-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar bugün Bumeranga girdim bir baktımki yeni reklam çeşitleri gelmiş.Video reklam pop-up gibi şeyler fakat nasıl yayınlıycaz anlamadım örnek site varsa veya resim varsa atabilir yada anlatabilirmisiniz bilginiz varsa.
Teşekkürler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Muhabir,Muhasebeci,Fotoğrafçı,
-
-
Ad Soyad
Ç** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ben yeni girdin. pop-up reklamları falan görmedim :(
ibrahimsn
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Teklif gelmesi gerekiyor mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilen vardır illaki bekliyorum ki bilgi alalım pek açıklayıcı olmamış bumerang destekteki.Resim ve videolarla desteklemeleri lazımdı bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
doktor
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Kimsede yok. İleriki günlerde çıkacak. Benim Platin ve altın sitelerim var. Bu yeni reklamlarla ilgili herhangi reklam alanı yok
Bumerang video reklamlarınızın aktif olabilmesi için bir video reklam kampanyasının o anda yayında ve geçerli olması gerekmektedir. Eğer video reklamlarını doğru bir şekilde aktif etmişseniz ve blogunuzda henüz bir reklam yayınlanmamışsa lütfen size gelecek reklamları bekleyin!
Ayrıca aktif reklam kampanyası olmasına rağmen sitenizde Pop-up video reklamı gösterimini yeni aktif hale getirmişseniz, reklamın gösterilmesi 30 dakikayı bulabilir. Bu durum yazı içi ve widget reklamlar için geçerli değildir.
Bumerang panelinize girdiğinizde üst menüde göreceğiniz “Video Reklam” bölümüne tıklayarak “Pop-up Videolar gösterilsin” butonuna tıklayarak reklamların blogunuzda aktif olmasını sağlayabilirsiniz.
Bumerang video reklamlarınızın aktif olabilmesi için bir video reklam kampanyasının o anda yayında ve geçerli olması gerekmektedir. Eğer video reklamlarını doğru bir şekilde aktif etmişseniz ve blogunuzda henüz bir reklam yayınlanmamışsa lütfen size gelecek reklam tekliflerini bekleyin!
Ek Olarak: Ek Olarak: Bumerang video reklam kazançları aldığınız teklif içeriğinin gösterimlerine göre hesaplanmaktadır. Dolayısıyla gösterim yapan her video size kazanç olarak yansıyacaktır. Hesaplamalar tekil gösterim üzerinden gerçekleşmektedir. Pop-up video reklamlarının 1000 adet tekil gösterimi 5 TL, Widget video reklamları ve Yazı içi video reklamlarının 1000 adet tekil gösterimi ise 4 TL olarak bakiyenize yansıyacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Son Haberler www.haberdetaylari.com