Merhaba ekbilisim sanırım yazıyı tam okumadın önemli not bölümüne bakıcak olursan henüz tamamlanmadığını ve içerisinde bulunan indexlerin sadece demo amaçlı olduğunu görebilirsin. Çalışmalar tamamlandığında index alımını aktif edeceğiz.
Ek Olarak:
Engin07 adlı üyeden alıntı
Sen beni kökten yanlış anlamışsın :D 3-5 index aradığınız kelimede değil Geliyoo.com da 3-5 index var arama motorunda rastgele indexlenmiş sayafalar var aradığın kelime %90 burada yok yani. Googleda 1000 milyar index varsa şuan geliyoda 1 milyon var kapiş ;)
Engin07 açıklamaların için teşekkür ediyorum konuyu takip edenler konudan haberdar olarak konuştuğunda daha anlaşılır şekilde ilerliyoruz.
Ek Olarak:
Teşekkür ediyorum buna gerçekten ihtiyacımız olan bir zamandayız.
Ek Olarak:
kaderebak adlı üyeden alıntı
İsimden kaybediyor kanımca. Yapılan işlere eleştiri yapabilecek bilgi düzeyim yok. Fakat geliyoo ne abicim ?
İleride değişecek mi ? geliyoo diye türkçe bir kelime bile yok.
Merhaba, bir çok alakasız şey varken takıldığınız şey sadece isim mi? Yani Google'ın bir manası mı vardı da dile dolandı? Bing, Yahoo, Yandex vs bunların bir anlamı manası mı vardı. Geliyoo'da bir isim bunun bir önemi olduğunu düşünmüyoruz. Önemli olan işlevi.
Ek Olarak:
Güzel bir şey yapmışsınız. Bir dahaki sefere Geliyoo'da Google'ı aratıcak konumda oluruz inşallah.