lostyazilim

2K Hit'de CPU Aşımı

24 Mesajlar 3.445 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

SmmUzmani SmmUzmani WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Macaristan
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 447
  • Beğeniler 65 / 136
  • Ticaret 16, (%100)
Arkadaşlar sitem bugün 1400 Hit'teyken account suspended oldu ve gelen mail'de cpu aşımı olduğunu söyledi. Daha önce hit 500'ken yani 3-4 gün önce yine aynı olay olmuştu ve ben halletmiştim. ***'da özel bir çözüm vardı wordpress için onu kullandım ve çözüldü. Fakat bugün 1400'deyken tekrar bu olayı yaşadım. Mail attım açtılar fakat bana bayi hosting'e geçmemi o zaman daha fazla cpu'ya sahip olacağımı söylediler..

Bunlar benden para koparmaya mı çalışıyor yoksa nedir arkadaşlar ? Diğer sitelerimde ziyaretçi gelmiyor. zaten 3 sitem var, birtanesine ziyaretci geliyor diğerlerine uğrayan yok, günde 10 kişi bile gelmiyor yani.

1400'deyken bu cpu aşımı olabilir mi ? üstelik özel bir yazılım almama rağmen ? Beni lütfen detaylı bilgilendirin ne yapmam gerek ? Ya da bir başka hosting'e mi geçsem ?

wmaraci
reklam

Guneyy Guneyy se'öcü değilim.. Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 58 / 199
  • Ticaret 86, (%100)
Yazılıma bağlı olarak değişir hocam 500 hitde yine cpu aşılır, cpu miktarına bağlı bazı hostingler çok az veriyor.

Berke Berke Yine Yeni Yeniden Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 1097
  • Beğeniler 2 / 208
  • Ticaret 1, (%100)
Başka hosta gec yada yukselt

• Üyelik 29.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Macaristan
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 447
  • Beğeniler 65 / 136
  • Ticaret 16, (%100)
web adam kullanıyorum hocam. ama anlayamıyorum sorun ne. Millet 30K hit'te cpu aşımı olmadığını söylüyor benim ki 1.4K'da gidiyor.

Ek Olarak:

Berke adlı üyeden alıntı

Başka hosta gec yada yukselt

Hocam onu yapmayı bende biliyorum. Ben detaylı bilgi istiyorum sadece. Neden bu şekilde oluyor. Millette olmuyor da neden bende oluyor. Ayrıca hangi hosting'e geçmeliyim veya hangisine yükseltmeliyim diye de soruyorum.

wmaraci
wmaraci

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
Sade bir tema kullanıyorsan yani az resimli arkaplansız vs... Eklentide çok kullanmıyorsan aşmaması lazım.

Ek Olarak:

Byaliozer adlı üyeden alıntı

web adam kullanıyorum hocam. ama anlayamıyorum sorun ne. Millet 30K hit'te cpu aşımı olmadığını söylüyor benim ki 1.4K'da gidiyor.

Ek Olarak:

Hocam onu yapmayı bende biliyorum. Ben detaylı bilgi istiyorum sadece. Neden bu şekilde oluyor. Millette olmuyor da neden bende oluyor. Ayrıca hangi hosting'e geçmeliyim veya hangisine yükseltmeliyim diye de soruyorum.

güzel.net.tr kullanabilirsin daha şuana kadar cpu ile alakalı bir sorun yaşamadım.

• Üyelik 29.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Macaristan
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 447
  • Beğeniler 65 / 136
  • Ticaret 16, (%100)

Zen adlı üyeden alıntı

Sade bir tema kullanıyorsan yani az resimli arkaplansız vs... Eklentide çok kullanmıyorsan aşmaması lazım. Ama wp bu belli olmaz. Bende joomla öğrenmeye çalışıyorum bu ara gıcık kapmaya başladım wp'ye

Hocam teknoloji haber sitesi. Bundan dolayı resim kullanıyorum. Temam ise pek sade sayılmaz gelişmiş bir tema ve bundan dolayı 500 hitteyken bu olay olmuştu. Fakat deneme sitem ve orjinal sitemde aynı tema olunca olduğunu düşünüyorum. Hem deneme sitemi kapattım hemde bu yazılım çözümünü uygulattırdıktan sonra kapanmadı. Ama şimdi tekrar kapandı. yarın ne olacağı belli değil

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)

Byaliozer adlı üyeden alıntı

Hocam teknoloji haber sitesi. Bundan dolayı resim kullanıyorum. Temam ise pek sade sayılmaz gelişmiş bir tema ve bundan dolayı 500 hitteyken bu olay olmuştu. Fakat deneme sitem ve orjinal sitemde aynı tema olunca olduğunu düşünüyorum. Hem deneme sitemi kapattım hemde bu yazılım çözümünü uygulattırdıktan sonra kapanmadı. Ama şimdi tekrar kapandı. yarın ne olacağı belli değil

Aşabilir o zaman. Bol resim demek, bol çağrı demek.

• Üyelik 29.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Macaristan
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 447
  • Beğeniler 65 / 136
  • Ticaret 16, (%100)

Zen adlı üyeden alıntı

Aşabilir o zaman. Bol resim demek, bol çağrı demek.

Peki ne yapmam gerekir ? yani hosting mi değiştireyim, yükseltmelimiyim ? ne yapmalıyım ? adamlar bi ara sunucu al dediler fiyatı sordum 950 tl dediler şok oldum. Ne kazanıyorum ki ona o parayı vericem.

SrcnAkty SrcnAkty WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 817
  • Beğeniler 163 / 178
  • Ticaret 46, (%100)
bayi hostinge geçin demesi saçma geldi bari vps falan deseydi :D güzel hostu tavsiye ederim
melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

Tarifci Tarifci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 198
  • Beğeniler 9 / 36
  • Ticaret 8, (%100)
cpu kullanım hakkınız ne kadar? Sitede nelerin en çok cpu harcadığını biliyor musunuz? Cache kullanıyor musunuz?

Cpu sorunu sadece hitle alakalı değildir

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al