wmaraci reklam
tr.link

Geliyoo'nun mimari yapısı ve kullanılan yazılımlar.

39 Mesajlar 7.468 Okunma
acebozum
tr.link

BuraySavasANIL BuraySavasANIL Founder & CEO Geliyoo Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 294 / 332
  • Ticaret 1, (%100)

Emre19 adlı üyeden alıntı

Hocam celebi.com Hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Oldukça eski bir firma ve oldukça eski bir site sanırım değişiklik hiç yapılmadı çok uzun zaman önce bu siteyi bir yerden hatırlıyorum. IIS5 ASP net kullanıyordu. Php'nin de eski versiyonunukullanıyordu sanırım 5.2.1 kullanıyordu php'de güzel bir site ancak uzun süredir değişiklik yapılmamış. Yeni teknolojiler, yeni tasarımlar değiştiği sürece celebi.com'un da bu yönde değişim yaşaması gerekirdi. Kayda değer bir firma olduka titiz çalışmalar yürütüyor. Dediğim gibi celebi gibi olan bazı firmalar her sene sitelerini yeniliyor ve güncelliyorlar. Bence Çelebi'nin de artık interneti en iyi şekilde ve en güncel şekilde kullanması gerekiyor. Genel hatları ile sitesi güzel ancak çelebi için yeterli mi? Bana göre hayır. Daha güzel çalışmalar yaptırması gerekiyor.
Emre19

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
reklam

hdizle hdizle Mali işler Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Mali işler
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 207
  • Beğeniler 30 / 38
  • Ticaret 8, (%100)
Geliyoo umut verici umarım daha iyi yerlere gelir.
Fakat ben mi yanlış birşey yapıyorum avşa kelimesi için sorgulama yaptım avşa dışındaki tüm içerikler çıktı.Avşa'ya ait bir tane site çıkmadı. bu konuda nasıl arama yapılmalı bir detayı mı var acaba

şu şekilde arama yaptım ama sonuç bulamadım.

http://prntscr.com/39jner
BuraySavasANIL

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 02.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 294 / 332
  • Ticaret 1, (%100)

hdizle adlı üyeden alıntı

Geliyoo umut verici umarım daha iyi yerlere gelir.
Fakat ben mi yanlış birşey yapıyorum avşa kelimesi için sorgulama yaptım avşa dışındaki tüm içerikler çıktı.Avşa'ya ait bir tane site çıkmadı. bu konuda nasıl arama yapılmalı bir detayı mı var acaba
şu şekilde arama yaptım ama sonuç bulamadım.
http://prntscr.com/39jner

Merhaba öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum, geliyoo'nun güncelleme çalışmaları henüz tamamlanmadı, bu nedenle aradığınız sonuçları bulamıyor olmanız çok normal içeride çok kısıtlı sayıda bizim bazı testleri yapabilmemiz için oluşturduğumuz index dışında index yok ne yazıkki, şu anda son güncelleme çalışmalarını yaparak Spider' yani örümcekleri yayına açacağız. Siteleri gezmeye başlayacak tahmini olarak 2015 yılının başında kayda değer sonuçlar alacaksınız. Arama Kalitesi Ekibi kurulacak bu ekibe direk ulaşarak kelime bazlı sorgularınzı bildirebileceksiniz ayrıca spam yada algı değişikliği oluşturan sonuçlarıda bildirebilirsiniz. Kısa sürede düzeltilecektir yeterli sayıda kullanıcı çoğunluğu oluştuğunda geri dönüşler biraz daha geç olabilir ancak en iyisini oluşturmak için biraz zamana ihtiyacımz var. Şu anda dediğim gibi sadece bazı testleri yapabilmek için oluşturduğumuz indexten sorgu yapıyorsunuz.
hdizle

kişi bu mesajı beğendi.

EpicZ EpicZ Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 148
  • Beğeniler 2 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
Başarılar diliyorum , umarım yerli bir firma büyür.
BuraySavasANIL

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 294 / 332
  • Ticaret 1, (%100)

EpicZ adlı üyeden alıntı

Başarılar diliyorum , umarım yerli bir firma büyür.

Teşekkür ediyorum tekrar, büyümek elbetteki güzel olur ancak bu tamamen sizlerin sayesinde mümkün kulaktan kulağa herkese yayılması ile Google'ın ilk çıktığında olduğu gibi.

hdizle hdizle Mali işler Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Mali işler
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 207
  • Beğeniler 30 / 38
  • Ticaret 8, (%100)

Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı

Merhaba öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum, geliyoo'nun güncelleme çalışmaları henüz tamamlanmadı, bu nedenle aradığınız sonuçları bulamıyor olmanız çok normal içeride çok kısıtlı sayıda bizim bazı testleri yapabilmemiz için oluşturduğumuz index dışında index yok ne yazıkki, şu anda son güncelleme çalışmalarını yaparak Spider' yani örümcekleri yayına açacağız. Siteleri gezmeye başlayacak tahmini olarak 2015 yılının başında kayda değer sonuçlar alacaksınız. Arama Kalitesi Ekibi kurulacak bu ekibe direk ulaşarak kelime bazlı sorgularınzı bildirebileceksiniz ayrıca spam yada algı değişikliği oluşturan sonuçlarıda bildirebilirsiniz. Kısa sürede düzeltilecektir yeterli sayıda kullanıcı çoğunluğu oluştuğunda geri dönüşler biraz daha geç olabilir ancak en iyisini oluşturmak için biraz zamana ihtiyacımz var. Şu anda dediğim gibi sadece bazı testleri yapabilmek için oluşturduğumuz indexten sorgu yapıyorsunuz.

Hocam yanlış anlamayın sakın bu çalışmalarınız takdire şayandır.Sizi gönülden kutlarım. İnş aktif olarak çalıştığında da daha da güzel olacak.birçok kişi aslında bu işe kalkıştı fakat başarı sağlanamadı.

Bu projenin başarılı olması gerekiyor bunuda aslında hep beraber bir gönüllü proje olarak yapmamız lazım ve tüm webmasterların bu konuda destek olması gerekiyor neden bizim milli bir arama motorumuz yok bu konuda insanlarımızı bilinçlendirmemiz lazım.
Milli duygularımızla bu işe gönül vermemiz lazım.
Bizimde elimizden gelen ne varsa destek vermekten şahsım adına onur duyarım.
BuraySavasANIL FathArsln

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 02.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 294 / 332
  • Ticaret 1, (%100)

hdizle adlı üyeden alıntı

Hocam yanlış anlamayın sakın bu çalışmalarınız takdire şayandır.Sizi gönülden kutlarım. İnş aktif olarak çalıştığında da daha da güzel olacak.birçok kişi aslında bu işe kalkıştı fakat başarı sağlanamadı.

Bu projenin başarılı olması gerekiyor bunuda aslında hep beraber bir gönüllü proje olarak yapmamız lazım ve tüm webmasterların bu konuda destek olması gerekiyor neden bizim milli bir arama motorumuz yok bu konuda insanlarımızı bilinçlendirmemiz lazım.
Milli duygularımızla bu işe gönül vermemiz lazım.
Bizimde elimizden gelen ne varsa destek vermekten şahsım adına gurur duyarım.

Gerçekten güzel düşünceler teşekkür ediyorum, ancak ülkemizde milli değerler denildiğinde yanlış anlaşılmak söz konusu, dini değerler denildiğinde de öyle, yani yerli, milli, dni ve kültürel değerleri kattığımızda bu anllayış farklı biçim ve yerlere çekiliyor bunun üzerinden bir çok yorum yapılıyor. Bir çok Webmaster arkadaşımız Wmaracı üzerinden konuya vakıf oluyor bizde bundan mtluyuz öncelikle Wmaracı'na bu konudaki anlayışı ve samimiyeti için teşekkür ediyorum. İkinci aşamada dediğim gibi bu tamamen sizleree kalıyor temiz bir internet ortamı ve ülkemizin kayda değer bir arama motoru olması için yaymanız ve paylaşmanız bizim için en önemli unsur. Kkulaktan kulağa dilden dile paylaşılması bizi bir adım daha öne taşıyacaktır.

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı

Gerçekten güzel düşünceler teşekkür ediyorum, ancak ülkemizde milli değerler denildiğinde yanlış anlaşılmak söz konusu, dini değerler denildiğinde de öyle, yani yerli, milli, dni ve kültürel değerleri kattığımızda bu anllayış farklı biçim ve yerlere çekiliyor bunun üzerinden bir çok yorum yapılıyor. Bir çok Webmaster arkadaşımız Wmaracı üzerinden konuya vakıf oluyor bizde bundan mtluyuz öncelikle Wmaracı'na bu konudaki anlayışı ve samimiyeti için teşekkür ediyorum. İkinci aşamada dediğim gibi bu tamamen sizleree kalıyor temiz bir internet ortamı ve ülkemizin kayda değer bir arama motoru olması için yaymanız ve paylaşmanız bizim için en önemli unsur. Kkulaktan kulağa dilden dile paylaşılması bizi bir adım daha öne taşıyacaktır.

Doğru diyorsunuz iyi yerlere gelebilmesi için kulaktan kulağa aktarmamız lazım fakat bunu yapabilmemiz için karşımızda stabil çalışan bir sistemin olması gerekli. Şuanda bunu yaparsam tanıdığım kişiler tarafından hem size hem bana kötü sözler gelir. Aramaların sağlıklı olduğu zaman kulaktan kulağa yayılması için webmasterların yardımcı olacağına eminim. 2015 in başında büyük ihtimalle demişsiniz. O tarihi beklemekten başka şansımız yok.
BuraySavasANIL

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 02.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 294 / 332
  • Ticaret 1, (%100)

Engin07 adlı üyeden alıntı

Doğru diyorsunuz iyi yerlere gelebilmesi için kulaktan kulağa aktarmamız lazım fakat bunu yapabilmemiz için karşımızda stabil çalışan bir sistemin olması gerekli. Şuanda bunu yaparsam tanıdığım kişiler tarafından hem size hem bana kötü sözler gelir. Aramaların sağlıklı olduğu zaman kulaktan kulağa yayılması için webmasterların yardımcı olacağına eminim. 2015 in başında büyük ihtimalle demişsiniz. O tarihi beklemekten başka şansımız yok.

Merhaba değerli Engin öncelikle şunu söylemem gerekiyor bu konuda çok haklısın, ancak kastettiğim kayda değer çalışmalar bittiğinde bunun yapılmasıydı. Browser çalışmamız tamamlandı, ancak global olarak bir çalışma çıkardığınızda hem Software sertifikaları konusunda hemde işletim sistemlerinin uygunluk testleri sonucunda çıkarılması gerekiyor. Bu nedenle bir çok inceleme ve analizden geçiriyoruz. Kayda değer sonuçları verebilmek için kayda değer çalışmalar ortaya koyabilmek için takdir edersin ki kayda değer yatırımlar gerekiyor. 2015 yılına kadar şayet bu sağlanmış olur ise 2015 yılı ile birlikte bialzerde Türkiye'de Google, Bing ve Yandex gibi kullanıcıyı tatmin edecek sonuçlar verebileceğiz. Şu aşamada Cloud sistemlerden faydalanıyoruz, ancak maliyeti oldukça yüksek bu bağlamda yatırımcı destekleride ön plana çıkıyor. Dilerim bu sorunları ortadan kaldırarak en iyi şekilde yayın yapabileceğimiz altyapı ile daha iyi hizmetler sunabiliriz.
Engin07

kişi bu mesajı beğendi.

Awoor Awoor Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Hosting Yetkilisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 291
  • Beğeniler 51 / 55
  • Ticaret 3, (%100)
Geliyooo inşallah başarılı yerlere birgün gelicek...
BuraySavasANIL

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al