lostyazilim
tr.link

20 Günlük Sitenin Hit Durumu

9 Mesajlar 893 Okunma
lstbozum
tr.link

ttw ttw ... Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 64 / 137
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar,
Öncelikle şunu söylemek istiyorum hiçbir şekilde acele etmiyorum, henüz erken olduğunu biliyorum. Sadece aklıma takıldı ve sormak istedim. Yaklaşık 20 günlük bir sitem var. Wordpress tabanlı ve kadın kategorisi üzerine kurulu. Google, yandex, bing, alexa tüm kayıtlarını yaptım ve onaylattım. Şimdilik günlük bir yazı yazıyorum yani açtığım günden beri her gün 1 yazı paylaştım. Ve 20 gündür siteme gelen hit sayısı sıfır. Daha gelen giden yok. Sabırsızlık yapmıyorum, yanlış anlaşılmasın. Bu siteden 3-4 aydan önce bir beklentim yok zaten. Yeni açtığım için birkaç ay geçmeden seo çalışmalarına başlamayı ya da link almayı, tanıtım yazısı almayı da düşünmüyorum. Merak ettiğim bu kadar olması normal midir? Yani tam sıfır olması. Ne bileyim 1 hit bile gelmeyince biraz garip geldi. Yandex indexim yok şuanda. Webmaster araçlarına girdiğimde sitemin indexlenmeye başlandığını ve kısa sürede güncelleneceğini söylüyor. Google indexim 194. Bu konudaki fikirleriniz neler? Herhangi bir çalışmaya başlamamı ya da link almamı falan önerir misiniz? Yoksa normal mi? Beklemeye devam mı?

wmaraci
reklam

uslanmaz91 uslanmaz91 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Baggi Tekstil A.Ş
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 100 / 104
  • Ticaret 15, (%100)
Sitenizin konusunu bilmiyorum, eğer blog ise güncel olaylarla ilgili konular girmeye bak derim. Yoksa eskimiş güncelliğini yitirmiş hit getirmeyen konular paylaşırsanız doğal olarak hit gelmez. :)
reload58

kişi bu mesajı beğendi.

ttw ttw ... Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 64 / 137
  • Ticaret 0, (%0)

uslanmaz91 adlı üyeden alıntı

Sitenizin konusunu bilmiyorum, eğer blog ise güncel olaylarla ilgili konular girmeye bak derim. Yoksa eskimiş güncelliğini yitirmiş hit getirmeyen konular paylaşırsanız doğal olarak hit gelmez. :)

Hocam kadın konulu bir site. Güzellik, zayıflama, diyet, beslenme gibi klasik kategoriler var. Yani elimden geldiğince güncel eklemeye çalışıyorum ama bu kategorilerde de ne kadar güncel şey girilebileceği tartışılır. :)

BertugErdem BertugErdem Eski Nick: KingStar Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Creative Director
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 2665
  • Beğeniler 418 / 579
  • Ticaret 113, (%100)
Kategorin güzel aceleci olma arama motorlarından 3 veya 4 ay az çok hit almaya başlarsın.

wmaraci
wmaraci

Jevel Jevel Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Üniversite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 502
  • Beğeniler 13 / 68
  • Ticaret 1, (%100)
Sosyal medya hesapları aç. Facebook,twitter vs vs. Buraya konularını paylaş 140 kelime harf ile özgün olsun. Bu sosyal medya kanallarını sitene ekle. Sonrada seo uyumlu uyumlu yazı yaz bekle uç beş artacak. Çalışma önermem. İçerik artsın zamanla temelini sağlamlaşacak.

uslanmaz91 uslanmaz91 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Baggi Tekstil A.Ş
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 100 / 104
  • Ticaret 15, (%100)

ttw adlı üyeden alıntı

Hocam kadın konulu bir site. Güzellik, zayıflama, diyet, beslenme gibi klasik kategoriler var. Yani elimden geldiğince güncel eklemeye çalışıyorum ama bu kategorilerde de ne kadar güncel şey girilebileceği tartışılır. :)

Ufak bi tüyo modayı takip et ;) Onla ilgili konular aç.

ttw ttw ... Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 64 / 137
  • Ticaret 0, (%0)

KingStar adlı üyeden alıntı

Kategorin güzel aceleci olma arama motorlarından 3 veya 4 ay az çok hit almaya başlarsın.

Bu beklemek demek de olsa moral verdi hocam. Daha önceki birkaç denememden sonra bu siteyi açtım. Ben ilgilenicem ne zaman hit gelirse gelsin aceleye gerek yok dedim kendime. Yani 5 ay da olsa beklerim ilk hitimi. Sadece bir yerde yanlış yapıp yapmadığımı sorup danışmak istedim. Teşekkür ederim cevap için.

BertugErdem BertugErdem Eski Nick: KingStar Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Creative Director
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 2665
  • Beğeniler 418 / 579
  • Ticaret 113, (%100)
Yalnız günde 3,4 güncel özgün konu eklesen daha sağlıklı olacaktır. En azından 2 tane. :)

ttw ttw ... Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 64 / 137
  • Ticaret 0, (%0)

uslanmaz91 adlı üyeden alıntı

Ufak bi tüyo modayı takip et ;) Onla ilgili konular aç.

İyi fikirmiş hocam. Kadın sitesinin günceli de bu olur herhalde :rolleyes: Teşekkürler :)

Ek Olarak:

Jevel adlı üyeden alıntı

Sosyal medya hesapları aç. Facebook,twitter vs vs. Buraya konularını paylaş 140 kelime harf ile özgün olsun. Bu sosyal medya kanallarını sitene ekle. Sonrada seo uyumlu uyumlu yazı yaz bekle uç beş artacak. Çalışma önermem. İçerik artsın zamanla temelini sağlamlaşacak.

Sosyal medya için biraz daha beklemeyi düşünüyordum ancak sanırım link almak dediğiniz gibi faydalı olacaktır. Bir hesap açıp dediğiniz gibi yapayım o halde.

Ek Olarak:

KingStar adlı üyeden alıntı

Yalnız günde 3,4 güncel özgün konu eklesen daha sağlıklı olacaktır. En azından 2 tane. :)

Zaten arttırmayı düşünüyordum birkaç gün içinde. İlk başta google birini indexlemeden diğerlerini dizersem zararlı olabilir diye düşünüyordum. O yüzden yavaş başladım. Dediğiniz gibi yavaş yavaş arttıracağım hocam :)

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al