3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Oyun çıkınca ilk tanıtım bizde olacaktır, umarım çıkar. Bir de oyunu denemek için sabırsızlıkla bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
AŞÇI
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Türk oyunu, hem de %100 ama kahramanızım Mark Jusserl (Maşallah), oyunun esin kaynağı Mount and Blade Warband, oyundaki krallıklar birisi Moğal, diğerlerini hiç duymadım... Karakterler İspanyol tarzı, Fayton Amerikanvari at Arap atı mı???
Yahu madem oyunu Türk'cülük kavramını kullanarak pazarlayacaksınız bari T harfini koysaydınız :P
Başarılar yine de, Wolfteam'e devam...
Iff sıkıldım.
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Belki oyun başka ülkede geçecektir, yapımcının fikrini hala bilmiyoruz. Türk oyunu yapıyorlar üstelik tamamen Türkçe oluyor. Daha ne istiyorsunuz?
1 kişi bu mesajı beğendi.
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Şimdi bu oyun %100 Türk yapımı ya neden karakterin adı ”Mark Jusserl” niye ''Abdulrezzak Şenoğlu''değil yada neden ''Süleyman Karabulut'' değil o karakterin bir hikayesi var kariyeri var isminin telaffuzunda bile bir hava var diyorsanız başka hem kim ki bu ”Mark Jusserl”
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
okanizm adlı üyeden alıntı
Şimdi bu oyun %100 Türk yapımı ya neden karakterin adı ”Mark Jusserl” niye ''Abdulrezzak Şenoğlu''değil yada neden ''Süleyman Karabulut'' değil o karakterin bir hikayesi var kariyeri var isminin telaffuzunda bile bir hava var diyorsanız başka hem kim ki bu ”Mark Jusserl”
Çok küçük hesaplar bunlar. Amerika'yı keşfeden Türk müydü? Dünyanın yuvarlak olduğunu bulan, döndüğünü bulan, yer çekimini bulan Türk müydü?
Abdülrezzak'da arap kökenli bir isim zaten. Arkadaşları destekliyorum. Oyunun hikayesi de güzel.
adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Adobewordpress adlı üyeden alıntı
Çok küçük hesaplar bunlar. Amerika'yı keşfeden Türk müydü? Dünyanın yuvarlak olduğunu bulan, döndüğünü bulan, yer çekimini bulan Türk müydü?
Abdülrezzak'da arap kökenli bir isim zaten. Arkadaşları destekliyorum. Oyunun hikayesi de güzel.
Aynı şeyi söylüyoruz işte hocam Amerika'yı keşfeden Türk değildi, o yüzden adı Türk ismi yada Türkiye'de alışagelmiş kullanılan bir isim değildi.
Dünyanın yuvarlak olduğunu bulan, döndüğünü bulan, yer çekimini bulan Türk müydü? Ek olarak bunları bulan da Türk değildi.
Değişmeyen tek gerçek sanırım bu bu oyunu yapan Türk.
Ayrıca benim takıldığım nokta da bu değil, neden ne yani ”Mark Jusserl” bu isim yerine Ahmet Ayşe Fatma olsa tutmaz mı proje sırf bu yüzden batacaksa batsın zaten :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
okanizm adlı üyeden alıntı
Aynı şeyi söylüyoruz işte hocam Amerika'yı keşfeden Türk değildi, o yüzden adı Türk ismi yada Türkiye'de alışagelmiş kullanılan bir isim değildi.
Dünyanın yuvarlak olduğunu bulan, döndüğünü bulan, yer çekimini bulan Türk müydü? Ek olarak bunları bulan da Türk değildi.
Değişmeyen tek gerçek sanırım bu bu oyunu yapan Türk.
Ayrıca benim takıldığım nokta da bu değil, neden ne yani ”Mark Jusserl” bu isim yerine Ahmet Ayşe Fatma olsa tutmaz mı proje sırf bu yüzden batacaksa batsın zaten :)
Cevabı gayet basit. 2008 yılında Karadiyar diye bir oyun yapmıştım. Belki oynayan olmuştur bu forumdan da. Türkiye gelirlerim aylık 5$ civarındaydı. Yurt dışı gelirlerim bunun 100 katıydı. Donate ve market gelirlerimden bahsediyorum.
Ben olsam, böyle bir oyun yapsam 100% Türk yapımı diye lanse etmem çünkü biz Türkler kıskanç, başkalarının iyiliğini istemeyen, emeğe saygı göstermeyen bir toplumuz. Foruma bakarsan herkes illegal dizi siteleri, mp3 siteleri, warez linkleri üzerine tasarımlar paylaşıyor. Sanata hukuka saygımız yok.
Özet olarak, oyuna kazancı sadece yabancı oyuncular sağlayacağı için oyunun İngilizce, isimlerinde yabancı olması taraftarı olurum her zaman. M&B'e Türkler ne verdi? Anca forumlarda M&B full crackli serial key cart curt linkler paylaşıldı.
https://www.google.com/search?q=mount+%26+blade+full+indir&oq=mount+%26+blade+full+indir&aqs=chrome..69i57j0l5.4617j0j7&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8Al üstteki güzel bir örnek. Ayrıca Türk oyunlarına Kickstarter ne kadar bağış geldiğini izle Türkiye lokasyonundan. Profesyonel, büyümek isteyen yapımcı Türkiye pazarıyla sınırlı kalırsa boğulur. İhanetin ne olduğunu daha Türkiye'de anlar.
adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Adobewordpress adlı üyeden alıntı
Cevabı gayet basit. 2008 yılında Karadiyar diye bir oyun yapmıştım. Belki oynayan olmuştur bu forumdan da. Türkiye gelirlerim aylık 5$ civarındaydı. Yurt dışı gelirlerim bunun 100 katıydı. Donate ve market gelirlerimden bahsediyorum.
Ben olsam, böyle bir oyun yapsam 100% Türk yapımı diye lanse etmem çünkü biz Türkler kıskanç, başkalarının iyiliğini istemeyen, emeğe saygı göstermeyen bir toplumuz. Foruma bakarsan herkes illegal dizi siteleri, mp3 siteleri, warez linkleri üzerine tasarımlar paylaşıyor. Sanata hukuka saygımız yok.
Özet olarak, oyuna kazancı sadece yabancı oyuncular sağlayacağı için oyunun İngilizce, isimlerinde yabancı olması taraftarı olurum her zaman. M&B'e Türkler ne verdi? Anca forumlarda M&B full crackli serial key cart curt linkler paylaşıldı.
https://www.google.com/search?q=mount+%26+blade+full+indir&oq=mount+%26+blade+full+indir&aqs=chrome..69i57j0l5.4617j0j7&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8
Al üstteki güzel bir örnek. Ayrıca Türk oyunlarına Kickstarter ne kadar bağış geldiğini izle Türkiye lokasyonundan. Profesyonel, büyümek isteyen yapımcı Türkiye pazarıyla sınırlı kalırsa boğulur. İhanetin ne olduğunu daha Türkiye'de anlar.
Ben cevabımı aldım gayet de doyurucu oldu öğrenmek istediğim buydu teşekkürler.