lostyazilim
tr.link

Sizce hangi telefon ?

36 Mesajlar 4.385 Okunma
lstbozum
tr.link

xrople xrople Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 107 / 61
  • Ticaret 1, (%100)
Kamera
LG G2 -
LG NEXUS 5 +
Tasarım
LG G2 -
LG NEXUS 5 +
Sistem
LG G2 +
LG NEXUS 5 -

Bu karara nereden vardın dersen geçen ay kendime LG NEXUS 5 aldım şıklıksa şıklık kameraysa kamera sistemse sistem hepsi toplanmış şarj konusunda ; sabah 8:00 okul 8 ders görüyoruz 10 dk tenefüs 50dk öğle aramız var 110 bilemedin derste 150 dkyı buluyordur okuldan çıkana kadar %60 kalıyor dershaneye gidiyorum 2 derste orda görüyorum %50 kalıyor eve geliyorum yatana kadar yetiyor tabi bunların hepsi ekran parlaklığı en alt seviyede yapıyorum.

LG G2'ye gelecek olursak geçen hafta da ablama LG G2 alındı herkes G2'yi övüyor ama ben NEXUS 5'i övüyorum neden bir kere sade , şık ve iyi bir telefon fiyatıda uygun.LG G2'nin ekran kilit tuşu ve ses tuşları arkada bu bana zor geldi tasarım açısından galaxylerden farkı yok.

Tabi bunların hepsi kendi görüşüm. :)

Elite bahsetmeyi unuttum.
Bende telefon almak için elite seçmiştim aradım bulamadım LG G2 tavsiye ettiler o kadar bütçe yoktu bende NEXUS 5 aldım.Elite kullanmadığım için yorum yapamıyorum arkadaşlar sağlam değil demişler.Nexus sonuna kadar sağlamdır.Neden ?
Derste uyuyordum uyandım saate bakayım dedim biraz sersemlemişim baktım saate arkadaşlar hoca telefonları topluyor dedi sıranın altına koyduğumu sandım meğer sıranın altı yokmuş telefon küt yere içim gitti :) ama bir çizik bile olmadı telefonda belki bu başkaları için sağlamlık değildir ama benim için gayet sağlam.

wmaraci
reklam

UtkuBrs UtkuBrs WM Aracı Yönetici
  • Üyelik 29.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad U** P**
  • Mesajlar 1549
  • Beğeniler 527 / 527
  • Ticaret 186, (%100)
LG teknik servise ekrani arizali cihaz yollarsin bataryanizda zayiflamis diyip birde batarya hediye ederler. G2 nin kalitesini zaten tartismaya gerek yok klasmanindaki telefonlarin fiyati 1500-2000 arasi degisiyor.

sUstundag sUstundag Makale Yazarı Kullanıcı
  • Üyelik 05.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek AŞÇI
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** Ü**
  • Mesajlar 423
  • Beğeniler 26 / 110
  • Ticaret 10, (%100)
Bir telefona bu kadar para verilir mi yahu :D

Iff sıkıldım.

mehmetcanhoroz mehmetcanhoroz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 256
  • Beğeniler 21 / 27
  • Ticaret 1, (%100)

utkubrs adlı üyeden alıntı

LG teknik servise ekrani arizali cihaz yollarsin bataryanizda zayiflamis diyip birde batarya hediye ederler. G2 nin kalitesini zaten tartismaya gerek yok klasmanindaki telefonlarin fiyati 1500-2000 arasi degisiyor.

haklısın lg sağlam markadır hiç bir ürününde sorun çıkmaz tv olsun beyaz eşya ama ne bileyim discovery elite de teknik olarakta eziyor gibime geldi. sadece şarj konusu beni korkutuyor okadar

wmaraci
wmaraci

alp alp Professional Sleeper Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 19 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Ben G2 diyorum. Alalı 5 ay oldu hala ilk günkü kadar sağlam . 3-4 kere sokakda düşürdüm köşesinde hafif bir göçme oldu o kadar. Bu paraya alınacak en iyi telefon G2'dir.

Ek olarak: Oyun performansı da harika. Kasan veya açılmayan bir oyun olmadı.

www.Oyunoynay.Org

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

mehmetcanhoroz adlı üyeden alıntı

tavsiyen için teşekkürler,
fakat bu discovery elite'nin yeni partisi haziran ortası gibi gelecekmiş bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar ? gerçekten haziranda mı gelecek ? yani okadar beklemek mı lazım yani bilen birileri var mıdır ?

Ben olsam beklemezdim. Sadece işlemcide değişiklik olacak buda 4G desteği ve ufak iyileştirmeler getirecek. Çok da önemli değil. 3G yeterli bence.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al