ttw
...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar,
Öncelikle şunu söylemek istiyorum hiçbir şekilde acele etmiyorum, henüz erken olduğunu biliyorum. Sadece aklıma takıldı ve sormak istedim. Yaklaşık 20 günlük bir sitem var. Wordpress tabanlı ve kadın kategorisi üzerine kurulu. Google, yandex, bing, alexa tüm kayıtlarını yaptım ve onaylattım. Şimdilik günlük bir yazı yazıyorum yani açtığım günden beri her gün 1 yazı paylaştım. Ve 20 gündür siteme gelen hit sayısı sıfır. Daha gelen giden yok. Sabırsızlık yapmıyorum, yanlış anlaşılmasın. Bu siteden 3-4 aydan önce bir beklentim yok zaten. Yeni açtığım için birkaç ay geçmeden seo çalışmalarına başlamayı ya da link almayı, tanıtım yazısı almayı da düşünmüyorum. Merak ettiğim bu kadar olması normal midir? Yani tam sıfır olması. Ne bileyim 1 hit bile gelmeyince biraz garip geldi. Yandex indexim yok şuanda. Webmaster araçlarına girdiğimde sitemin indexlenmeye başlandığını ve kısa sürede güncelleneceğini söylüyor. Google indexim 194. Bu konudaki fikirleriniz neler? Herhangi bir çalışmaya başlamamı ya da link almamı falan önerir misiniz? Yoksa normal mi? Beklemeye devam mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Baggi Tekstil A.Ş
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Sitenizin konusunu bilmiyorum, eğer blog ise güncel olaylarla ilgili konular girmeye bak derim. Yoksa eskimiş güncelliğini yitirmiş hit getirmeyen konular paylaşırsanız doğal olarak hit gelmez. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Kategorin güzel aceleci olma arama motorlarından 3 veya 4 ay az çok hit almaya başlarsın.
Jevel
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sosyal medya hesapları aç. Facebook,twitter vs vs. Buraya konularını paylaş 140 kelime harf ile özgün olsun. Bu sosyal medya kanallarını sitene ekle. Sonrada seo uyumlu uyumlu yazı yaz bekle uç beş artacak. Çalışma önermem. İçerik artsın zamanla temelini sağlamlaşacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Yalnız günde 3,4 güncel özgün konu eklesen daha sağlıklı olacaktır. En azından 2 tane. :)