Kamera
LG G2 -
LG NEXUS 5 +
Tasarım
LG G2 -
LG NEXUS 5 +
Sistem
LG G2 +
LG NEXUS 5 -
Bu karara nereden vardın dersen geçen ay kendime LG NEXUS 5 aldım şıklıksa şıklık kameraysa kamera sistemse sistem hepsi toplanmış şarj konusunda ; sabah 8:00 okul 8 ders görüyoruz 10 dk tenefüs 50dk öğle aramız var 110 bilemedin derste 150 dkyı buluyordur okuldan çıkana kadar %60 kalıyor dershaneye gidiyorum 2 derste orda görüyorum %50 kalıyor eve geliyorum yatana kadar yetiyor tabi bunların hepsi ekran parlaklığı en alt seviyede yapıyorum.
LG G2'ye gelecek olursak geçen hafta da ablama LG G2 alındı herkes G2'yi övüyor ama ben NEXUS 5'i övüyorum neden bir kere sade , şık ve iyi bir telefon fiyatıda uygun.LG G2'nin ekran kilit tuşu ve ses tuşları arkada bu bana zor geldi tasarım açısından galaxylerden farkı yok.
Tabi bunların hepsi kendi görüşüm. :)
Elite bahsetmeyi unuttum.
Bende telefon almak için elite seçmiştim aradım bulamadım LG G2 tavsiye ettiler o kadar bütçe yoktu bende NEXUS 5 aldım.Elite kullanmadığım için yorum yapamıyorum arkadaşlar sağlam değil demişler.Nexus sonuna kadar sağlamdır.Neden ?
Derste uyuyordum uyandım saate bakayım dedim biraz sersemlemişim baktım saate arkadaşlar hoca telefonları topluyor dedi sıranın altına koyduğumu sandım meğer sıranın altı yokmuş telefon küt yere içim gitti :) ama bir çizik bile olmadı telefonda belki bu başkaları için sağlamlık değildir ama benim için gayet sağlam.