatil reklamı alır, daha fazla kazanırsınız... diye düşünülür. Onaylama ile ilgisi yok yani.

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al