lostyazilim
tr.link

İşler Beklediğim Gibi Gider Mi?

17 Mesajlar 1.818 Okunma
lstbozum
tr.link

fevzib fevzib WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 478
  • Beğeniler 396 / 113
  • Ticaret 78, (%100)

Mehmet ARIK adlı üyeden alıntı

Hocam bende fikrimi belirteyim. Makale yazdırarak ilerleyebileceğini sanmıyorum. Tanesi 1 liradan falan makale yazıyorlar. Sen 3000 tane falan makale yazdıracaksın. Buradaki tek kazancın 3000 makaleyi kendi yazığından daha kısa sürede bitirebilmen olur. Yoksa 3-5 liraya makale yazanların makaleleriyle bir yere gelebileceğini sanmıyorum. Hiç bilmediği bir konuyu Wkipedia'dan araştırıp makale yazıyor adam. Bi hayır gelmez.
Bunun yerine;
Eğitim alanında içerik olacaksa birkaç sınıf öğretmeni, ne bileyim üniversite hocası vb kişilerle ya ropörtaj yap ya da onlara yazdır makalelerini. Yazıyı işin uzmanından al yani. Ha dersenki makale yazarlarının içinde öğretmenler de var. Hiç inanmam. Öğretmenlik yapıpda 3-5 liraya makale peşinde koşanı görmedim.
Yani lafın kısası 3000 tane işe yaramaz makale yazdıracağına 100 tane işin uzmanından yazı al daha hayırlıdır.

Teşekkür ederim hocam özellikle marka olabilmek için makaleleri işin uzmanlarına çok kaliteli şekilde yazdırmak daha iyi olur. Özellikle sitemin kategorisine ilgi duyan kişilere çok kaliteli bir rehberlik hizmeti sunabilirsem beni sürekli olarak arama motorları dışında yer imlerine kaydederek takip edecek bir kitle elde edebilirim.

wmaraci
reklam

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
10 bin lira çöpe gider.

MehmetARIK MehmetARIK Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 626
  • Beğeniler 13 / 260
  • Ticaret 2, (%100)

fevzib adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim hocam özellikle marka olabilmek için makaleleri işin uzmanlarına çok kaliteli şekilde yazdırmak daha iyi olur. Özellikle sitemin kategorisine ilgi duyan kişilere çok kaliteli bir rehberlik hizmeti sunabilirsem beni sürekli olarak arama motorları dışında yer imlerine kaydederek takip edecek bir kitle elde edebilirim.

İnşallah diyelim. Hayırlısı olsun. Yani 10.000 liran olacak. 2-3 liralık makalelerle, 20-30 liralık SEO paketleriyle çarçur etme parayı.
fevzib

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 478
  • Beğeniler 396 / 113
  • Ticaret 78, (%100)

WebDost adlı üyeden alıntı

10 bin lira çöpe gider.

teşekkür ederim hocam sizce genel site yerine niche konulara yönelik küçük siteler kurarsam da başarısız olur muyum?

wmaraci
wmaraci

mvk mvk www.mistik.org Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım&Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 587
  • Beğeniler 15 / 101
  • Ticaret 43, (%100)
Bu işler daha çok şansa dayanıyor. Site markalaşır ve herkes tarafından bilinirse bakarsınız sponsor olanlar olur. Verdiğiniz paranın 5-10 mislini kazanabilirsiniz. Bunları daha önceden gördüm. Olmaz diye bir şey yok tabi ama ne sitesi açarsanız açın çok özen göstermelisiniz.

• Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 478
  • Beğeniler 396 / 113
  • Ticaret 78, (%100)

mvk adlı üyeden alıntı

Bu işler daha çok şansa dayanıyor. Site markalaşır ve herkes tarafından bilinirse bakarsınız sponsor olanlar olur. Verdiğiniz paranın 5-10 mislini kazanabilirsiniz. Bunları daha önceden gördüm. Olmaz diye bir şey yok tabi ama ne sitesi açarsanız açın çok özen göstermelisiniz.

Evet haklısınız çok teşekkür ederim özellikle çok sevdiğim ve bıkmadan ilgilenebileceğim bir kategori belirleyip uzun yıllar devam edeceğim.

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)

fevzib adlı üyeden alıntı

teşekkür ederim hocam sizce genel site yerine niche konulara yönelik küçük siteler kurarsam da başarısız olur muyum?

sıkılmam yazarım diyorsanız başarılı olursunuz
fevzib

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al