lostyazilim
tr.link

Twitter dibi gördü !!!

30 Mesajlar 4.975 Okunma
lstbozum
tr.link

sUstundag sUstundag Makale Yazarı Kullanıcı
  • Üyelik 05.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek AŞÇI
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** Ü**
  • Mesajlar 423
  • Beğeniler 26 / 110
  • Ticaret 10, (%100)
Mümkün, elbette 5bin arkadaşın olur, 5 bin beğenin olur, 1K 3TL satılıyor ama bunun eğer bir amacın yani kazancın yoksa sana yararı olmaz! Ben anlamıyorum Türk insanındaki düşünce tarzını sen bir internet sitesi sayfası değilsin, sen bir marka savunucu değilsin, sen basit bir insansın, Allah'ın yarattığı da bir güzelliğinde var! Neden resmimi beğen diye yalvarıyorsun..? Bizim zamanımızda, bu işler böyle değildi... Birisi bir bayan olarak resmini ifşa edecek... Kemikleri kırılırdı! Nedir bu arsızlık! Ben 30 yaşındayım 20 sene önceki durumdan bahsediyorum, şuan için değil ama çok geç bir tarih de sayılmaz. Sosyal ağlar Türk milletine bence hiç gereksiz bir gevşeklik getirdi ve maalesef önceki nesil bunun tehlikesini anlamadığı "çocuğum evde" diye düşündüğü için temeller sarsıldı...

Tehlike sokaklarda değil, bence facebook, twitter ve google+ şeklini almış evlerimizde, bilgisayarların içinde!

Benim çocuğum bana Bana neden bizim s5'imiz yok, biz fakir miyiz? diye soruyor? Kardeşim fakirlik eskiden insanın için, ahlak yoksunluğu ile ölçülürdü ve bunlar gerçek terazilerdi...

Bu sosyal ağlar kültürümüzü yok etmenin, bizi bizden koparmanın son noktasıdır.

Ben köylü bir adamım ama cahil değilim masada yemek yemiyorsam bu benim cehaletimi değil içinde bulunduğum kültürü gösterir. Daha nice şeyler... İnsanların kafasına sokulan ve yaşamlarının olmazsa olmazları olarak dikte edilen bazı kıstaslar var o sosyal ağlarda ve Türk milleti olarak hiç mi hiç bize göre değil... O kıstaslar...

Bugün 3 götünü açan sanatçı sayılıyor, burnunu estetik yapıp "benim oyum dağdaki çobanla bir mi" diyor... Senin anan, baban adam olamamışlar, bırak adamı çoban olamazlar. Eğer çoban olsalardı veya o kabiliyeti bünyelerinde bulundursalardı senin zincirini o kadar uzun bırakıp o denli ne konuşmana ne yaşamana izin verirlerdi!

Iff sıkıldım.
wmaraci
reklam

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
twitterda 2 satırla ne anlatmaya çalışıyorlar senelerdir çözemedim.

Ona buna laf çakma servisi gibi birşey yada ünlülerin bedavaya toplu msj atma servisi de olabilir.

Mintik Mintik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Desinatör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 256
  • Beğeniler 72 / 71
  • Ticaret 0, (%0)
Twitter tam bir saçmalık. 40K kişi takip ediyorum şu ana dek kimsenin attığı tweeti bile okumadım. Wmaracında online olduğum kadar Twitter'de olmam. Belki 2 günde bir açtığım konuları atarım 48K kişi içine o da 1-2 kişi ya tıklar ya tıklamaz. 500 beğeneni olan facebook sayfası bile 48K takipçiden daha çok ziyaretçi gönderebiliyor. İşin komik tarafı da abi nolur nolursun abi yalvarırım favla beni diyenlerdir. Retweet yap deseler içim yanmaz :D

Namaste Namaste Bildiği kadar kendisi... Kullanıcı
  • Üyelik 06.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 14 / 12
  • Ticaret 1, (%100)
Silinmiş mesaj

Biz siyasi partilere değil, milli birliğe muhtacız. - M. Kemal Atatürk
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek AŞÇI
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** Ü**
  • Mesajlar 423
  • Beğeniler 26 / 110
  • Ticaret 10, (%100)

Kardeşim, üşenmeden oturdum ve okudum ama manası, konu ile alakalı, aydınlatıcı, fikir verici, şimşek çaktırıcı, vırtı, zırtı hiçbirşey bulamadım.

Sosyal medya hisleri nedir, ya? Başlık da saçma, hani eleştiri desen değil, analiz desen değil, övmüyorsun, yermiyorsun... Bir garip yazı, konu ile alakasız.

Daha çok borsa ile alakalı konuşmuşsun. Eğer blogunun linki ve sen tık için paylaştı isen (olabilir, normal, paylaş ama) keşke daha çok alakalı olsaydı...

Iff sıkıldım.

• Üyelik 06.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 14 / 12
  • Ticaret 1, (%100)

sUstundag adlı üyeden alıntı

Kardeşim, üşenmeden oturdum ve okudum ama manası, konu ile alakalı, aydınlatıcı, fikir verici, şimşek çaktırıcı, vırtı, zırtı hiçbirşey bulamadım.

Sosyal medya hisleri nedir, ya? Başlık da saçma, hani eleştiri desen değil, analiz desen değil, övmüyorsun, yermiyorsun... Bir garip yazı, konu ile alakasız.

Daha çok borsa ile alakalı konuşmuşsun. Eğer blogunun linki ve sen tık için paylaştı isen (olabilir, normal, paylaş ama) keşke daha çok alakalı olsaydı...

Ben konu ile alakasından değil sosyal medya hisseleri ile ilgili görüşlerimi paylaştım. Link ve tık gibi hiçbir beklentim veya herhangi bir amacım tabiiki de yok. Sonunu okuduğuna emin misin?

• Üyelik 05.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek AŞÇI
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** Ü**
  • Mesajlar 423
  • Beğeniler 26 / 110
  • Ticaret 10, (%100)

Namaste adlı üyeden alıntı

Ben konu ile alakasından değil sosyal medya hisseleri ile ilgili görüşlerimi paylaştım. Link ve tık gibi hiçbir beklentim veya herhangi bir amacım tabiiki de yok. Sonunu okuduğuna emin misin?

Eminim. :D

Iff sıkıldım.

• Üyelik 06.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 14 / 12
  • Ticaret 1, (%100)

:) Çok emin değilmişsin gibi geldi bana. Neyse...
sUstundag

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek AŞÇI
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** Ü**
  • Mesajlar 423
  • Beğeniler 26 / 110
  • Ticaret 10, (%100)

Namaste adlı üyeden alıntı

:) Çok emin değilmişsin gibi geldi bana. Neyse...

Cidden okudum alakalı birşey bulamadım ama sen madem inanmıyorsun "inanma", ben burda diyorum ki facebook gibi ağlar Türk milletinin temel taşları gençlerimizi etkiliyor ve önceki nesil olarak genelimiz "çocuğumuz evde, başına bişey gelmez " zihniyetinden dolayı kaybediyoruz.

Sen diyorsun ki facebook battı batacak, twitter de bakar o da batacak, borsa hisse :D ben alakalı bişeyy cidden göremedim "sosyal medya hisleri" nde. Kusura bakma ama cidden gerçek bu.

Hani saygısızlık yapmak istemem, eğer öyle olsa çoğu insan gibi bu adam ne demiş sorusuna yazı uzun diye "aman şimdi okuyamam bu kadar, okusam doktor olurdum" demem, zira öyle olsa cidden merak edip okumazdım ama gerçekten alakasız paylaşmışın konuyla, sırf tık için bunu yapma bence:D

Iff sıkıldım.

• Üyelik 06.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 14 / 12
  • Ticaret 1, (%100)

sUstundag adlı üyeden alıntı

Cidden okudum alakalı birşey bulamadım ama sen madem inanmıyorsun "inanma", ben burda diyorum ki facebook gibi ağlar Türk milletinin temel taşları gençlerimizi etkiliyor ve önceki nesil olarak genelimiz "çocuğumuz evde, başına bişey gelmez " zihniyetinden dolayı kaybediyoruz.

Sen diyorsun ki facebook battı batacak, twitter de bakar o da batacak, borsa hisse :D ben alakalı bişeyy cidden göremedim "sosyal medya hisleri" nde. Kusura bakma ama cidden gerçek bu.

Hani saygısızlık yapmak istemem, eğer öyle olsa çoğu insan gibi bu adam ne demiş sorusuna yazı uzun diye "aman şimdi okuyamam bu kadar, okusam doktor olurdum" demem, zira öyle olsa cidden merak edip okumazdım ama gerçekten alakasız paylaşmışın konuyla, sırf tık için bunu yapma bence:D

Sen rahatla diye linki kaldırdım hocam. :) sen de alıntı mesajından linki kaldır anlaşalım. Benim genel görüşüm sosyal medya hisselerine yatırım yapılamayacağı yönünde, sanayi veya diğer endüstri şirketleri gibi uzun süreler varolamayacağı yönünde düşüncelerimi paylaşmak içindi. Konu başlığı twitter dibi gördü!!! ve buna cevap olarak paylaştığım bir yazıydı. Senin yorumuna cevap olarak bir paylaşımda zaten bulunmadım. Sen bence senelerce forumlarda tık peşinde koşan insanlar gördüğün için böyle bir genelleme yapmış olabilirsin. Umarım link kaldırmam seni rahatlatmıştır tık konusunda :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al