keremsamet adlı üyeden alıntı
Ben bloggerdan blogger a 301le hosting olmadan yönlendirdim. Gram da indeks kaybetmedim. Sadece cesaretli olman lazım. worpress ayarını bilmiyorum ama wordpresste 301 yapabilen birini bulmalısın. Sonra en fazla 2 saatte geçisi tamamlamış olursun, o 301 i yapacak arkadaşın tek bilmesi gereken sen yönlendirmeyi yaptıktan sonra, site haritasında sadece konu linklerine 301 yapması gerekir. Diğer linklere dokunmasın. Bunu yaptığında 3-4 hafta içinde blogun, blogger tabanına ve google arama motoruna oturmuş olur.
Hiç risk alamam dersen :) yeni bir domain al, yeni bir yapılanma gibi, önce bloguna konularını aktar, daha sonra yönlendirmeni yap, ilk pr güncellemesinde 2yse 3, 3se 4 olur. ama 4se asla 5 olmaz.
Bu incelikleri zamanla kurcalayarak öğreneceksin dostum, rahat ol.
Ek Olarak:
:) Niye öyle dedinki, 1 ay dalgalanmadan dolayı reklam kaybı olacak, başka bi sıkıntısı olmaz.
301 şeyisini yapabilen birisi yardım ederse sevinirim o zaman :) ,kendim de araştırıyorum.
WebDost adlı üyeden alıntı
Kesinlikle tavsiyemdir; Blogger. En kolay ve hızlı olanı. Wordpress gibi değil tema yüklemek 15 saniyenizi alır. Host sorunu trafik sorunu yok, sitem kapandı cpu vs.. yok.
En iyi şekilde hizmet veriliyor, istediğiniz gibi tema bulabilir ve editleyebilirsiniz. İnanın wordpress den daha kolay
peki nasıl geçeceğim konusunda bir yardım edebilecekmisiniz ?
Zen adlı üyeden alıntı
Valla bence hangisi ile başladıysan onunla devam etmek en iyisi. Pişmanlık fayda etmez. Ben 1-2 defa denedim hiç memnun kalmadım ortaya çıkan manzaradan. Hele içeriğin çoksa hiç deneme derim.
içeriğim var, wordpress ile alıştım ama hayatta farklar iyidir, hiç olmadı geri dönerim zaten :)