lostyazilim
tr.link

Bumerangın Yeni Reklam Sitemi Nedir ? Bilginiz varmıdır ?

8 Mesajlar 1.299 Okunma
lstbozum
tr.link

Acemi Blogcu Acemi Blogcu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 11 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Selamlar bugün Bumeranga girdim bir baktımki yeni reklam çeşitleri gelmiş.Video reklam pop-up gibi şeyler fakat nasıl yayınlıycaz anlamadım örnek site varsa veya resim varsa atabilir yada anlatabilirmisiniz bilginiz varsa.

Teşekkürler...

wmaraci
reklam

cetinn cetinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Muhabir,Muhasebeci,Fotoğrafçı,
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad Ç** Ç**
  • Mesajlar 219
  • Beğeniler 53 / 54
  • Ticaret 12, (%100)
Ben yeni girdin. pop-up reklamları falan görmedim :(

ibrahimsn ibrahimsn Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 282
  • Beğeniler 35 / 29
  • Ticaret 3, (%100)
Teklif gelmesi gerekiyor mu?

• Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 11 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Bilen vardır illaki bekliyorum ki bilgi alalım pek açıklayıcı olmamış bumerang destekteki.Resim ve videolarla desteklemeleri lazımdı bence.

wmaraci
wmaraci

cagatayg cagatayg İyi Hitler... Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** G**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 53 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

cetinn adlı üyeden alıntı

Ben yeni girdin. pop-up reklamları falan görmedim :(

bende de yok

drcag drcag WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek doktor
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 3 / 107
  • Ticaret 2, (%50)
Kimsede yok. İleriki günlerde çıkacak. Benim Platin ve altın sitelerim var. Bu yeni reklamlarla ilgili herhangi reklam alanı yok

Bumerang video reklamlarınızın aktif olabilmesi için bir video reklam kampanyasının o anda yayında ve geçerli olması gerekmektedir. Eğer video reklamlarını doğru bir şekilde aktif etmişseniz ve blogunuzda henüz bir reklam yayınlanmamışsa lütfen size gelecek reklamları bekleyin!

Ayrıca aktif reklam kampanyası olmasına rağmen sitenizde Pop-up video reklamı gösterimini yeni aktif hale getirmişseniz, reklamın gösterilmesi 30 dakikayı bulabilir. Bu durum yazı içi ve widget reklamlar için geçerli değildir.

Bumerang panelinize girdiğinizde üst menüde göreceğiniz “Video Reklam” bölümüne tıklayarak “Pop-up Videolar gösterilsin” butonuna tıklayarak reklamların blogunuzda aktif olmasını sağlayabilirsiniz.

Bumerang video reklamlarınızın aktif olabilmesi için bir video reklam kampanyasının o anda yayında ve geçerli olması gerekmektedir. Eğer video reklamlarını doğru bir şekilde aktif etmişseniz ve blogunuzda henüz bir reklam yayınlanmamışsa lütfen size gelecek reklam tekliflerini bekleyin!

Ek Olarak: Ek Olarak: Bumerang video reklam kazançları aldığınız teklif içeriğinin gösterimlerine göre hesaplanmaktadır. Dolayısıyla gösterim yapan her video size kazanç olarak yansıyacaktır. Hesaplamalar tekil gösterim üzerinden gerçekleşmektedir. Pop-up video reklamlarının 1000 adet tekil gösterimi 5 TL, Widget video reklamları ve Yazı içi video reklamlarının 1000 adet tekil gösterimi ise 4 TL olarak bakiyenize yansıyacaktır.
cetinn

kişi bu mesajı beğendi.

Son Haberler www.haberdetaylari.com

• Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 11 / 9
  • Ticaret 0, (%0)

drcag adlı üyeden alıntı

Kimsede yok. İleriki günlerde çıkacak. Benim Platin ve altın sitelerim var. Bu yeni reklamlarla ilgili herhangi reklam alanı yok

Bumerang video reklamlarınızın aktif olabilmesi için bir video reklam kampanyasının o anda yayında ve geçerli olması gerekmektedir. Eğer video reklamlarını doğru bir şekilde aktif etmişseniz ve blogunuzda henüz bir reklam yayınlanmamışsa lütfen size gelecek reklamları bekleyin!

Ayrıca aktif reklam kampanyası olmasına rağmen sitenizde Pop-up video reklamı gösterimini yeni aktif hale getirmişseniz, reklamın gösterilmesi 30 dakikayı bulabilir. Bu durum yazı içi ve widget reklamlar için geçerli değildir.

Bumerang panelinize girdiğinizde üst menüde göreceğiniz “Video Reklam” bölümüne tıklayarak “Pop-up Videolar gösterilsin” butonuna tıklayarak reklamların blogunuzda aktif olmasını sağlayabilirsiniz.

Bumerang video reklamlarınızın aktif olabilmesi için bir video reklam kampanyasının o anda yayında ve geçerli olması gerekmektedir. Eğer video reklamlarını doğru bir şekilde aktif etmişseniz ve blogunuzda henüz bir reklam yayınlanmamışsa lütfen size gelecek reklam tekliflerini bekleyin!

Ek Olarak: Ek Olarak: Bumerang video reklam kazançları aldığınız teklif içeriğinin gösterimlerine göre hesaplanmaktadır. Dolayısıyla gösterim yapan her video size kazanç olarak yansıyacaktır. Hesaplamalar tekil gösterim üzerinden gerçekleşmektedir. Pop-up video reklamlarının 1000 adet tekil gösterimi 5 TL, Widget video reklamları ve Yazı içi video reklamlarının 1000 adet tekil gösterimi ise 4 TL olarak bakiyenize yansıyacaktır.

Gayet verimsiz olur heralde,okuduktan sonra kullanmayı düşünmüyorum açıkçası.Yüksek gösterimlere ulaştığımda kullanması çok avantajlı olur.

cetinn cetinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Muhabir,Muhasebeci,Fotoğrafçı,
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad Ç** Ç**
  • Mesajlar 219
  • Beğeniler 53 / 54
  • Ticaret 12, (%100)

Acemi Blogcu adlı üyeden alıntı

Gayet verimsiz olur heralde,okuduktan sonra kullanmayı düşünmüyorum açıkçası.Yüksek gösterimlere ulaştığımda kullanması çok avantajlı olur.

Bence gayet güzel.. Adsense'den sonra en iyisi bu gözüküyor şuan

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al