rbx
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Herkes istediği şekilde eleştiri yapabilir. Ancak bu eleştiri kişilere hakaret boyutuna gelirse yönetim diğer kullanıcıların hakkını savunmak için buna müdahale etmek zorundadır. Yukarıda belirttiğim gibi; Eğer kişiler hakkında haklı şikayetiniz bulunuyorsa kanıtlara dayanarak şikayet konusu açabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Blaxis48, siz SEO çalışmalarınızı kurumsal şirketlere, seo sözleşmesi ( sıralama başarı sözleşmesi ) talebi ile yaptırınız. Sözleşmenizde net bir şekilde hangi kelimede hangi tarihe kadar hangi sıraya geleceğini ve sorumlulukları belirttiriniz. Bu sayede sektörde SEO uzmanı olarak gezen şahıslar veya şirketle ile muhattap olmamış, zaman ve para kaybı yaşamamış olursunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** P**
-
-
-
Ticaret
58, (%97)
Cidden SEO ne kadar basit işmiş yav öyle :)
Hadi herkes SEO'cu olsun..
Arkadaşın canı sıkılmış konu açmış sanırım.
Her siteye senin söylediğin gibi SEO yapılmaz. Her site nasıl birbirinden farklı ise, her siteye yapılması gereken SEO'da farklıdır.
SEO'yu siz bu kadar basitleştiremez ve emeği ile işini yapıp parasını kazananlara da, bu şekilde laf söyleyemezsiniz. Herkes işini farklı şekilde yapar. Bu her meslekte böyledir. Herkes, her meslekte işini mükemmel yapıyor diye bir şey yok.
Atilla
Önce Eğitim, Önce Fayda
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Eğitimci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zor arkadaşlar, gerçekten çok takip etmek, sadece kendi siteni değil yurt dışındaki siteleride takip emek zorundasınız. Ayrıca seo hikayesini ortaya çıkartan arama motorlarının da kullandıkları ve değiştirdikleri algoritmalarıda takip edip yorumlamanız gerekiyor. Hal böyleyken, işletmeciysen seo'cuyla çalışman lazım, seocuysan çok takip etmen lazım. Zaten iyi seocunu sitesi arama motorlarında ilk 10 dır diye düşünüyorum.