lostyazilim
tr.link

Blogger'a Sorunsuz Nasıl Geçebilirim ? Linkler durmalı.

23 Mesajlar 2.364 Okunma
lstbozum
tr.link

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
Kesinlikle tavsiyemdir; Blogger. En kolay ve hızlı olanı. Wordpress gibi değil tema yüklemek 15 saniyenizi alır. Host sorunu trafik sorunu yok, sitem kapandı cpu vs.. yok.

En iyi şekilde hizmet veriliyor, istediğiniz gibi tema bulabilir ve editleyebilirsiniz. İnanın wordpress den daha kolay

wmaraci
reklam

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
Valla bence hangisi ile başladıysan onunla devam etmek en iyisi. Pişmanlık fayda etmez. Ben 1-2 defa denedim hiç memnun kalmadım ortaya çıkan manzaradan. Hele içeriğin çoksa hiç deneme derim.

MertUslu MertUslu Estağfirullah Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)

keremsamet adlı üyeden alıntı

Ben bloggerdan blogger a 301le hosting olmadan yönlendirdim. Gram da indeks kaybetmedim. Sadece cesaretli olman lazım. worpress ayarını bilmiyorum ama wordpresste 301 yapabilen birini bulmalısın. Sonra en fazla 2 saatte geçisi tamamlamış olursun, o 301 i yapacak arkadaşın tek bilmesi gereken sen yönlendirmeyi yaptıktan sonra, site haritasında sadece konu linklerine 301 yapması gerekir. Diğer linklere dokunmasın. Bunu yaptığında 3-4 hafta içinde blogun, blogger tabanına ve google arama motoruna oturmuş olur.

Hiç risk alamam dersen :) yeni bir domain al, yeni bir yapılanma gibi, önce bloguna konularını aktar, daha sonra yönlendirmeni yap, ilk pr güncellemesinde 2yse 3, 3se 4 olur. ama 4se asla 5 olmaz.

Bu incelikleri zamanla kurcalayarak öğreneceksin dostum, rahat ol.

Ek Olarak:

:) Niye öyle dedinki, 1 ay dalgalanmadan dolayı reklam kaybı olacak, başka bi sıkıntısı olmaz.

301 şeyisini yapabilen birisi yardım ederse sevinirim o zaman :) ,kendim de araştırıyorum.

WebDost adlı üyeden alıntı

Kesinlikle tavsiyemdir; Blogger. En kolay ve hızlı olanı. Wordpress gibi değil tema yüklemek 15 saniyenizi alır. Host sorunu trafik sorunu yok, sitem kapandı cpu vs.. yok.

En iyi şekilde hizmet veriliyor, istediğiniz gibi tema bulabilir ve editleyebilirsiniz. İnanın wordpress den daha kolay

peki nasıl geçeceğim konusunda bir yardım edebilecekmisiniz ?

Zen adlı üyeden alıntı

Valla bence hangisi ile başladıysan onunla devam etmek en iyisi. Pişmanlık fayda etmez. Ben 1-2 defa denedim hiç memnun kalmadım ortaya çıkan manzaradan. Hele içeriğin çoksa hiç deneme derim.

içeriğim var, wordpress ile alıştım ama hayatta farklar iyidir, hiç olmadı geri dönerim zaten :)

JigSaw JigSaw Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)

SunSky adlı üyeden alıntı

içeriğim var, wordpress ile alıştım ama hayatta farklar iyidir, hiç olmadı geri dönerim zaten :)

:D Wp'den blogger'a, blogger'dan da wp'ye mi... :D kafadan 3 ayını alır bu işlem. Kararını vermeden geçme, indexine ziyaretçine, herşeyden önemlisi sana yazık ;)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)

:D Wp'den blogger'a, blogger'dan da wp'ye mi... :D kafadan 3 ayını alır bu işlem. Kararını vermeden geçme, indexine ziyaretçine, herşeyden önemlisi sana yazık ;)

geçen sefer geçmiştim ama bu cname olayını beceremediğim için site düzgün durmuyordu, hostingi kapatmadım, blogger olmayınca eski nsleri geri bağladım wordpress'e döndüm, dönme konusundan korkmuyorum, ziyaretçim yok zaten, günde en fazla 10-20 kişi geliyor bari blogger geçeyimde paraya şey olmasın diyorum :)

• Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)

geçen sefer geçmiştim ama bu cname olayını beceremediğim için site düzgün durmuyordu, hostingi kapatmadım, blogger olmayınca eski nsleri geri bağladım wordpress'e döndüm, dönme konusundan korkmuyorum, ziyaretçim yok zaten, günde en fazla 10-20 kişi geliyor bari blogger geçeyimde paraya şey olmasın diyorum :)

O zaman sen hiç uğraşma, madem ziyaretçin yok :rolleyes: tek tek 301 yapacağına komple siteyi, yeni blogger adresi anasayfana yönlendir, bu arada da günde 5-6 konu yayınla, 1 aya kaymak gibi oturur blogun. Hiç uğraşma tek tek 301le.

dashner dashner Mesaj Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Karaman
  • Ad Soyad R** B**
  • Mesajlar 279
  • Beğeniler 41 / 40
  • Ticaret 4, (%100)
index boşa gitsin ne olacak ki.. google'dan gelen kaç ziyaretçiniz var şuanda ? eğer çok yüksek değilse sayı önemsemeyim.. bloggeer'da 1-2 hafta içinde yine alırsınız indexi

• Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)

O zaman sen hiç uğraşma, madem ziyaretçin yok :rolleyes: tek tek 301 yapacağına komple siteyi, yeni blogger adresi anasayfana yönlendir, bu arada da günde 5-6 konu yayınla, 1 aya kaymak gibi oturur blogun. Hiç uğraşma tek tek 301le.

recepbedir adlı üyeden alıntı

index boşa gitsin ne olacak ki.. google'dan gelen kaç ziyaretçiniz var şuanda ? eğer çok yüksek değilse sayı önemsemeyim.. bloggeer'da 1-2 hafta içinde yine alırsınız indexi

peki bakalım görüşünüzü dikkate alacağım, googleden pek yüksek bir hit almıyorum fakat arada sırada gelen oluyor, ziyaretin çoğunu botlar oluşturuyor,istatistikler şöyle :
http://puu.sh/8uI2K.png
açık maviler bot, hafif koyular izlenme, en üstte kop koyu bir mavi var, o pek görünmüyor :D , onlar da ziyaretçi, ortalama 10 ila 20 arası oluyor.Teşekkürler tekrardan.

• Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)

recepbedir adlı üyeden alıntı

indeksi kaybetmesin, bütün konuları tek bir 301 ile blogger anasayfaya yönlendirse yeterli. ama sizin yöntemle ziyaretçi kaybetmesi çok gereksiz, bir daha aynı konu eski sıralamaya geçmeyecek çünkü.

Ek Olarak:

peki bakalım görüşünüzü dikkate alacağım, googleden pek yüksek bir hit almıyorum fakat arada sırada gelen oluyor, ziyaretin çoğunu botlar oluşturuyor,istatistikler şöyle :
http://puu.sh/8uI2K.png
açık maviler bot, hafif koyular izlenme, en üstte kop koyu bir mavi var, o pek görünmüyor :D , onlar da ziyaretçi, ortalama 10 ila 20 arası oluyor.Teşekkürler tekrardan.

Eğer site adresin meclight.org ise, "Yaklaşık 668 sonuç bulundu (0,28 saniye)"
Bu kadar indeksi heba etme. :D Olmadı bana yönlendir sen istemiyosan :rolleyes:

dashner dashner Mesaj Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Karaman
  • Ad Soyad R** B**
  • Mesajlar 279
  • Beğeniler 41 / 40
  • Ticaret 4, (%100)

indeksi kaybetmesin, bütün konuları tek bir 301 ile blogger anasayfaya yönlendirse yeterli. ama sizin yöntemle ziyaretçi kaybetmesi çok gereksiz, bir daha aynı konu eski sıralamaya geçmeyecek çünkü.

ben işe sıfırdan başlamasını öneriyorum.

Yönlendirme mevzusu da sıkıntılı. Sonuçta aynı domaini kullanacak..

siteadi.com/123456 - wordpresste
siteadi.com/2014/05/123456.html - bloggerda

domaini blogger'a taşıyınca wordpress boşa çıkacagı için yönlendirme de mümkün değil. yanlış mıyım hocam?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al