-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Alıyor ama o cezayı alana kadar ne kazanıyorlar fikriniz var mı? :)
Sonra tekrar site yapıp 1 ayda aynı yere farklı isimle geri geliyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Desinatör
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
O kitabı burada yalayan yutan insanlar var. Bende okudum araştırdım, hatta hala okuyorum öğrenmek istiyorum, seviyorum okumayı. Yalnız dediğim gibi seo gerçekten hafife alınacak bir mecra değil. Şunu diyeyim size yapacağınız tum detaylar tüm işlevler 1 hata yüzüne yerle bir olabilecek hassaslikta ve bir o kadar da detayı goz ardı edebilecek hususları barındıran bir iştir. Yine ve yeniden üstüne basarak söylemek istiyorum. İşin kaymağını yiyen insanlar kesinlikle zaten bu konuşmaları ve sorguları okumayan evinde rahat uyuyan insanlar. Yani işi bilip ise gitmeyenler. Bizim ne kadar detaya girmemiz onların umurunda olmaz sadece işlerini yapıp kenara geçer para kazanırlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
b.muhendisi
-
-
Ad Soyad
C** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Merhabalar ;
Konu O Kadar Karışmışki herkesin birbirine bir üstünlük çabası göstermeye kadar gelmiş.arkadaşlar burda herkes kendince seo yapabilir boyuttadır diye zannediyorum.Herkesin kendine göre (!) başarısı vardır ve söylenenler herkesin kendi çalışmasını yansıtır.
Afedersiniz ama 2013 yılında 1 ayda benzersiz içerik değil kopya içerik girerek hatta yeri geldi bot ile haber çektirerek 3 pagerank alıp , kendi klasmanına göre en iddaalı kelimede ilk sıraya oturan sitelerde gordum..
Seo konusu birçok algoritmanın birbirini destekleyerek , olmazsa olmazlarını hissettirerek oluşturulan bir çalışmadır.
Bazıları yaşlı bir domainle başlamayı tercih eder kısa sürede yükselmek için , bazılarıysa ( Benim gibiler ) yeni bir domainle başlarlar..
Herkesin oyun stili ve kurgusu farklıdır.herkes kendine göre başarılıdır..siz siteyi 2. sıraya çıkartırsınız ama gelir bir seo uzmanı daha sizin sıranızı elinizden alır..
Seo konusundaki uzmanlık : kalıcılıkla kanıtlanmalıdır. buda olamayacağına göre kimse uzman değildir.herkes kendi çapında uzmandır.
Bu arada Siz ücretli mi ders almak istiyorsunuz ?
E-Ticaret , Google Reklamcılığı ve Seo Uzmanı