-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Ücretsiz site analizi gerçekleştiriyorsanız, bir sitemi inceletmek isterim.
AxiSirin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yeni açılmış bir site için kaç adet paravan blog lazımdır ve bu paravanlardan link almak için ne yapmak lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
kurye
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende varım bende :)Selam sorun anasayfa ortada yok onun yerine alt sayfalar gerliyor sirkecikurye.net sirkeci kurye diye aratınca alt sayfaların oldugunu görüyorsun bunun için ne yapabilirim incelersen sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
kurye
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam alt sayfalardan ana sayfaya link var üst menüden ve footerdan ? Acaba diyorum sirkeci kurye diye ek bir sayfa açmamla ilgisi varmı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
7 aylık pek ilgilenemediğim ancak yaz ayından sonra oldukça fazla içerikle besleyeceğim nacizane bir web sitem bulunmaktadır. Yıllardır web ile ilgileniyorum ancak penguen sistemi geldikten sonra tüm bildiklerim yok oldu. Benim şöyle bir sorum olacak. İçeriğimi elimden geldiğince özgün giriyorum. Ancak bazı durumlarda kopyala yapıştır yapıyorum. Ancak bu kopya-yapıştır yaptığım içerikler İslamiyetle ilgili içeriklerdir. Sonuçta abdest alımı,namaz kılma şekilleri gibi şeyler benim özgün yapabileceğim şeyler değil. Anlatımından tutun herşey sabit. Bu gibi yaptığım durumlar ileride sıkıntı yaratır mı?
Teşekkürler.