JpnTr26 adlı üyeden alıntı

İnsanlar kaliteli makale yazmayı doğarken öğrenmiyor bu işler tecrübe gerektirir bunu unutmamak gerekiyor.Sizin ilk yazdığınız makale dört dörtlük bir makalemiydi ?

Yaşça küçük kardeşlerimizin azmi beni sevindiriyor ancak bazen fazla rehavete kapılıp birşey bildiklerini sanıyorlar bundan bende çok şikayetçiyim.Ancak yapabildiğinden fazlasını vaadetmeyen yada bilmediği konulara burnunu sokmayan da çok kardeşimiz var.

Yanlış anlamayın ancak şu yazınızdan ben sizin 16-17 yaşında biri olduğunuz kanısına vardım.İnsanları eleştirmeden önce kendinizi eleştireceğiniz konuda ölçüp tartın ki komik duruma düşmeyin.


Sizinde bakış açınız güzel küçük arkadaşları heveslendirmek güzel fakat, iki üç kod öğrenip hatta onu bile öğrenmeyip başka birinin yaptığı temada arkaplan rengi falan değiştirip birde footera link çakıp tema yaptım diyerek bu dedikleri blog(!) da Kendi teması olarak dağıtması, bir program falan bulup seocuyum diye Profesonel SEO,İlk Kelime seo gibi konular açarak gerçekten bu işin ehli SEO'cuların hakkını yemeleri , 100 tekil hite ulaştıklarında reklam konusu açıp Tanıtım yazısı ve Banner reklamın piyasasını düşürmesi iyi mi hocam ?

Ama derseniz ki gerçekten birşeyler öğrenmeye çalışıp bildiklerini anlatmaya çalışan, amacı egosunu tatmin etmek olmayan, sadece sitem var ve anlıyorum demek olmayan kişiler de var haklısınız gerçekten bu güzel bir durum fakat artık böyleleri fazla kalmadı..