-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
video veya resim ile ön izleme yaparak tasarımınızın çalınmasını engelleyebilirsiniz.
emek hırsızlığına gelecek olursak o konuda warezi engellemek malesef imkansız. bugün themeforestin yarısından çoğu warez sitelerde mevcut. ama warez sitelerinde olduğu halde çatır çatır satış yapıyorlar. çünkü ciddi düşünen site sahipleri, şirketler gidipte warez sitelerden ne olduğu belirsiz dosyaları pek tabi kullanmaz.
size önerim tasarımınız sağlamsa themeforeste gönderin. isteyen varsa ordan satın alsın. hem global anlamda satışa açmış olursunuz sadece Türkiye içi ile sınırlı kalmazsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
elegance adlı üyeden alıntı
Sattığım ilk kişiyi nerden bilecek hocam?
Ek Olarak:
Hocam wordpress temaların indirilmesi kolay mıdır peki? Şu yüzden sordum eğer zorsa ben temaların öniziemesini sadece wordpress olarak sunarım. Satın alacak kişiye wordpress mi html mi almak istiyorsun diye sorarım. Olmaz mı bu şekilde?
Hocam tema adını google ye yazması yeter...
Bu arada çok faydalı bir konu oldu, takipteyim...
www.dikkatçekiyorum.blogspot.com // Yapacak daha iyi işin yoksa tıkla...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
elegance adlı üyeden alıntı
Ek Olarak: beyler herkese şunu sorucam ben html de wp de satıcam sonuçta. Sitelerin ön izlemesini wordpress olarak göstersem, satın alınacağı zaman wordpress mi alacaksın html versiyonu mu alacaksın diye sorsam mantıklı olmaz mı? kopyalamayı en aza indirmek adına..
Fark etmez bence resim en iyisidir adam WP'de html şeklinde indirir bilgisi varsa yine yapar :D
Yapacak adam her türlü yapar
Mail: info[at]akirboyun[dot]com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
html/css tema çalınsa kimin işine yarıycak dinamik olmayınca ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
HTML TASARIMIN BİTTİ SATIŞA HAZIR SAYALIM
HTML dosyalar illaki klonlanır bunun için farklı çözümler mevcuttur en kısa yolu içerikde ufak bir kısmı şifrele arayıp dursun :D
1. .js dosyaların birbirine include olsun kapalı devre misali ve domain kontrolü olsun satmadan önce manuel olarak domaini gir. Dosya içeriğinde sadece domain alanını şifrele
2. HTML Tasarımını php olarak hazırla ioncube şifrele htaccess seo linkleri oluştur
3. aslında en basit kısmı js dosyalarını uzaktan şifreleri olarak çek js dosyalarında domain kontrolü olsun örnek: adam temanı indirdi ama domain altında çalışmadığı için js kodu erişimi engelleyecek ben olsam 3. şıkkı seçerdim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Tek bir kişi alıp istediği kadar kullanacaksa sıkıntı dostum template monsteri bir incele istersen o tarz bir satış yapıp kuralı koyabilirsin