lostyazilim

Rota Online [%100 Türk Yapımı Oyun Geliyor]

87 Mesajlar 17.456 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

3525 3525 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2967
  • Beğeniler 1073 / 440
  • Ticaret 0, (%0)
Oyun çıkınca ilk tanıtım bizde olacaktır, umarım çıkar. Bir de oyunu denemek için sabırsızlıkla bekliyorum.

wmaraci
reklam

sUstundag sUstundag Makale Yazarı Kullanıcı
  • Üyelik 05.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek AŞÇI
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** Ü**
  • Mesajlar 423
  • Beğeniler 26 / 110
  • Ticaret 10, (%100)
Türk oyunu, hem de %100 ama kahramanızım Mark Jusserl (Maşallah), oyunun esin kaynağı Mount and Blade Warband, oyundaki krallıklar birisi Moğal, diğerlerini hiç duymadım... Karakterler İspanyol tarzı, Fayton Amerikanvari at Arap atı mı???

Yahu madem oyunu Türk'cülük kavramını kullanarak pazarlayacaksınız bari T harfini koysaydınız :P

Başarılar yine de, Wolfteam'e devam...

Iff sıkıldım.

3525 3525 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2967
  • Beğeniler 1073 / 440
  • Ticaret 0, (%0)
Belki oyun başka ülkede geçecektir, yapımcının fikrini hala bilmiyoruz. Türk oyunu yapıyorlar üstelik tamamen Türkçe oluyor. Daha ne istiyorsunuz?
Adobewordpress

kişi bu mesajı beğendi.

VipTema VipTema Vip Tema Web Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad Ö** I**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 704 / 703
  • Ticaret 21, (%100)
Şimdi bu oyun %100 Türk yapımı ya neden karakterin adı ”Mark Jusserl” niye ''Abdulrezzak Şenoğlu''değil yada neden ''Süleyman Karabulut'' değil o karakterin bir hikayesi var kariyeri var isminin telaffuzunda bile bir hava var diyorsanız başka hem kim ki bu ”Mark Jusserl”

wmaraci
wmaraci

Adobewordpress Adobewordpress WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Ö**
  • Mesajlar 677
  • Beğeniler 58 / 418
  • Ticaret 1, (%100)

okanizm adlı üyeden alıntı

Şimdi bu oyun %100 Türk yapımı ya neden karakterin adı ”Mark Jusserl” niye ''Abdulrezzak Şenoğlu''değil yada neden ''Süleyman Karabulut'' değil o karakterin bir hikayesi var kariyeri var isminin telaffuzunda bile bir hava var diyorsanız başka hem kim ki bu ”Mark Jusserl”

Çok küçük hesaplar bunlar. Amerika'yı keşfeden Türk müydü? Dünyanın yuvarlak olduğunu bulan, döndüğünü bulan, yer çekimini bulan Türk müydü?

Abdülrezzak'da arap kökenli bir isim zaten. Arkadaşları destekliyorum. Oyunun hikayesi de güzel.

adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”

Newjack Newjack Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 998
  • Beğeniler 48 / 282
  • Ticaret 10, (%90)
Kesinlikle katılıyorum oyun %100 Türkçe diye bir slogan var ama karakter isimleri farklı vs. vs.
Bakın ben size Türkçe bir oyun sunayım kart oyunu sevenler için.

Oyun çok güzel 6 kişiliğe kadar oynanan strateji, eski Türk tarihinden bahseden bir oyun.
Kahramanlar gerçekte yaşamış kişilerdir...

Oyun Fragmanı ve Tanıtım için; http://www.blogsavar.com/2014/03/sancakbeyi-kart-oyunu-tantm.html

• Üyelik 29.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad Ö** I**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 704 / 703
  • Ticaret 21, (%100)

Adobewordpress adlı üyeden alıntı

Çok küçük hesaplar bunlar. Amerika'yı keşfeden Türk müydü? Dünyanın yuvarlak olduğunu bulan, döndüğünü bulan, yer çekimini bulan Türk müydü?

Abdülrezzak'da arap kökenli bir isim zaten. Arkadaşları destekliyorum. Oyunun hikayesi de güzel.

Aynı şeyi söylüyoruz işte hocam Amerika'yı keşfeden Türk değildi, o yüzden adı Türk ismi yada Türkiye'de alışagelmiş kullanılan bir isim değildi.
Dünyanın yuvarlak olduğunu bulan, döndüğünü bulan, yer çekimini bulan Türk müydü? Ek olarak bunları bulan da Türk değildi.

Değişmeyen tek gerçek sanırım bu bu oyunu yapan Türk.
Ayrıca benim takıldığım nokta da bu değil, neden ne yani ”Mark Jusserl” bu isim yerine Ahmet Ayşe Fatma olsa tutmaz mı proje sırf bu yüzden batacaksa batsın zaten :)

Adobewordpress Adobewordpress WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Ö**
  • Mesajlar 677
  • Beğeniler 58 / 418
  • Ticaret 1, (%100)

okanizm adlı üyeden alıntı

Aynı şeyi söylüyoruz işte hocam Amerika'yı keşfeden Türk değildi, o yüzden adı Türk ismi yada Türkiye'de alışagelmiş kullanılan bir isim değildi.
Dünyanın yuvarlak olduğunu bulan, döndüğünü bulan, yer çekimini bulan Türk müydü? Ek olarak bunları bulan da Türk değildi.

Değişmeyen tek gerçek sanırım bu bu oyunu yapan Türk.
Ayrıca benim takıldığım nokta da bu değil, neden ne yani ”Mark Jusserl” bu isim yerine Ahmet Ayşe Fatma olsa tutmaz mı proje sırf bu yüzden batacaksa batsın zaten :)

Cevabı gayet basit. 2008 yılında Karadiyar diye bir oyun yapmıştım. Belki oynayan olmuştur bu forumdan da. Türkiye gelirlerim aylık 5$ civarındaydı. Yurt dışı gelirlerim bunun 100 katıydı. Donate ve market gelirlerimden bahsediyorum.

Ben olsam, böyle bir oyun yapsam 100% Türk yapımı diye lanse etmem çünkü biz Türkler kıskanç, başkalarının iyiliğini istemeyen, emeğe saygı göstermeyen bir toplumuz. Foruma bakarsan herkes illegal dizi siteleri, mp3 siteleri, warez linkleri üzerine tasarımlar paylaşıyor. Sanata hukuka saygımız yok.

Özet olarak, oyuna kazancı sadece yabancı oyuncular sağlayacağı için oyunun İngilizce, isimlerinde yabancı olması taraftarı olurum her zaman. M&B'e Türkler ne verdi? Anca forumlarda M&B full crackli serial key cart curt linkler paylaşıldı.

https://www.google.com/search?q=mount+%26+blade+full+indir&oq=mount+%26+blade+full+indir&aqs=chrome..69i57j0l5.4617j0j7&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8

Al üstteki güzel bir örnek. Ayrıca Türk oyunlarına Kickstarter ne kadar bağış geldiğini izle Türkiye lokasyonundan. Profesyonel, büyümek isteyen yapımcı Türkiye pazarıyla sınırlı kalırsa boğulur. İhanetin ne olduğunu daha Türkiye'de anlar.
reklamsiz

kişi bu mesajı beğendi.

adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”

• Üyelik 29.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad Ö** I**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 704 / 703
  • Ticaret 21, (%100)

Adobewordpress adlı üyeden alıntı

Cevabı gayet basit. 2008 yılında Karadiyar diye bir oyun yapmıştım. Belki oynayan olmuştur bu forumdan da. Türkiye gelirlerim aylık 5$ civarındaydı. Yurt dışı gelirlerim bunun 100 katıydı. Donate ve market gelirlerimden bahsediyorum.

Ben olsam, böyle bir oyun yapsam 100% Türk yapımı diye lanse etmem çünkü biz Türkler kıskanç, başkalarının iyiliğini istemeyen, emeğe saygı göstermeyen bir toplumuz. Foruma bakarsan herkes illegal dizi siteleri, mp3 siteleri, warez linkleri üzerine tasarımlar paylaşıyor. Sanata hukuka saygımız yok.

Özet olarak, oyuna kazancı sadece yabancı oyuncular sağlayacağı için oyunun İngilizce, isimlerinde yabancı olması taraftarı olurum her zaman. M&B'e Türkler ne verdi? Anca forumlarda M&B full crackli serial key cart curt linkler paylaşıldı.

https://www.google.com/search?q=mount+%26+blade+full+indir&oq=mount+%26+blade+full+indir&aqs=chrome..69i57j0l5.4617j0j7&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8

Al üstteki güzel bir örnek. Ayrıca Türk oyunlarına Kickstarter ne kadar bağış geldiğini izle Türkiye lokasyonundan. Profesyonel, büyümek isteyen yapımcı Türkiye pazarıyla sınırlı kalırsa boğulur. İhanetin ne olduğunu daha Türkiye'de anlar.

Ben cevabımı aldım gayet de doyurucu oldu öğrenmek istediğim buydu teşekkürler.
Adobewordpress

kişi bu mesajı beğendi.

sofgames sofgames WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazar - Eğitmen
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 333
  • Beğeniler 109 / 45
  • Ticaret 30, (%100)

Haritayı Modellerle Donatmaya Devam Ediyoruz
''Gonca Köyü'' Tüm Işıltısıyla Karşınızda...
NOT: Çimen,Ot,Topraklandırma vb. Gibi Çalışmalar Yapılacaktır

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al