Sonra ben "Seo hikaye mi ? " diyorum da beni azarlıyorlar. Şu konuyu açanm arkadaşın başına gelen şey defalarca başıma geldi. Benim geçmişteki tüm yazılarıma bakın aynı şeyleri söylüyorum. Google yaptığı şeylerle değil, yapmadığı şeylerle para kazanıyor. Alın size 21. nisan güncellemesi. Film yapsak recep ivediği geçecek bir komediydi. Sözde güncelleme öncesi hep söyledim."yapmaz abi yapmaz" Ve sonuçta yapmadı. Ama o zaman diliminde satılan responsive tema piyasasını siz düşünün. Google yaptıklarıyla değil yapmadıklarıyla kazanıyor. Yıllardır aynı terane. "kanka güncelleme var. Daha oturmadı siteler"
Şimdi oflu hocaya bağlayacaklar beni. Kaç senedir var bu güncelleme. Bitince biri haber versin kısır yumurta kessinler. Ha şuna itirazım yok. Backlink bu işin %90 ı. Sağlam 3 tane hacklink kasıp ilk sayfaya 1 haftada oturuyorlar bomboş site ile.
"çabuk çıkan çabuk düşer"
Yok öle bişey. 2 sene oldu artık düşsünler düşeceklerse.
Hacamat sektöründe bir çok sitem var ve arkadaşım var sitesi olan. Bizim anam babam web tasarımcılar 2010 seo su ile yaptıkları sitelere basıyorlar spamı. Anahtar kelime oranı %3 ? %5 ? . Yooo %30 falan. Ciddi bak.
Şunu inkar etmiyorum. Özgün makalelerini hazırla haftada bir tane sağlam ve hit getirecek tanıtım yazısı al. Yürür bu işler.
Abi siten 15k hit alıyorsa 3 ay dursa sana yeter zaten. Spam zor değil. İlk 1 ay özgün güvenilir makale gir index hızını arttır sonra bas botu. Yaşayarak öğreniliyor bu işler. Sitesinde yazı olsun diye yazanlarla değil.