zekuda
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar Paypal hesabı açmak istiyorum bende çoğu ticaretler artık paypal üzerinde gerçekleşiyor hesap açarken kredi kartı bilgilerimi istiyor kredi kartı bilgilerimi neden istiyor benden ve neden girmeliyim herhangi bir ücret çekimi yapıyorlar mı acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
öncelikle 3 tl çekiyor kredi kartı onayı için sonra paypal hesabına yatırıyor çektiği 3 lirayı. ama bir problem yok .paypala güvenebilirsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ody
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
xxx
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
1 dolar falan çekiyorlar, oda 2,5 3 tl tekamül ediyor yani kredi kartınızdan ek fazla ödeme almiyorlar alamazlar zaten.
Rahatlıkla kullanabilirsiniz.
xxxxx
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
hidroelektrik santral makinaları montaj bakım ve arıza
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
paypal bu aralar çok sıkı kartınızı onaylayın mail adresinizi onaylayın ondan sonra paypaldan para gönderin yada alın onaysızken işlem yaptıgınızda sıkıntı çıkabilir
zekuda
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar birşey daha sorucam kredi kartımdan paypal hesabıma neden para aktarımı yapamıyorum :( ya da nasıl yapabilirim ilk üye olurken çekti ama ben şimdi kredi kartımdan belirli bir ücreti yatırmak istiyorum paypal hesabıma.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
peki paypal a banka hesabıyla da katılabiliyor muyuz ben bunu merak etmekteyim. çünkü kredi kartı olunca beni borca sokabilir ama banka hesabını paypala bağlarsam banka hesabım kmh lı olmayacağından bana pek de zararı dkunmaz gibi gelioyr. krdi kartı olsa biri paypal şifresini ele geçirse harcar da harcar