Arkadaşlar çok uzun zamandır yapmak istediğim ancak daha önce yaptığım fakat istediğim hite ulaşamadığım işi tekrar başlatmak istiyorum. Ancak bu sefer Adwords desteğiyle ve daha çok bilgi birikim desteğiyle. Elimde sosyal ağ için kullanabilecek yabancı bir domain var dört harfli. Aşağıya da görüntüler koydum sosyal ağ sitesiyle alakalı henüz proje kapsamında daha açılış yapılmadı.
Özel bir sunucu kiralanacak, yazılım ve tema lisanslı olacak. Kısacası her şey olabildiğince yasal olacak. Fakat sosyal ağ projesinde ileriyi çok göremiyorum. Birçok sosyal ağ açıldı ve kapandı. Biz zaten bu işi ilk başta iki dil yapacağız, İngilizce ve Türkçe. İlk hedefimiz Türkiye'yi yakalamak olacak. Bundan dolayı da elimizden geldiğince Türkiye'de ki kullanıcıları çekmeye çalışacağız. Ayrıca çeşitli bir kaç ilde bilboard reklamları olacak.
Başkangıçta Adwords'a 1500 TL yükleyeceğiz. Ortalama 10 kuruştan hesaplarsak ve günde 30 TL harcama sınırı yaparsak sitemize günde ortalama 300 kişi girer. Ve bu şekilde devam ederse yani 30 TL harcama bütçesiyle 1500 TL bize aşağı-yukarı 50 gün yeter. 50 günde de ortalama 10 bin üye sayımız olur.
İş buraya kadar çok güzel, ancak bundan sonra ne yapılabilir. Sürekli adwords'a reklam versek zorlanırız. E reklam vermezsek gelen 10 bin üye yavaş yavaş dağılır mı yoksa kalır mı bilemiyoruz. Bize bu saatten sonra neler yapılabilir onlar önemli..
Her türlü fikre açığız. Olumlu veya olumsuz muhakkak bizlere yardımcı olunuz. Bu iş tutmaz ise uğraşmaya gerek yok. Tutar derseniz de para konusunda kendimizi en üst seviyeye kadar zorlarız...
DİPNOT: Lütfen anketimize katılmayı unutmayınız...