lostyazilim
tr.link

Günümüz blogcuları !!

66 Mesajlar 9.680 Okunma
lstbozum
tr.link

Kodespa Kodespa Rabbyte.net Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Eski Hosting provider :)
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1818
  • Beğeniler 572 / 572
  • Ticaret 2, (%100)

AliKoklu0 adlı üyeden alıntı

Hocam haklısınız da gençlerde bir yerlerden para kazanmaya çalışıyor.İnternet çöplük duruma geldi evet ama gençlerin bir şeyler yapma isteğini kırmamalıyız.Diye düşünüyorum senin düşüncene de tabi ki saygım var.Gençler bir şeyler kazanmak istiyor anlabildim umarım.

Kimsenin ekmeğinde gözümüz yok hocam lakin wordpress kuran kişi webmaster olmaz.
Eskiden bir siteyi 500 tl yapılırdı diyelim şimdi 50 tl'ye bir liseli çıkıp yapıyor. sen müşteri olsan hangisine gidersin 50 tlye gidersin ama 2 hafta sonra sitede sorun olunca 500 tl yapan kişiye sorarsın çünki liseli bilmez..

Hocam piyasayı düşürdüler onu demeye çalışıyorum. para kazanmak istiyorsa birkaç şey öğrensin webmaster demek wordpress kalıcı bağlantı ve 2 eklenti ile seo yapmak demek değildir !!!

Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
wmaraci
reklam

BRHMCR BRHMCR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 0 / 216
  • Ticaret 3, (%100)
aynen çoğu kişi blog yazıyor daha doğrusu yazamıyor hepsinin ilk amacı çok para kazanmak adam açıyor bi dandik site açıyor buraya konu adsense ne kadar kazanırım ne zaman alırım hangi reklam firması link kısaltma kullansam kazanırmıyım vs. bakıyor okuyucusu yok wareze yöneliyor film sitesi açıyor bazısının imkanı olmuyor uploader arkadaşların filmlerini çalıyor 50 60 online derken bu seferde telif hakkından uyarı geliyor o gece uyuyamıyor ben bu tarz durumları yaşamadım ama çoğu arkadaşım yaşadı ondan biliyorum

ayrıca türkiyede blogculuğun tutacağını zannetmiyorum okumayı seven bi millet değiliz. işimiz gücümüz maç olmuş oyun olmuş

AliKoklu0 AliKoklu0 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum Kırşehir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 14 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

cagman adlı üyeden alıntı

Kimsenin ekmeğinde gözümüz yok hocam lakin wordpress kuran kişi webmaster olmaz.
Eskiden bir siteyi 500 tl yapılırdı diyelim şimdi 50 tl'ye bir liseli çıkıp yapıyor. sen müşteri olsan hangisine gidersin 50 tlye gidersin ama 2 hafta sonra sitede sorun olunca 500 tl yapan kişiye sorarsın çünki liseli bilmez..

Hocam piyasayı düşürdüler onu demeye çalışıyorum. para kazanmak istiyorsa birkaç şey öğrensin webmaster demek wordpress kalıcı bağlantı ve 2 eklenti ile seo yapmak demek değildir !!!

Diyorsun ki piyasa düşüyor.Biz az önce blog yazmaktan bahsediyorduk.Toplumun bilinçli olması için okuması gerekir ki yeni blog açmış biri önce bir yerlerden okuyup sonra yazar.Hayatta paradan daha önemli şeyler vardır.Sana yazsınlar demiyorum tabi kopyalayıp yapıştırıp bir şeyler yaptığını sananlar boş iş yapıyorlar ama okuyup bir şeyler öğrenip yazanların benim gözümde değeri vardır.Toplum bu şekilde kültürlenir.

ibrahimsn ibrahimsn Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 282
  • Beğeniler 35 / 29
  • Ticaret 3, (%100)
16 yaşındayım 3 yıldır PHP ile uğraşıyorum. Ama küçük işler hariç hiç kimseye script fln yazmıyorum. Blogumda bir yazı yazarken 50 kere değiştirip yayınlıyorum. Genellemeyelim.d

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1818
  • Beğeniler 572 / 572
  • Ticaret 2, (%100)

Diyorsun ki piyasa düşüyor.Biz az önce blog yazmaktan bahsediyorduk.Toplumun bilinçli olması için okuması gerekir ki yeni blog açmış biri önce bir yerlerden okuyup sonra yazar.Hayatta paradan daha önemli şeyler vardır.Sana yazsınlar demiyorum tabi kopyalayıp yapıştırıp bir şeyler yaptığını sananlar boş iş yapıyorlar ama okuyup bir şeyler öğrenip yazanların benim gözümde değeri vardır.Toplum bu şekilde kültürlenir.

Hocaaaam okumuyorlar işte sorun orada :) okuyup anlayan yok gördüğünü yapan var.

• Üyelik 26.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum Kırşehir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 14 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

Hocaaaam okumuyorlar işte sorun orada :) okuyup anlayan yok gördüğünü yapan var.

Sitemin okumayanlara anlıyorum.Benimde öyle. :))

Kitap aklin ilacıdır.
(Ovidius)

#bilincsizbloglarahayir :)))

• Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1818
  • Beğeniler 572 / 572
  • Ticaret 2, (%100)

Sitemin okumayanlara anlıyorum.Benimde öyle. :))

Kitap aklin ilacıdır.
(Ovidius)

#bilincsizbloglarahayir :)))

hocam bu etiket güzel kullanılır bu :)

#bilincsizbloglarahayir :rolleyes:

• Üyelik 26.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum Kırşehir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 14 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

hocam bu etiket güzel kullanılır bu :)

#bilincsizbloglarahayir :rolleyes:

O zaman tweet atmaya çağırıyorum sizi. :)

#BilincsizBloglaraHayir

Bilhos Bilhos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 73 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 31 / 11
  • Ticaret 1, (%100)
Söylediklerinizi başka bir açıdan özetleyecek olursak; insanlar ne acıdır ki bilgisine birikimine bakmadan kendisine hemen bir etiket yapıştırıveriyor ki bahsettiğiniz gibi bunun başında "uzman" yer alıyor. Bu açıdan toplumumuzda "tevazu" duygusunun yok olmaya yüz tuttuğunu söylemek yanlış olmaz.
AliKoklu0

kişi bu mesajı beğendi.

1.99 $'a DA/PA Değerli Domain Kaydedin | domain.bilhos.com

• Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1818
  • Beğeniler 572 / 572
  • Ticaret 2, (%100)

Bilhos adlı üyeden alıntı

Söylediklerinizi başka bir açıdan özetleyecek olursak; insanlar ne acıdır ki bilgisine birikimine bakmadan kendisine hemen bir etiket yapıştırıveriyor ki bahsettiğiniz gibi bunun başında "uzman" yer alıyor. Bu açıdan toplumumuzda "tevazu" duygusunun yok olmaya yüz tuttuğunu söylemek yanlış olmaz.

Ne yazıkki öyle malesef.
Bu ç'alıntı içerik yerine okuyup anlayım kendi birleşler yapmaya çalışsa zaten istemese de o "uzman " etiketi ona yapışır...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al