-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar mmo oyun inceleme, bilgilendirme veya bu tarzda oyunları inceleyip sunmak, bunlar hakkında bilgi versek nasıl olur? gerçi çogu forumda yapılıyo bunlar fakat bunları bi blogta yaparsak nasıl olur? Duyulmuş veya duyulmamış oyunları inceleyip tanıtsak nasıl olur? Üye çeker mi? Hiti artar mı? Ve en önemlisi adsense benzeri reklam vs. alabilir mi? Yorumlarınızı bekliyorum. :)
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
Oyunları videolu ve yazılı bir şekilde tanıtırsanız, tanıtım yaptığınız videoları youtube a yüklerseniz hem site içi adsense yerleşiminden kazanırsınız, hemde youtube adsense kullanımından kazanırsınız.
Günlük sağlam 1 oyun tanıtımıyla 1 yıl içerisinde güncel ve zararsız, doğal SEO teknikleri kullanılarak sağlam bir yer edinilebilir.
Bence şansını denemelisin, iyi forumlar : )
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolog
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merlin'in kazanı gibi büyük siteler var bu konuda rakipleriniz sağlam ama e-spor Türkiye'de artık bir yerlere gelmeye başladı, zaten dünya da zaten hatrı sayılır bir konumu var bu konularda yapacağınız haberlerle birlikte sağlam bir yer edinebilirsiniz ama altından tek başınıza kalkamayabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Öyle bir site kurun sizden tanıtım yazısı kesinlikle alırım.