lostyazilim
tr.link

Facebook Twitter İnstagram Vine gibi sosyal ağ

39 Mesajlar 3.611 Okunma
lstbozum
tr.link

MertUslu MertUslu Estağfirullah Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam bu konu gibi bir sürü konu gördüm şu foruma geldiğimden beri ancak hala tam bir şey çıktığını görmedim, sosyal ağ fikri tutmaz, bir sürü var, öyle böyle değil, bizim benimsediğimiz fb, tw, vk falan tanınmış sitelerin yanı sıra küçük çaplı sosyal ağlar mevcut, hatta forumda bazı arkadaşların imzasında görüyorum kendilerine sosyal ağ falan açmışlar, sanırım hazır script, ama eğer ki başka bir fikir bulursan yani ap ayrı, sosyal ağın dışında ve böyle çok rekabeti olmayan bir fikir üretirsen istersen 1000 lirayla bile büyük yerlere gelebilirsin.
Örneğin facebook, böyle bir ağa tam ihtiyaç olduğunda geldi, geldiği dönemde diğer sosyal ağlar facebook kadar yeterli değildi diyeyim şimdi şey olmasın, Mark düşük bir maliyetle nerelere geldi biliyoruz.
Kısaca bir fikir bul ve kodla, gerisi gelir, eğer tanınmış sitelerin ilk çıkış sayfalarını incelersen "bu ne lan böylemiymiş bu" dersin, o derece basit tasarımlarla bu günlere gelmişler, hele youtube'ninkini görsen şaşarsın. Demem o ki farklı bir fikir üret bence, ama haa ben ülkemin sosyal ağını yapacağım diyorsan ahsar.com var zaten o hizmeti karşılayan, ayrıca baya bi de üyesi var.
BlackStone

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

KerimYaman KerimYaman Fikir Doktoru Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)

SunSky adlı üyeden alıntı

Hocam bu konu gibi bir sürü konu gördüm şu foruma geldiğimden beri ancak hala tam bir şey çıktığını görmedim, sosyal ağ fikri tutmaz, bir sürü var, öyle böyle değil, bizim benimsediğimiz fb, tw, vk falan tanınmış sitelerin yanı sıra küçük çaplı sosyal ağlar mevcut, hatta forumda bazı arkadaşların imzasında görüyorum kendilerine sosyal ağ falan açmışlar, sanırım hazır script, ama eğer ki başka bir fikir bulursan yani ap ayrı, sosyal ağın dışında ve böyle çok rekabeti olmayan bir fikir üretirsen istersen 1000 lirayla bile büyük yerlere gelebilirsin.
Örneğin facebook, böyle bir ağa tam ihtiyaç olduğunda geldi, geldiği dönemde diğer sosyal ağlar facebook kadar yeterli değildi diyeyim şimdi şey olmasın, Mark düşük bir maliyetle nerelere geldi biliyoruz.
Kısaca bir fikir bul ve kodla, gerisi gelir, eğer tanınmış sitelerin ilk çıkış sayfalarını incelersen "bu ne lan böylemiymiş bu" dersin, o derece basit tasarımlarla bu günlere gelmişler, hele youtube'ninkini görsen şaşarsın. Demem o ki farklı bir fikir üret bence, ama haa ben ülkemin sosyal ağını yapacağım diyorsan ahsar.com var zaten o hizmeti karşılayan, ayrıca baya bi de üyesi var.

Benim peojem diğer sosyal ağlardan çok farklı ve çok farklı bir akım zaten kitlemizde 15 yaş ve 50 yaş arası

Aksaclii Aksaclii Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 199
  • Beğeniler 35 / 30
  • Ticaret 0, (%0)

ShakenHidra adlı üyeden alıntı

Peki karşıladığı destek karşısında ne istiyor?

o konuda pek bi bilgim yok

• Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)

Aksaclii adlı üyeden alıntı

o konuda pek bi bilgim yok

Yinede teşekkürler
Aksaclii

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

BlackStone BlackStone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 434
  • Beğeniler 28 / 119
  • Ticaret 12, (%100)
"Kadınsal İşler Sitesi" ve "Yemek Tarifleri Sitesi" gibi büyük projelerinden sonra böyle devasa bir proje fikriyle gelmen çok müthiş gerçekten. Başarılar...

• Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)

BlackStone adlı üyeden alıntı

"Kadınsal İşler Sitesi" ve "Yemek Tarifleri Sitesi" gibi büyük projelerinden sonra böyle devasa bir proje fikriyle gelmen çok müthiş gerçekten. Başarılar...

Düşünmeyi seviyorum. Böyle taslak halinde araştırılmış incelenmiş bir çok proje var.

BlackStone BlackStone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 434
  • Beğeniler 28 / 119
  • Ticaret 12, (%100)

ShakenHidra adlı üyeden alıntı

Düşünmeyi seviyorum. Böyle taslak halinde araştırılmış incelenmiş bir çok proje var.

Helal olsun sana kardeşim başarılar...

• Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)

BlackStone adlı üyeden alıntı

Helal olsun sana kardeşim başarılar...

Çok teşekkürler böyle güzel yorumlar şevkimi genisletiyor

mvk mvk www.mistik.org Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım&Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 587
  • Beğeniler 15 / 101
  • Ticaret 43, (%100)
Tubitak'a projeni anlat, beğenirlerse gerekli olan maddi desteği karşılarlar. Valla ne yalan söyleyeyim şu aralar benimde aklımda çok fena bir sosyal ağ fikri var fakat hiç projeye başlayasım yok.

• Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)

mvk adlı üyeden alıntı

Tubitak'a projeni anlat, beğenirlerse gerekli olan maddi desteği karşılarlar. Valla ne yalan söyleyeyim şu aralar benimde aklımda çok fena bir sosyal ağ fikri var fakat hiç projeye başlayasım yok.

Neden başlamak istemiyorsunuz

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al