-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Arkadaşlar merhaba,
2. el eşya sitesi projem var ve büyük şehirler olmak üzere kullanıcıların sisteme ürün girebilecekleri, 5-6 cümle ile tanıtım yapabilecekleri ve aktif olarak takip edebilecekleri bir sistem kurma düşüncesi içerisindeyim.
Ticaret teması mı, Gag tarzı sadece görsel scriptler mi yoksa forum tarzı bir site mi kurmalıyım karar veremedim, hepsinin dezavantajları mevcut; fikre ihtiyacım var.
Domain elimde, oldukça kelimesinde güçlü, arama sonuçlarına ciddi yansıyabilecek konumda; değerlendirmem gerekiyor.
Site düzeni ve alt yapısı ile ilgili tavsiye ve fikirlere açığım, araştırma halindeyim ve yön verebilecek fikirlere ihtiyacım var.
Önerileri ile vakit ayıran arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Çok fazla ilgi çekmez hocam benimde ilan sitem var çok fazla ilan girilmiyor domainin ne özelden yazabilirmisin ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Hocam ben daha çok hızlı ve alternatif bir site oluşturmayı ve kullanıcıların erinmeden tek ürün ve ya tek görsel bile olsa ürün reklamlarını koyabilecekleri sistem planı yapıyorum; bu denli kapsamlı bir düşüncem zaten olamaz, tek başına yürümez.
ermaneray adlı üyeden alıntı
Çok fazla ilgi çekmez hocam benimde ilan sitem var çok fazla ilan girilmiyor domainin ne özelden yazabilirmisin ?
Elimdeki 2. el eşya grup ve sayfalarına düzinelerce giriş yapn var, kalıcı olması için eminim bu siteye de girerler; sonuçta il ve ilçe bazında düzenleme olacak diye düşünüyorum.
İlan sitesi, rehber sitesi, viral media sitesi hepsini düşündüm ama aklımda bir proje oluşmuyor :confused:
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Kamu sektörü
-
-
Ad Soyad
Ö** İ**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
takasmerkezi.com var ama site artık çöplük olmuş resmen. çikolata satan bile var.
www.grafikyazar.com
Ücretli Logo İşleri İçin PM Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Forum kurabilirsiniz diye düşünüyorum, başka ürünlere falan soru/cevap da olabilir üyeler arası
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
İlk gününden beri takip ederim, benim üniversitede oluşturduğum bir projeydi zaten, fikri birkaç sohbette kaptırdık; bu hale geldi, biraz ziyan edildi gibi görünüyor.
İnsanlar forumlarda çok kalıcı etkiyi sağlayamıyor sonra tüm forum kurana kalıyor; bu yüzden en mantıklısı forum iken kurmaya korkuyorum. Daha çok görsel bir sistem lazım gibi, adam sürekli ürünleri gezsin; baksın, iletişime geçsin yorum vs yoluyla. Sahibinden tarzı sistemler en mantıklısı gibi ama farklı bir alternatif olması gerekiyor ki girsinler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Sanırım fikrin olgunlaşması için domain ziyan etmektense biraz daha saha araştırması yapmak lazım :) İller bazında subdomain oluşturma gibi bir niyetim de var, ürünler için alt dizinler; kombine edildiğinde tekrar bozulmaması gerekiyor ki kullanıcı sabit kalsın. Nerden aldım domain'i içime dert oldu :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
valla karar senin yapacak olsam zamanimda olsa ozellikle jenerik takas domainimde bos bos duruyor ama cok hit gelecegini sanmiyorum sonucta sahibinden var