Hocam bu konu gibi bir sürü konu gördüm şu foruma geldiğimden beri ancak hala tam bir şey çıktığını görmedim, sosyal ağ fikri tutmaz, bir sürü var, öyle böyle değil, bizim benimsediğimiz fb, tw, vk falan tanınmış sitelerin yanı sıra küçük çaplı sosyal ağlar mevcut, hatta forumda bazı arkadaşların imzasında görüyorum kendilerine sosyal ağ falan açmışlar, sanırım hazır script, ama eğer ki başka bir fikir bulursan yani ap ayrı, sosyal ağın dışında ve böyle çok rekabeti olmayan bir fikir üretirsen istersen 1000 lirayla bile büyük yerlere gelebilirsin.
Örneğin facebook, böyle bir ağa tam ihtiyaç olduğunda geldi, geldiği dönemde diğer sosyal ağlar facebook kadar yeterli değildi diyeyim şimdi şey olmasın, Mark düşük bir maliyetle nerelere geldi biliyoruz.
Kısaca bir fikir bul ve kodla, gerisi gelir, eğer tanınmış sitelerin ilk çıkış sayfalarını incelersen "bu ne lan böylemiymiş bu" dersin, o derece basit tasarımlarla bu günlere gelmişler, hele youtube'ninkini görsen şaşarsın. Demem o ki farklı bir fikir üret bence, ama haa ben ülkemin sosyal ağını yapacağım diyorsan ahsar.com var zaten o hizmeti karşılayan, ayrıca baya bi de üyesi var.