wmaraci reklam

Türk Sosyal Ağ Kurmak Üzere Ekip

101 Mesajlar 11.122 Okunma
wmaraci reklam

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)
Tek tek cevap verdiklerim dışında genel bir cevap vereyim. Birçok arkadaş yapabileceklerinden katkılarından birçok arkadaş olumsuz yorumlarından, bazıları da farklı olmaktan bahsetmiş. Neden facebook değil de biz? sorusuna cevap bulmamızdan bahsetmişler. Öncelikle bunun için zaten ekibe fikir verecek adamlar alıyoruz. Mesaj yazan herkesi fikir ekibine aldım, hazır scriptler vs tekrar kodlamak yerine özgün bir platform yapmayı planlıyoruz.

Newjack adlı üyeden alıntı

Bende video animasyon ve grafik tasarım yönünden yardımcı olabilirim...


Teşekkür ederim, konuya ekledim sizide.

reaels adlı üyeden alıntı

Eğer güzel yazılım çıkarsa , size sponsor bulabilirim. Ayrıca pek çok üye getirebilirim. Bayan kitlem çok

Ek Olarak: sosyal ağdan arama motoruna mı geçtiniz tam konuya vakıf olamadım da :)


Teşekkür ederim, yazılım konusunda ekibe katılan arkadaşlar var sponsor konusu bizim için önemli. Ayrıca üye ve reklam desteğiniz bize çok fayda sağlar.. Konuya Ekledim

XGames adlı üyeden alıntı

HTML/CSS konusunda adama ihtiyaç varsa, ben buradayım ;)


Ekibe yazdım, elbet ihtiyaç duyulur böyle birşeye

PARS adlı üyeden alıntı

Kendi sitemde tanitim yazisi+Bircok backlink kasabilir+Grafiklerde yardim edebilirim



Teşekkür ederim, konuya ekledim.

pcmerkez1 adlı üyeden alıntı

Fikir verebilirim sitemlerimede reklamda verebiliri.Bloggerde işiniz olmaz ama bloggerde destek vermeyede varım yani.


Teşekkür ederim, fikir ekibi önemli reklam için de ayrı teşekkür ederim. Konuya ekledim.

Gandak adlı üyeden alıntı

Sizlere bu konuda ki tecrübemi aktararak en büyük desteği vereceğimi düşünüyorum.

Php öğrenmeye başladığımdan bir yıl sonra pek bir uzmanlığım olmadan turkapay.com adresinde bir sosyal ağ sitesi açtım. Daha sonra bu işe gönül veren bir kaç arkadaş ile elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık ve sonucunda ben onlarca gazeteye çıktım, turkapay.com adına bir türkü yazıldı ve söylendi(Linki aşağıya koydum). Sonuç olarak bir yıl içinde 20 bine yakın kullanıcıya ulaştık. Fakat bu 20 bin kullanıcı sadece siteye geldi üye oldu ve çıktı. Sonra oturdum akıl ve mantık çerçevesinde düşündüm.

-Ben gelen kullanıcılara ne verdim ki onlar burada dursun?
-Eee işte fotoğraf paylaşacak, video paylaşacak (videoyu kendi siteme yükletemiyorum bile yoksa işin altında kalkamayız)
-Bunları zaten yapan bir facebook gibi bir dev var. Benim sitemde adam neden takılsın???
Ben para kazanayım para Türkiye'de kalsın diye mi?
Yoksa kara kaşımın kara gözümün hatrı için mi?
Reklam yapmışım, bir kaç afiş asmışım diye mi?
Hepsi fasa fiso kendimi bile inandıramadım.

En büyük desteğim ve sorum size şu olacak; kullanıcıya bu sosyal ağ platformunda ne sunacağız ki kullanıcı facebook, twitter, instagram, youtube, google plus, orkut, vb yüzlerce diğer site yerine bize gelsin??? Bu soruyu bulabilen zengin oldu. Bu soruya cevap vermeden bir çivi çakılmaz...

(http://www.dailymotion.com/video/xevqm5_turkapay-net_tech)


Öncelikle tecrübeleriniz için teşekkür ederim, konunun başında bahsettim bu konudan. Fikir ekibi oluşturuyoruz ki bizi diğerlerinden ayıran özgün bir platform olsun..

BRHMCR adlı üyeden alıntı

tutmaz değil arkadaşlarınız falan gelir nerden baksan 2000 kişi olur daha sonra reklam koyarsınız paranın başında kavga edersiniz..


Para konusuna henüz gelmedik, paylaşım iş bölümüne göre değişecek elbette. Sistemi kodlayan ile fikir ekibi aynı payı almayacak.

fubia adlı üyeden alıntı

Projenizde başarılar dilerim, bu projeyi destekliyorum fakat, bu tarz işler resmi şirket, sözleşme karşılığında ve internet üzerinden değil, reel hayatta toplantılar yapılarak olmalıdır.

İkinci bir mevzu ise; amerika'yı bir daha keşfetmeye gerek yok. Şuan twitter benzeri yüzlerce site mevcut. Facebook ve benzeri paylaşım siteleri de mevcuttur. Projeniz kapsamında kendinize şunu sormanızı öneririm; Ben bu siteye niye gireyim? Bu sorunun cevabını bulduğunuzda emin olun o projeniz tutacaktır.

İlla bir sosyal medya ve paylaşım sitesi olsun derseniz Dolphin scriptini satın alabilir, bunun üzerine yatırım yapabilirsiniz.

Projeniz Türkiye içerisinden ziyade, bütün dünyaya yönelik olmalıdır. İlk yapılan herşey internet ortamında tutar-tutmak zorundadır. Senelerce böyle olmuştur.

Projenizde başarılar dilerim.


Desteğin için teşekkür ederim, işi resmi şirketlerden destek alarak yada sözleşme yaparak ilerletmek istemiyoruz. Çünkü bugün şirketlerin yatırımı demek yarın söz sahibi olmaları demek. Bu yüzden resmi şirketlere işi bulaştırmak istemem. Zaman zaman sadece bilgisayar başında değil, yüzyüzede konuşmalarımız olacak elbet, gerek toplantı gerek tanışma amaçlı bir buluşma.

"Ben bu siteye niye gireyim?" sorusuna cevabı fikir ekibi ile arayacağız, Dolphin scripti gibi hazır script kurup ilerlemek istemiyoruz tamamen türk yapımı bir sistem olması en sağlıklısı olacaktır. Teşekkür ederim.

crookersss adlı üyeden alıntı

Hocam reklam alanı sitemin en güzel yerinden sizindir. Ayrıca fikir ve destek olabileceğim başka şeylerde de yardımcı olmak isterim.


Teşekkür ederim, reklam bizi ileriye taşır gerçekten.

frbuldu adlı üyeden alıntı

Öncelikle bu girişimizden dolayı teşekkür ederim. Türklerin kendi başına bir şeyler yapabileceğini bir çok konuda ispatladık.Bu konuda da Allah'ın izni ile samimi ve sabırlı bir çalışma sonucunda iyi yerlere gelinebilir.Buradaki en önemli faktör güven meselesi.
Bu konuda üstüme ne düşüyorsa yaparım.
html bilgim var. seo çat pat. sitelerimde reklam yapabilirim. host ayırabilirim.


Teşekkür ederim, konuya ekledim. Dediğiniz gibi güven önemli ekip için bunu sağlamak için elimden geleni yapacağım..

YazTurkiye adlı üyeden alıntı

Sunucu ve güvenlik :)


Teşekkür ederim, konuya ekledim.

nevoyun adlı üyeden alıntı

Adsense kismiyla ugrasabilirim


Reklam gelirlerini adsense üzerinden yapmayı planlamıyoruz. İlk aşamada zaten reklam almayacağız, ilerleyen zamanlarda anlaşma üzerine reklam alabiliriz.

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Var olan bir projeye referanslar ile birlikte ulaşıp gerçekten kualifiye kitle ile dahil olmak; destek olmak ve kar ortaklığı yönüne emek karşılığı katılmak çok daha fazla getiri sağlayacaktır diye düşünüyorum.

Yanlış anlamayın, birçok alanda destek vermek isterim ancak ne kadar fazla insan, fikir, farklı düşünce; o kadar sorun demektir. Umarım istediğiniz gibi bir platform oluşturabilir, aylar yıllar sonra da fikirlerinizde mutabık kalabilirsiniz.


Var olan bir projeden kastınız ahsar.com yada başka sosyal ağlara destek ise bu hem bizim açımızdan hemde ahsar.com ekibi açısından olmaz. Çünkü onlar kendi ekiplerini oluşturmuşlar ve bir onlar kadar daha ekip dahil etmek istemezler..

Olric adlı üyeden alıntı

Maalesef ki bu denli büyük projeler için "gelin sosyal ağ kuralım" gibi bir konu ile toplanan ekip bir şey yapamaz. Bence alanında Türkiye'den çıkmış en iyisi olarak gösterebileceğimiz quup var. Bu projeye destek verilmesi daha mantıklı olacaktır.


quup ile görüşme yapmadım henüz, onlarda 2. bir ekip istemeyebilirler. Görüşmeden birşey yazmayayım..

depresan adlı üyeden alıntı

hadi diyelim tuttu 1 yılda milyonlarca üye geldi. sunucu masrafları ne olacak? aşağıdaki yazılan kişiler karın tokluğunamı çalışacak?


Öncelikle 1 yılda milyonlarca üye bize kazandırarak gelecek. Anlaşma yaptığımız reklam gelirleri, ve sponsorluklar kazandıracaktır. Yazılan arkadaşlar elbette gönüllü çalışmayacak bu iş 1 saat oturup yapılacak bitecek birşey değil, başlangıc olarak gönülülük esas olsada ilerleyen zamanlarda herkes hak ettiği kazancı alacak.

Masiva adlı üyeden alıntı

Bir süre önce ahsar.com kuruldu. Twitterın erişime engellenmesi esnasında fırsattan istifade 1milyon kullanıcı kazandılar. Gayette güzel yönde ilerliyor. Bir sosyal ağ'ın gerektirdiği özellikler sitede barındırılabilirse, arayüzü kullanıcı dostu olursa ve heves yerine uzun süreçli bir atılım olarak devam edilirse iyi bir yerlere gelinebilir. Bir kişi yorumlarda "insanların alışkanlıklarını değiştirmek zor" demiş, katılıyorum. En büyük örneğini facebook ~ google+ örneğinde görüyoruz. Google+ facebooktan kat kat daha fazla özelliğe sahip fakat insanlar facebook'a alıştığı için google+'ın sağladığı yenilikleri dahi bilmiyorlar.


Ahsar.com hakkında açıklamayı yaptım, ayrıca benden duymuş olma ama google+ facebook'un marka değerini arttırmak için yapılan bir çalışmaydı:) Buna inanabilir yada inanmayabilirsin, ama google bu işi yapacak olsa google+ gibi birşey ortaya çıkarmazdı kullanılıyor mu ? kullanılıyor.

Mehmet GÜMÜŞ adlı üyeden alıntı

Bütün yazılanları tek tek okudum.Sosyal ağ dediğimizde insanlar sadece gördüğünüz gibi facebook ve twitterdan bahsediyorlar.Adam akıllı oturup düşünüldüğünde insanları kendinize çekecek fikirler ortaya atabilir ve bu fikir üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.Sosyal ağ facebook ve twitterdan ibaret değil zaten.Destek veren baya arkadaş gördüm.Herkes bazı şeylerin hep yarım kaldığından yakınmış.O yüzden bir çekiniyor konuyu okuyan herkes.

Gelelim desteğe.Sayfa ve blogumdan reklam kesinlikle yaparım.Banner koyarım.Ayrıca fikir ve sosyal ağın felsefesi konusunda çalışmalar yapabilirim.Amaçlar ve sözleşmeler gibi kısımları düzenleyebilirim.Akıcı bir yazı tekniğiyle tüm iç ve dış bağlantı ve yardım alanlarını hazırlayabilirim.Elimden gelen bu.Kod bilgim o konuda malesef yok.


Teşekkür ederim, destekleriniz önemli alanlarda gerçekten. Yardım sayfası bağlantılar vs önemli kısımları sosyal ağın. Konuya ekledim sizide.

PorFavorDama adlı üyeden alıntı

Bende katılmak ısterım kendımı geliştirmek amacı ve sizlere yardım ile .

Benim yapabileceğim pek bir şey yok bu işlerde yeniyim fakat sizlere şöyle yardımda bulunabileceğimi düşünüyorum . Reklam yapabilirim , fikir verebilirim ya da dersiniz ki şunu araştır birde sen yapmayı dene bakalım falan filan onu deneyebilirim kabul ederseniz , bu konulara meraklıyım ve araştırmayı seviyorum . :)

Teşekkür ederim.


Fikir ekibine yazayım senide, meraklı ve araştırmacı olman yeter de artar




Emirhan ATICI adlı üyeden alıntı

Başlığı görünce oturuşumu bozup, dikkatlice konuya yöneldim :)
Gerçekten herkes böyle bir şeyde kendilerinin de tuzu olsun ister. Sonuçta kendi ülkemiz için bir şeyler yapılacak. Ben de böyle bir projeye katılmak isterim. Ar-Ge bölümünde, fikir, tasarım
ve açıkları bildirmede yardımcı olabilirim.


Teşekkür ederim desteklerin için, konuya ekledim.

MarshallXY adlı üyeden alıntı

Bende yazılım ve veritabanı uzmanı olarak fikir verebilirim. Seo çalışmasında reklam konusunda katkıda bulunabilirim.


Teşekkür ederim, konuya ekledim isminizi.

ttw adlı üyeden alıntı

Hocam ben belirli bir seviyeye kadar maddi destek de sağlayabilirim. En azından başlangıç için yeterli seviyede sunucu verebilirim. Zaten ekibe katılmıştım, açıklama olarak ekleyebilirsin.


Evet, isminizin yanına ekledim.

TheIce adlı üyeden alıntı

Ben üye dahi olmam çünkü olacak şey belli; "Cam var mı?"
Ha derseniz ki bunlar engellenecek ben de o alanda gönüllü olurum.


Hocam siz seviyeyi baya düşürdünüz "cam var mı?" olayı 2009'da bitti benim bildiğim :) Siz merak etmeyin, seviyeli ve nezih bir platform oluşturmaya çalışacağız..

Risal adlı üyeden alıntı

Sunucu&sistem taraflı hertürlü desteği sağlarım


Teşekkür ederim, konuya ekledim.
 

 

wmaraci
reklam

TheLacivert TheLacivert Invictus Maneo Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Psikolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 1400
  • Beğeniler 497 / 496
  • Ticaret 0, (%0)

JackkerL adlı üyeden alıntı



Hocam siz seviyeyi baya düşürdünüz "cam var mı?" olayı 2009'da bitti benim bildiğim :) Siz merak etmeyin, seviyeli ve nezih bir platform oluşturmaya çalışacağız..



2009'da fırladı da başka bir bakış açısı.
 

 

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

TheIce adlı üyeden alıntı

2009'da fırladı da başka bir bakış açısı.


Ben 2009 tarihinden sonra böyle bir diyaloğun döndüğünü hatırlamıyorum? Yada bana denk gelmedi, çevre meselesi tabi.
 

 

turkojen34 turkojen34 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 459 / 444
  • Ticaret 53, (%100)
Türklerin yaptığı twitter tarzı bir site https://ahsar.com/ bence güzel olmus sizde deneyin emek verirseniz karşılığında güzel bir platform oluşabilir.Elin gavuru yapıyorda biz neden yapmayalım.
 

 

wmaraci
wmaraci

PaTRoN PaTRoN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 730
  • Beğeniler 136 / 100
  • Ticaret 17, (%100)
Konuyu incelemedim tam olarak ama bu projenin tutması için çok iyi bir fikir verebilirim.

Bu sosyal ağı Turkcell veya Vodafone gibi oparatörler ile anlaşarak 0.facebook tarzında bir hizmet sunulursa bu projenin tutmama gibi bir imkanı olmaz herhalde ? Ama maddiyat çok önemli.
turkojen34

kişi bu mesajı beğendi.

İstanbul Medipol Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ' Sosyal Hizmet

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

PaTRoN adlı üyeden alıntı

Konuyu incelemedim tam olarak ama bu projenin tutması için çok iyi bir fikir verebilirim.

Bu sosyal ağı Turkcell veya Vodafone gibi oparatörler ile anlaşarak 0.facebook tarzında bir hizmet sunulursa bu projenin tutmama gibi bir imkanı olmaz herhalde ? Ama maddiyat çok önemli.


Haklısınız, yalnız böyle bir anlaşmayı ancak ilerleyen zamanlarda yapabiliriz. Turkcell, vodafone veya herhangi bir operator bize bu imkanı sağlamaz..
 

 

cagatayg cagatayg İyi Hitler... Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** G**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 53 / 36
  • Ticaret 1, (%100)
Fikir veririm hocam
 

 

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)


Konuya yazdım isiminizi, geceye doğru fikir ekibi ile hangouts üzerinden toplantı tarzı bir başlangıç konuşması yapacağız siz dahil olmak üzere mesaj atılacak.
 

 

deha deha yaSakLardayIm.. Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek teknisyen
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 3 / 9
  • Ticaret 1, (%100)
Bu projeye uygun çok iyi fikirlerim var. Burada önemli olacak en etkin faktör diğer sosyal ağlardaki eksiklikler ve gereksiz şeylerdir.
 

 

Kes yüreğine giden bir bilet.''Can kenarı'' olsun..

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)

turkojen34 adlı üyeden alıntı

Türklerin yaptığı twitter tarzı bir site https://ahsar.com/ bence güzel olmus sizde deneyin emek verirseniz karşılığında güzel bir platform oluşabilir.Elin gavuru yapıyorda biz neden yapmayalım.


Bu sitenin hazır scriptten oluşturulduğunu biliyor muydunuz?

JackkerL adlı üyeden alıntı

Konuya yazdım isiminizi, geceye doğru fikir ekibi ile hangouts üzerinden toplantı tarzı bir başlangıç konuşması yapacağız siz dahil olmak üzere mesaj atılacak.


Hocam bir skype'ta grup kursakta bütün herkes orada toplansak olmaz mı?
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al