Zeus
Güç gizden gelir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
42, (%95)
Merhabalar günlerdir aklımda bu soru dolanıp duruyor ama soracak kimse bulamadığım için burada konu açmaya karar verdim kısacası şöyle;
ingilizce veya başka dilde olan bir yazıyı google translate ile türkçeye çeviriyorum zaten çevirişini biliyorsunuz :D işte türkçeye çevirdiğimde kopya içeriğemi giriyor yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Bir de gt ile çeviriyorsunuz ohoo :D google ingilizce türkçe anlıyor, siz bir de bunu kendi aracıyla yaparsanız kesin kopya damgası yersiniz. Risklidir, yaparsanız risk alırsınız ama illaki siteniz şöyle olur demeyeyim en iyisi.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
anlamsız oluyor sıkıntı oluyor :D o yolla para kazanmayı deneyip :D halen bos bos oturan biriyim :)
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siz anlamlı cümleler haline getiriyorsanız sorun yok, fakat "ben oraya gitmek" olarak çevrilmiş halini siteye koyuyorsanız kopya içerik olarak görüyor. fakat şöyle bir güzellik anlatayım size, ingilizce dilinde örneğin "su içmek baş ağrısına çözüm mü" başlık ve konulu bir yazı buldunuz ve ingilizce aratınca çıkan ilk siteden bu yazıyı ingilizce olarak aldınız ve tamamen tercüman şeklinde türkçeye çevirdiniz, zaten ingilizce dilinde bu yazı başarı göstermişse türkçe dilinde de başarı gösterme ihtimali artacaktır. fakat bu başarı sadece makalenin başarısıyla olmayacaktır, sitenizin birçok özelliğiyle de etkilidir. hani şu google algoritma mantığı diyorlar ya, onun kayda değer bir oranı makale kalitesi, benzersizliği, kalitesi odaklıdır. siteniz de ortalamanın üstünde bir güçte ise, o yazıda kafaya oynamamak için çok bir sebebiniz yok demektir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Elimden Geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şunu eklemeyi unutmuşum, örneğin 300 kelimelik bir yazı çevirip öylece anlamsız cümleleri siteye koydunuz ve ilk zamanlar google şans tanıdı ve aramalarda yazınız çıktı, ziyaretçiler geldi 300 kelimelik yazıda 10 saniye durup gittiler, google bunu bile anlayacak zekada. zaten bu yüzden "google" olmuş bir sistem. fakat 15 kelimelik yazılar var diyelim, örneğin bir ünlünün boyunu yazdınız 2 cümleyle, ziyaretçiler bunda da 10 saniye geçirip gidecekler. bu 2. örnekte bir sıkıntı olmadığını da anlıyor bu google. heeee ilk örnekteki 300 kelimelik yazıda 10 saniye durup giden ziyaretçiyi farkeden google şöyle diyor "demek ki bu yazı kalitesiz ve ben aramalarda arkalara atayım bunu". olay böyle, kendi gözlemim budur.
7 kişi bu mesajı beğendi.
Elimden Geliyor