ben derdimi şu şekilde anlatayım bayilerden xml şeklinde ürünleri alıp satışı o şekilde gerçekleştireceğim yani yazdıklarınızdan okuduğum kadarı ile bana seo ve import modülleri yeterli olabilir. ki temanın çalışması için farklı bir modül gerekmiyorsa. ve ödeme olayını uygun olursa paytr gibi sistemlerle halletmeyi düşünüyoruz. ama mümkün mertebe sanal pos alıp yapmaya çalışacağım. durum neyi gösterir ve hangisi bize ilk etapta karlı gelirse onu seçeceğiz tabiki. yani bu diğer şişirme modüller olmadanda ben satışımı sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirmiyim ?
xml modülü ve istiyorsanız seo modülü ile sorunsuz şekilde satış yapmaya başlayabilirsiniz. xml olduğu için seo modülü daha da gerekli hale geliyor aslında. Çünkü bir çok içerik yetersiz gelir xml tedarik linklerinde. Bu yüzden almanızda fayda var.
Paytr size fazlası ile yeterli olacaktır. Ertesi gün ödeme yapıyorlar zaten hesaba.
Dediğiniz gibi diğer modüller gereksiz. İleride farklı istekler olursa bakılır.
Tek sayfa modülü isteniyor mesela. Açıkçası ben gerekli görmüyorum. Hata ile karşılaşılıyor, en başlıca sebebi ise tarayıcılardır. Ama siz de çok arzu ederseniz Paytr nin önerdiği bir tek sayfa ödeme modülü var, onu kullanabilirsiniz daha sonra.