-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Tabiki iPhone 5s, Samsung diye bir marka mı kaldı? Elite'ye hiç bulaşma.
Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
Bende şuan LG G2 var fakat iPhone 5s gözüme daha kullanışlı ve çekici geliyor. LG G2 de iyi fakat alacaksanız iPhone 5s veya bekleyip iPhone 6 alabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Her zaman ki gibi iphone & samsung çatışması başlamış. Öncelikle her zaman olduğu gibi belirtmek istiyorum, yaşı küçük olan arkadaşlarımızın bu konuda yılların tecrübesi varmış gibi konuşmaları garip.
Asıl konuya gelmek gerekirse, ben 5 aya kadar Nokia kullanıcısıydım. Elimden bütün symbian telefonlar geçti neredeyse ve en sonunda Iphone 5S aldım. Iphone 10 uygulama kurup kasacak bir işletim sistemine sahip değil öncelikle bunu aklınızdan çıkarın bence. iOs işletim sistemi kolay şişmiyor boşuna karalama kampanyası yapmayı bırakın. Karşılaştırdığınız telefonların Ram miktarları farklı olmasına rağmen 5S daha kararlı bir işletim sistemine sahip kim ne derse desin. Yakın arkadaşımın eline Note2 var 2Gb Ram var telefonda, 1 sene oldu alalı şuanda menü geçişleri bile ızdırap işletim sistemi şiştiği için. Ayrıca 10 uygulama diyen küçük kardeşimize isterse telefonumun ekran görüntüsünü ve ne kadar hızlı olduğunu gösteren videosunu gönderebilirim. Şuanda oyun ve uygulamalar toplamda 53 adet. Oyun dediklerimin yarısı 500mb üstü.
İşletim sistemi olarak ne yazık ki Android hala iOs işletim sisteminden kötü bu bir gerçek kabullenmek gerekiyor. Ayrıca Samsung hem işletim sistemini kendi yapmadığı için kararlılık bakımından 1-0 geride kalıyor. Apple biribiriyle tam uyumlu donanım ve yazılım üretiyor en büyük avantajı bu. Macbooklarda da aynı durum geçerli, aynı özelliklere sahip laptop ile macbook karşılaştırıldığında macbook açıkara fark atıyor.
Ben Android düşmanı değilim yaşadıklarımı ve çevremdeki insanların yaşadıklarını aktarıyorum sizlere, kardeşimde android işletim sistemine sahip telefon var oradan da tecrübelerim var az çok. Android L ile ne değişir neler olur bilinmez ancak umarım bu şişme durumunu bir şekilde halletmişlerdir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
JpnTr26 adlı üyeden alıntı
Her zaman ki gibi iphone & samsung çatışması başlamış.
Öncelikle her zaman olduğu gibi belirtmek istiyorum, yaşı küçük olan arkadaşlarımızın bu konuda yılların tecrübesi varmış gibi konuşmaları garip.
Asıl konuya gelmek gerekirse, ben 5 aya kadar Nokia kullanıcısıydım. Elimden bütün symbian telefonlar geçti neredeyse ve en sonunda Iphone 5S aldım. Iphone 10 uygulama kurup kasacak bir işletim sistemine sahip değil öncelikle bunu aklınızdan çıkarın bence. iOs işletim sistemi kolay şişmiyor boşuna karalama kampanyası yapmayı bırakın. Karşılaştırdığınız telefonların Ram miktarları farklı olmasına rağmen 5S daha kararlı bir işletim sistemine sahip kim ne derse desin. Yakın arkadaşımın eline Note2 var 2Gb Ram var telefonda, 1 sene oldu alalı şuanda menü geçişleri bile ızdırap işletim sistemi şiştiği için. Ayrıca 10 uygulama diyen küçük kardeşimize isterse telefonumun ekran görüntüsünü ve ne kadar hızlı olduğunu gösteren videosunu gönderebilirim. Şuanda oyun ve uygulamalar toplamda 53 adet. Oyun dediklerimin yarısı 500mb üstü.
İşletim sistemi olarak ne yazık ki Android hala iOs işletim sisteminden kötü bu bir gerçek kabullenmek gerekiyor. Ayrıca Samsung hem işletim sistemini kendi yapmadığı için kararlılık bakımından 1-0 geride kalıyor. Apple biribiriyle tam uyumlu donanım ve yazılım üretiyor en büyük avantajı bu. Macbooklarda da aynı durum geçerli, aynı özelliklere sahip laptop ile macbook karşılaştırıldığında macbook açıkara fark atıyor.
Ben Android düşmanı değilim yaşadıklarımı ve çevremdeki insanların yaşadıklarını aktarıyorum sizlere, kardeşimde android işletim sistemine sahip telefon var oradan da tecrübelerim var az çok. Android L ile ne değişir neler olur bilinmez ancak umarım bu şişme durumunu bir şekilde halletmişlerdir.
Hocam ben Nexus 5 kullanıcısıyım.Arkadaşlarımda S3,S4 ve Note2 var.En basitinden aralarındaki farkı anlamak isteyenler için ufak bir örnek vereceğim.Ben tuş kilidine bastığım anda telefon en geç 1 saniyede açılıyorken diğerleri en iyisinden en az 3 sn buluyor.Ayrıca menü geçişleri kesinlikle benim telefonumda yağ gibi akarken onlarda titreme ve takılmalar oluyor.Diğer farkları düşünün artık.Bu sebeple her zaman demişimdir.Nexus 5 Android dünyasının iPhone'dur :D. Android alacaksanız Nexus alın. :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
JpnTr26 adlı üyeden alıntı
Doğrudur, neticede Google ürettiriyor ve kararlılık bakımından iPhone gibi olması muhtemel, çevremde pek Nexus kullancısı olmadığı için onu hesaba katmadım açıkçası :) Önceki mesajımda da belirttiğim gibi, eğer ki hem donanımı hemde yazılımı biribirine uyumlu yaparsanız o zaman o telefondan her türlü verim alabilirsiniz.
Kesinlikle öyle telefon dediğin donanım ve yazılım açısından uyumlu olmalı
Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
iphone sevmem fakat samsung u hiç sevmem :D android de malesef sistem şişme sorunu var. iphone kullananlarda böyle bir sorun yok. ama bence samsung yerine htc ya da sony telefonlarına da bakmanızı öneririm. şu an bir çok benchmark testinde htc one m8 lider. samsung s5 in özelliklerine kanmayın :D
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Izdırap üstüne ızdırap S3 kullanıyorum 1 senede kart yaktı cihaz oynadığım oyun sadece COC fakat telefon aşırı şişme aşırı kasma yapıyor her geçen gün artmakta olan bir problem kesinlikle android cihaz alma taraftarı olmayın, alın bi iphone, stabil çalışma sisteminin keyfine bakın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu güne kadar aldığım hiç bir apple ürününden pişman olmadım, hiç bir sorun yaşatmadılar. Ama şirketin verdiği samsung telefon benide kasıyor. Özgürlük konusuna gelince iphone'a laf atanlar eminim jailbreak'in nimetlerini bilmiyorlar. Jailbreak yapmadan da mükemmel bir şekilde kullanabilirsiniz.