lostyazilim
tr.link

Bursa Yeşil pideli köfte şikayetciyim!

7 Mesajlar 1.091 Okunma
acebozum
tr.link

xrople xrople Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 107 / 61
  • Ticaret 1, (%100)
Neden şikayetçi olduğumu açıklayayım.
Arkadaşlarımla son bir iftar yapayım dedim , başka bir yerden rezarvasyon yaptıracaktım fakat dolmuş.Bizde yeşil pideli köfteyi çok övüyorlar bir gidelim dedik , gittik gitmez olaydik.Boykot nedeniyle getirdikleri erikli marka suyu içmek istemedim değiştirmelerini istedim yok dediler tamam dedim gittim bir marketten farklı marka su aldım geldim ezan okundu okunacak çorbamız gelmedi , çağırıyoruz en sonunda getirdiler ezana yetişti ama soğuktu neyse dedik çok müşteri var yormayalım içecek istedik yarı içecek geldi geri kalanımıza gelmedi onların ki geldiğinde resmen fırlattılar neyse dedik yine , çorbamız bitti tabakları almaları 15 dk sürdü tabaklar alindiktan 20 dk sonra yemeklerimiz geldi övüldüğü kadar yok açıkçası hatta pidelerinde bir acılık geldi dilime , aynısı yanımdaki arkaşa da oldu geri kalanlar beğendi yemeği yedikten sonra hesabı ödemeye gittim sıra bana geldi öğrenci olduğumuz için herkesin parasını toplayıp ben verecektim fakat bazı arkadaşlarım fazla para verince benim kafam durdu onları ayrı ödeyip geri kalanlarını direk ödemek istedim ama ben daha cüzdanımdan paraları çıkartırken kasiyer arkadaş yani benim sinirlerimi hoplatan ve beni rezil eden kişi başka müşterileri almaya başladi ne fiş ne fatura verilmiyor , ben paranın kalanını ödemek isterken adam diyorki sen bekle seni en son alıcam bende dedim acelem var namaza yetişmem lazım neyse bekledim beş dk ama sıra bitmiyor dedim artık al parayida gideyim adamın söylediği sen karıştırdın bekleyeceksin ne kadar para verdin diyor ben anlatmaya çalışıyorum yok diyor o kadar vermedin fazla verdin e fazla verdiysem niye bekletiyorsun gideyim diyorum bekle diyor arkadaşlarım geldi noluyor diyorlar kamera yokmu falan denilince adam lafı çevirmeye devam ediyor yok sen karıştırdın ben senin niyetini biliyorum bekleyeceksin diyor herkesin , arkadaşlarımın önünde bana hırsız muamelesi yapıyor en son adamın birşey yapacağı yok ben arkadaşlarıma bir bir sordum ne kadar verdiniz bana diye toplam hesap 157.50 tl etti 12 lira açığım çıkti bi anda fazla verdin diyen sen karıştırdın demeye devam ediyor bende 15 tl mi daha verip oradan hızlıca çıkıyorum ama bir daha ne oraya giderim ne aile ferdimi gönderirim.
Not:bunlar benim bakış açımdan ama her ne olursa olsun beni hırsız yerine koyamaz istese vermeyeceğim sanki bekletiyor beni ve bunları kanıtlayamam fakat arkadaş grubum şahittir isteyen markaya leke sürdürtmeyebilir ama bir müşteriye böyle davranılmaz.Sizden ricam oraya giderken 2 kere düşünün.
Mrc Software

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)
Böyle esnafların para hak ettiğini düşünmüyorum. Sadece siz değil aynı şeyleri defalarca farklı mekanlarda ben yaşadım. Garsonların babasının hayrına çalışır gibi hizmet etmeleri falan belli oluyor yani. Ben oraya oturdum ağız tadıyla bir yemek yemek isterim. Ben müşteriyim sende garsonsun işini yap kerkerez yada defol git çalışma. Yüzüne bakmadan konuşurlar müşterinin, ne saygı ne de nezaket. İçecek istersin sanki içecek dilenmişsin gibi, sanki bedava veriyormuş gibi verir. Hele ek birşey istemeye korkarsın, kaşık çatal değişimi veya farklı ek birşey istemeye çekiniyor insan. Hayır bunları patrona/şefe şikayet etsen ne yazar bu adamı işe alan adam ne olduğu bellidir. Bulmuş ucuzundan birini çalıştırıyor işte. Bu yüzden belli başlı mekanlar ağzına kadar doluyor. Bir kara liste var hafızamda, yan tarafta ki fırından şişlide ki restorana kadar hepsi aklımda. Aç kalacağımı bilsem gitmem.
xrople

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 107 / 61
  • Ticaret 1, (%100)

JackkerL adlı üyeden alıntı

Böyle esnafların para hak ettiğini düşünmüyorum. Sadece siz değil aynı şeyleri defalarca farklı mekanlarda ben yaşadım. Garsonların babasının hayrına çalışır gibi hizmet etmeleri falan belli oluyor yani. Ben oraya oturdum ağız tadıyla bir yemek yemek isterim. Ben müşteriyim sende garsonsun işini yap kerkerez yada defol git çalışma. Yüzüne bakmadan konuşurlar müşterinin, ne saygı ne de nezaket. İçecek istersin sanki içecek dilenmişsin gibi, sanki bedava veriyormuş gibi verir. Hele ek birşey istemeye korkarsın, kaşık çatal değişimi veya farklı ek birşey istemeye çekiniyor insan. Hayır bunları patrona/şefe şikayet etsen ne yazar bu adamı işe alan adam ne olduğu bellidir. Bulmuş ucuzundan birini çalıştırıyor işte. Bu yüzden belli başlı mekanlar ağzına kadar doluyor. Bir kara liste var hafızamda, yan tarafta ki fırından şişlide ki restorana kadar hepsi aklımda. Aç kalacağımı bilsem gitmem.

Haklısınız hocam aslında fazla aç değildim girerdim bir fırından alırdım simit yine doyardim fakat yaşanması birazda iyi oldu insanların niyetlerini yavaş yavaş öğreniyorum bu baya bi aşağılanmak olsa da.

Kafkef Kafkef WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Iğdır
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 920
  • Beğeniler 601 / 130
  • Ticaret 22, (%100)
Benim başımada böyle bir olay geldi 1 hafta önce arkadaslarla eminönünde iftar yapacaktık. İftar için yer alıyorduk bir restaurantin yanından gecerken bir isyerinde çalışan elemanlardan biri bağırıyordu (bilirsiniz iftara 2 saat kala çıkar böyle kişiler kendi restaurantina müşteri çekmek için) yanına gittim rezervasyon için üst kata çıktık rezervasyon yaptırdık. Bagiran kişi 1 kişi için menünün 25 TL oldugunu söylüyordu. Biz iftara yakın saatte geldik oturduk nihat hatipoğlunu dinliyorduk, ezan okundu çorbamız geldi. Çorba bitti aradan 5 dakika geçti iskenderimiz geldi. Tadı igrencti icindekine et demeye bin şahit lazımdı tamam bunuda geçtim, hesabi ödemeye gittim 25 TL olan menü 30 TL oldu neden dedim neymiş efendim haftasonları 25 TLymiş sacmaliga bak. Yani 25 TLye 1 tas çorba içtik ben esenlerde oturuyorum esenlerde olsa tamam derim basit bir semt derim ama eminönünün göbeğinde olacak iş değil. Yarın sikayetimvar.com adresine yazacam
Rezervasyon içinde 10 TL verdik yani bize 100 TL oldu. 100 TLye 3 tas çorba içtik, 3 kişiydik
Yer; Karadeniz aile pide ve kebab salonu
xrople

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 107 / 61
  • Ticaret 1, (%100)

Kafkef adlı üyeden alıntı

Benim başımada böyle bir olay geldi 1 hafta önce arkadaslarla eminönünde iftar yapacaktık. İftar için yer alıyorduk bir restaurantin yanından gecerken bir isyerinde çalışan elemanlardan biri bağırıyordu (bilirsiniz iftara 2 saat kala çıkar böyle kişiler kendi restaurantina müşteri çekmek için) yanına gittim rezervasyon için üst kata çıktık rezervasyon yaptırdık. Bagiran kişi 1 kişi için menünün 25 TL oldugunu söylüyordu. Biz iftara yakın saatte geldik oturduk nihat hatipoğlunu dinliyorduk, ezan okundu çorbamız geldi. Çorba bitti aradan 5 dakika geçti iskenderimiz geldi. Tadı igrencti icindekine et demeye bin şahit lazımdı tamam bunuda geçtim, hesabi ödemeye gittim 25 TL olan menü 30 TL oldu neden dedim neymiş efendim haftasonları 25 TLymiş sacmaliga bak. Yani 25 TLye 1 tas çorba içtik ben esenlerde oturuyorum esenlerde olsa tamam derim basit bir semt derim ama eminönünün göbeğinde olacak iş değil. Yarın sikayetimvar.com adresine yazacam
Rezervasyon içinde 10 TL verdik yani bize 100 TL oldu. 100 TLye 3 tas çorba içtik, 3 kişiydik
Yer; Karadeniz aile pide ve kebab salonu

Bend buraya yazmadan sikayetvar.com a sikayet açacaktim ama birde sizin gozunuzden gormek istedim belkide ben hataliydim.Ayrica sizin gittiginiz yerler fiş kesiyor mu yoksa fiş kesmeme sadece benim gitigim mekana mi ozel gercekten cildirtti adam beni hala sinirlerim bozuk.Ama siz acin derim nede olsa yaniltici reklam ve rezarvasyon icin ucret alinir mi bilmiyorum en onemliside zaten tat konusu bunu acinki millet gorsun babam biryere gitmeden illaki sikayet vara bakardi ona gore hareket ederdi artik bende oyle yapicam.
Kafkef

kişi bu mesajı beğendi.

Kafkef Kafkef WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Iğdır
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 920
  • Beğeniler 601 / 130
  • Ticaret 22, (%100)

xrople adlı üyeden alıntı

Bend buraya yazmadan sikayetvar.com a sikayet açacaktim ama birde sizin gozunuzden gormek istedim belkide ben hataliydim.Ayrica sizin gittiginiz yerler fiş kesiyor mu yoksa fiş kesmeme sadece benim gitigim mekana mi ozel gercekten cildirtti adam beni hala sinirlerim bozuk.Ama siz acin derim nede olsa yaniltici reklam ve rezarvasyon icin ucret alinir mi bilmiyorum en onemliside zaten tat konusu bunu acinki millet gorsun babam biryere gitmeden illaki sikayet vara bakardi ona gore hareket ederdi artik bende oyle yapicam.

Fisi hiç sormadım, ben davamda haklıyım. Yanıltıcı reklam yapıyorlar, üstelik kişi başı salata ve tatlı var yazıyordu bi gittik masanın ortasında 2 tabak vardı salatanın tadına bakamadim arkadaşım(y.çiftçi) sagolsun hepsini yedi. Oturduğumuz masanın boyu yüksekti yemek yerken dik oturdum, belimin 1 saatte çektiği acıları size anlatamam. Neyse giden gitti ben yarın sikayetimi açarım geçmiş olsun efendim.
Mrc Software

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 107 / 61
  • Ticaret 1, (%100)

Kafkef adlı üyeden alıntı

Fisi hiç sormadım, ben davamda haklıyım. Yanıltıcı reklam yapıyorlar, üstelik kişi başı salata ve tatlı var yazıyordu bi gittik masanın ortasında 2 tabak vardı salatanın tadına bakamadim arkadaşım(y.çiftçi) sagolsun hepsini yedi. Oturduğumuz masanın boyu yüksekti yemek yerken dik oturdum, belimin 1 saatte çektiği acıları size anlatamam. Neyse giden gitti ben yarın sikayetimi açarım geçmiş olsun efendim.

Haklisiniz hocam bende açmayı dusunuyorum belki bakan olurda ona gore gider.
Kafkef

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al