lostyazilim
tr.link

Twitter kapatıldı!

216 Mesajlar 38.981 Okunma
lstbozum
tr.link

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

apkpandora adlı üyeden alıntı

Türkiye'nin savunma sanayinde son 10 yılına bakarsak Altay,Milgem,Bora,Atak,Anka,Hürkuş vs. İran israile kafa tutuyor demişsiniz. Ama Savunma sanayinin %90 Rus çin menşeili. (Kendi füzelerini üretebiliyor)

İsraille ilişkiler aksine son 10 yılda düşüş yaşamaktadır. Askeri tatbikatlar ve silah sanayinde ortak projeler iptal edilmiştir.

Bir ülkenin istihbarat teşkilatı başkanı ülkesi için herkesle görüşür. Siz hiç CIA, Mossad, KGB'nin başkanının bilmem kimle görüştüğü haberini gördünüz mü?

Dinlemeler zaten devlet içinden yapılıyor devletin aletleriyle yapılıyor düşünün yapının ne kadar derin olduğunu

O atılan uydu terörist dediğiniz ODTÜ tarafından yapıldı , bu bahsettiklerinizin bir çoğu VATAN HAİNİ dediğiniz Tübitak tarafından yapıldı .
İran rus-çin menşeii diyorsunuz ama adamlar kendi Nükleer silahlarını yapıyorlar . Enerji demiyorum bakın Nükleer Silah diyorum . Uranyum zenginleştirilmesi diyorum. Biz bi santrali yapacak kapasitede bile değiliz Japonlara gidiyoruz , bi marmarayı bile Japonlara yaptırdık çünkü bizde gelişen tek şey inşaatlar boş beleş mimari hiç bir şey sunmayan dandik dandik binalar . Anca inşaatta tüm ülkeleri geçeriz , bizden çok inşaat yapan da yoktur sanırım .

Gazete manşetleriyle iptal edilen askeri alım anlaşmalarının sessiz sedasız devam ettiğinden bile haberiniz yok .
Mossad Kgb Cia başkanları dinlenemiyorsa izlenemiyorsa ve bizimkinin osuruğunu bile duyabiliyorsak bu Mitin beceriksizliğinin rezilliğinin apaçık kanıtı değilmidir ?

Adama demezler mi "lan senin kendinden haberin yok neyin istihbaratını topluyorsun ? " ...

Bak bu da İsrail ile ticaretimizin nasıl arttığı hakkında bir bilgi öyle van minıt demekle olmuyor bu işler :

Yıllık ticaret hacmimiz
2000 yılında :650 milyon dolarlık
2011 yılında :4.5 Milyar dolar
----------------------------------------------------------------------------------
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye ile İsrail arasındaki dış ticaret hacminin 2011 yılında en yüksek seviyesine ulaşarak yaklaşık 4,5 milyar dolar olarak gerçekleştiğini belirtti.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın, Türkiye ile İsrail arasındaki ekonomik ilişkilerle ilgili yazılı soru önergesini yanıtlayan Çağlayan, İsrail ile gerçekleştirilen müzakereler sonucunda, 14 Mart 1996 tarihinde imzalanan Türkiye-İsrail Serbest Ticaret Anlaşması'nın, 1 Mayıs 1997 tarihinde yürürlüğe girdiğini anımsattı.

Çağlayan, 2000 yılında 650 milyon dolar olan ihracatın, 12 yılık süre içinde yüzde 258 oranında artarak 2012 yılında 2,3 milyar dolara yükseldiğini kaydetti. İsrail ile dış ticaret hacminin aynı süre içinde yüzde 250 oranından artarak 4 milyar dolar seviyesine ulaştığını belirten Çağlayan, dış ticaret hacminin 2011 yılında en yüksek seviyesine ulaşarak yaklaşık 4,5 milyar dolar olarak gerçekleştiğini bildirdi.

http://turkish.cri.cn/781/2013/05/10/1s148387.htm
--------------------------------------------------------------------------------

12 yıldır iktidarsa derin merin martaval okumayacak kimse , uyumasalardı tutuklasalardı . Genel kurmay başkanları ordu komutanları kuvvet komutanları tutuklandılar , demek ki iktidarın yetecek gücü vardı . Bu benim sorunum değil ya iktidarın mitin beceriksizliği acizliği . İstihbarat güçlerimizi mısıra suriyeye boş beleş işlere göndereceklerine evlerinin içlerini temizleselerdi .

wmaraci
reklam

apkpandora apkpandora http://www.apkpandora.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 2 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

LikeSend adlı üyeden alıntı

O atılan uydu terörist dediğiniz ODTÜ tarafından yapıldı , bu bahsettiklerinizin bir çoğu VATAN HAİNİ dediğiniz Tübitak tarafından yapıldı .
İran rus-çin menşeii diyorsunuz ama adamlar kendi Nükleer silahlarını yapıyorlar . Enerji demiyorum bakın Nükleer Silah diyorum . Uranyum zenginleştirilmesi diyorum. Biz bi santrali yapacak kapasitede bile değiliz Japonlara gidiyoruz , bi marmarayı bile Japonlara yaptırdık çünkü bizde gelişen tek şey inşaatlar boş beleş mimari hiç bir şey sunmayan dandik dandik binalar . Anca inşaatta tüm ülkeleri geçeriz , bizden çok inşaat yapan da yoktur sanırım .

Gazete manşetleriyle iptal edilen askeri alım anlaşmalarının sessiz sedasız devam ettiğinden bile haberiniz yok .
Mossad Kgb Cia başkanları dinlenemiyorsa izlenemiyorsa ve bizimkinin osuruğunu bile duyabiliyorsak bu Mitin beceriksizliğinin rezilliğinin apaçık kanıtı değilmidir ?

Adama demezler mi "lan senin kendinden haberin yok neyin istihbaratını topluyorsun ? " ...

Bak bu da İsrail ile ticaretimizin nasıl arttığı hakkında bir bilgi öyle van minıt demekle olmuyor bu işler :

Yıllık ticaret hacmimiz
2000 yılında :650 milyon dolarlık
2011 yılında :4.5 Milyar dolar
----------------------------------------------------------------------------------
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye ile İsrail arasındaki dış ticaret hacminin 2011 yılında en yüksek seviyesine ulaşarak yaklaşık 4,5 milyar dolar olarak gerçekleştiğini belirtti.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın, Türkiye ile İsrail arasındaki ekonomik ilişkilerle ilgili yazılı soru önergesini yanıtlayan Çağlayan, İsrail ile gerçekleştirilen müzakereler sonucunda, 14 Mart 1996 tarihinde imzalanan Türkiye-İsrail Serbest Ticaret Anlaşması'nın, 1 Mayıs 1997 tarihinde yürürlüğe girdiğini anımsattı.

Çağlayan, 2000 yılında 650 milyon dolar olan ihracatın, 12 yılık süre içinde yüzde 258 oranında artarak 2012 yılında 2,3 milyar dolara yükseldiğini kaydetti. İsrail ile dış ticaret hacminin aynı süre içinde yüzde 250 oranından artarak 4 milyar dolar seviyesine ulaştığını belirten Çağlayan, dış ticaret hacminin 2011 yılında en yüksek seviyesine ulaşarak yaklaşık 4,5 milyar dolar olarak gerçekleştiğini bildirdi.

http://turkish.cri.cn/781/2013/05/10/1s148387.htm
--------------------------------------------------------------------------------

12 yıldır iktidarsa derin merin martaval okumayacak kimse , uyumasalardı tutuklasalardı . Genel kurmay başkanları ordu komutanları kuvvet komutanları tutuklandılar , demek ki iktidarın yetecek gücü vardı . Bu benim sorunum değil ya iktidarın mitin beceriksizliği acizliği . İstihbarat güçlerimizi mısıra suriyeye boş beleş işlere göndereceklerine evlerinin içlerini temizleselerdi .

ODTÜ, Tübitak olayında genelleme yapmak ne kadar doğru ?

Siz israile yapılan ihracaatın neden yükselmesinden rahatsızsınız ki onu anlayamadım

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

ODTÜ, Tübitak olayında genelleme yapmak ne kadar doğru ?

Siz israile yapılan ihracaatın neden yükselmesinden rahatsızsınız ki onu anlayamadım

Odtü öğrencilerine ateist terörist solcu diyerek genellemekten , Tubitak için vatan haini demekten çok daha doğru bence . Daha bunun Tüsiadı da var , ihracatın tamamını yapanlar için de vatan haini dedi bu adam . Ama ihracat rakamlarını meydanlarda yüzü kızarmadan okuyabiliyor değil mi ?

Hem terörist bunlar diye meydanlarda hedef göstereceksin dışlayacaksın vatan haini ilan edeceksin , sonra da yaptıklarıyla bizim diye övüneceksin ... Var mı böyle dünya ? Rum tohumları dediler odtülüler için bizanslı dediler , o zaman bırakın da bizans övünsün bu devletin o insanların yaptıklarını kendi icraatı gibi gösterip övünmeye hakkı yok .

İsrail ile olan ticaret hacminin ne kadarı ithalat , ne kadarı ihracat bilmiyoruz fakat beni her 2 rakamda ilgilendirmez. İsraille bu ölçüde 10 katı kadar ticareti artırıp da israilin karşısındayız hikayesi uydurmayacaklar. İsrail dostu bir politika güdüyorlar. Amerikan dostu bir politika güdüyorlar . Oysa seçmenlerine bunun tam tersini söyleyerek oy topluyorlar. Yani aldatıyorlar yalan söylüyorlar .
Sahte kahramanlık yapıyorlar.

Filistinin halini görüp siz bu ticaretten rahatsız olmuyorsanız da kendi vicdanınıza kalmış . Memnunsanız da bilerek memnun olun .
Askeri anlaşmalarda kendi kanallarından iptal ettik tüm anlaşmaları diyerek nasıl insanları kandırıyor ve oylarını alıyorlarsa o ölçüde haberlerle bu anlaşmaların devam ettiğini silah alımı yaptıklarını sesli dile getirmiyorlarsa , iki yüzlülük yapıyorlarsa elbette ki bunu sorgularım.

Bak az önce sende israille ticaretimizin düştüğünü sanıyordun çünkü onların yalanları arasında kaybolmuşsun oysa 10 katına çıkmış haberin bile yok , olan biteni göremiyorsun.Şimdi de tutup neden rahatsız oldun diye soruyorsun.

fatih83 fatih83 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 232
  • Beğeniler 48 / 65
  • Ticaret 18, (%100)
Basbakan tam bir populist. Once gidip davosta racon kesti, kitleleri arkasina aldi, sonra el altindan artarak ticareti devam ettirdi. Bu hukumet ve basbakanin en iyi yaptigi sey atip tutmak, ortmek gizlemek, fislemek. Mahkemelerde kendileri oldu, yasa koyucu da. Suan adaletin A harfi bile yok, bire partilerinin basina adalet koymuslar, dalga geciyorlar aleni. Telefondan yazdigim icin noktalama isaretleri eksik oldu, kusura bakmayin.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 2 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

Odtü öğrencilerine ateist terörist solcu diyerek genellemekten , Tubitak için vatan haini demekten çok daha doğru bence . Daha bunun Tüsiadı da var , ihracatın tamamını yapanlar için de vatan haini dedi bu adam . Ama ihracat rakamlarını meydanlarda yüzü kızarmadan okuyabiliyor değil mi ?

Hem terörist bunlar diye meydanlarda hedef göstereceksin dışlayacaksın vatan haini ilan edeceksin , sonra da yaptıklarıyla bizim diye övüneceksin ... Var mı böyle dünya ? Rum tohumları dediler odtülüler için bizanslı dediler , o zaman bırakın da bizans övünsün bu devletin o insanların yaptıklarını kendi icraatı gibi gösterip övünmeye hakkı yok .

İsrail ile olan ticaret hacminin ne kadarı ithalat , ne kadarı ihracat bilmiyoruz fakat beni her 2 rakamda ilgilendirmez. İsraille bu ölçüde 10 katı kadar ticareti artırıp da israilin karşısındayız hikayesi uydurmayacaklar. İsrail dostu bir politika güdüyorlar. Amerikan dostu bir politika güdüyorlar . Oysa seçmenlerine bunun tam tersini söyleyerek oy topluyorlar. Yani aldatıyorlar yalan söylüyorlar .
Sahte kahramanlık yapıyorlar.

Filistinin halini görüp siz bu ticaretten rahatsız olmuyorsanız da kendi vicdanınıza kalmış . Memnunsanız da bilerek memnun olun .
Askeri anlaşmalarda kendi kanallarından iptal ettik tüm anlaşmaları diyerek nasıl insanları kandırıyor ve oylarını alıyorlarsa o ölçüde haberlerle bu anlaşmaların devam ettiğini silah alımı yaptıklarını sesli dile getirmiyorlarsa , iki yüzlülük yapıyorlarsa elbette ki bunu sorgularım.

Bak az önce sende israille ticaretimizin düştüğünü sanıyordun çünkü onların yalanları arasında kaybolmuşsun oysa 10 katına çıkmış haberin bile yok , olan biteni göremiyorsun.Şimdi de tutup neden rahatsız oldun diye soruyorsun.

İhracaatı yapan Tusiad madem 10 yıl önce niye bu rakamlara çıkamamış? Madem İhracaatin tamamını tüsiad yapıyor ne diye Hükümete İsrail ile şu kadar ticaret yaptın diyorsun bu nasıl çelişki?

Tüsiad işi meydanlara el atından para mı temin etmekmidir?

Odtü eylem yapan gruptan bazıları başlarında Romanın simgesi yokmuydu? Gezi parkında duvarlara zülüm 1453'te başladı yazılmadı mı?

Filistine en çok yardımı gönderen ülkelerden biriyiz geçen yıl dünya çapında 5 milyar dolar yardım yapmışız bu Türkiye tarihinde bir ilk yardım alan değil! Yardım veren olmuşuz.

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

İhracaatı yapan Tusiad madem 10 yıl önce niye bu rakamlara çıkamamış? Madem İhracaatin tamamını tüsiad yapıyor ne diye Hükümete İsrail ile şu kadar ticaret yaptın diyorsun bu nasıl çelişki?

Tüsiad işi meydanlara el atından para mı temin etmekmidir?

Odtü eylem yapan gruptan bazıları başlarında Romanın simgesi yokmuydu? Gezi parkında duvarlara zülüm 1453'te başladı yazılmadı mı?

Filistine en çok yardımı gönderen ülkelerden biriyiz geçen yıl dünya çapında 5 milyar dolar yardım yapmışız bu Türkiye tarihinde bir ilk yardım alan değil! Yardım veren olmuşuz.

:) yahu bunları işte hükümetine sorsana

Bak bunların hepsi hükümete sunulacak sorular ben cevap veremem ki , ben gördüğümü söylüyorum sadece.

Gezide zulüm 1453 de başladı yazısı sadece bir tane kadıköydemi ne biri yazmış o kadar 10 milyon insan bunu mu yazmış bunu mu söylemiş ?
Bak bende geziyi destekledim hiç de öyle birşey söylemedim bırak söylemeyi söyleyeni de zaten savunmam ki .

errorcode errorcode Kullanmıyor Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Tasarımcı ve Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** D**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 124 / 60
  • Ticaret 13, (%100)
Ne hale getirdiler ülkeyi!
Yasemin81

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 2 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

:) yahu bunları işte hükümetine sorsana

İsrail düşmanımızsa neden ticaret artıyor ? Tüsiad yapıyorsa ihracat rakamlarını başarı gibi neden sunuyorsun ? 10 yıl öncesiyle şimdinin farkı ne ?

Tüsiadın el altından para verdiğini söylüyorsunuz hani bana kimse para vermedi ? Delili nedir ? Uzun adam söylediyse daha neler neler söyledi de ispatlayamadı yalan olduğu ortaya çıktı , bu da öyle birşeydir. Kabataş + Camiide içki bu 40. cuma oldu hala görüntüleri çıkaracaklardı ...
Faiz lobisi , vaiz lobisi , ****o lobisi , silikon lobisi , robot lobisi , borsa lobisi ... O ayrı bir dünyada yaşıyor yani dediklerine itibar edilecek biri değil.

Bak bunların hepsi hükümete sunulacak sorular ben cevap veremem ki , ben gördüğümü söylüyorum sadece.

ODTÜ de sadece 1 kişide savaşçı kaskı vardı o da polisin gaz kapsülüyle kafası delinmesin diye giymiş arkadaş . Bizansla ne alaka gladyatörde de vardı aynı kask .Bi kişinin yaptığı birşey.

Gezide zulüm 1453 de başladı yazısı sadece bir tane kadıköydemi ne biri yazmış o kadar 10 milyon insan bunu mu yazmış bunu mu söylemiş ?
Bak bende geziciyim hiç de öyle birşey söylemedim bırak söylemeyi söyleyeni de zaten savunmam ki .

Ben hala bişeyi anlayamadım. Sen israil için hükümete yüklendin, sonra tüm ihracaatı tüsiad yapıyor dedin bunu açıklarmısın

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Ben hala bişeyi anlayamadım. Sen israil için hükümete yüklendin, sonra tüm ihracaatı tüsiad yapıyor dedin bunu açıklarmısın

Daha açık nasıl anlatılır , algı operasyonu yapıyorlar yıllardır.

sahintayfun sahintayfun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Hayvan Sever
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ş**
  • Mesajlar 75
  • Beğeniler 7 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
daha bu birşey değil internette ne kısıtlamalar gelicek haberiniz yok bunu kimin yaptığını biliyoruz ama hala..bu siteyi sevdiğimden ağzımı bozmuyorum
Yasemin81

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al